KK Partizan

Uzeo Mekintajer loptu i pobedio, mada je morao malo dzigerice da nam pojede sa onom loptom sto je izgubio na nasoj polovini. :mrgreen:

Sa ovakvom igrom nemamo cemu da se nadamo ni u ABA ni u EC. Zvezda je napravila tim da se proseta kroz Jadransku, a i Buducnost, CedOli i Mornar trenutno deluju bolje od nas.

U EC su Turci prakticno ispali iz trke, tako da se borimo sa Burgom i Venecijom za mesta 3 i 4. Mislim da mozemo da prodjemo, ali ako se nesto drasticno ne promeni top8 nam je plafon.

Ne razumem pljuvanje Mike po internetima, nije razbijac i centar koji pravi razliku, ali sasvim korektno igra. Da imamo sposobnijeg trenera koji ume da sakrije mane, bio bi jos bolji. Kao da neko sad prvi put gleda Pejdza i pljuje ga sto ne daje vise poena, a znamo da je sposoban za 15-20 po utakmici.

Zato sto je kombinacija slatkorecivog Italijana i ne uklapa se u viziju Scepanovica. :cool:

Otprilike, dobra pobeda u derbiju iako i dalje ninasta ne licimo i greske se ne popravljaju. Momci su se stisli u cetvrtoj, ostavili ove indijance bez kosa jedno pet minuta, i smestili dalekometne suteve. Sve pre toga je bilo bas cemerno.

Da smo izgubili, da se polako pozdravljamo sa ambicijama. Ovako cemo kao da se jos borimo.

Ne zna se sta je mlitavije, odbrana, dodavanja kao na treningu ili energija igraca. Nerealno da ista ekipa koja je mlela odbranom izgleda ovako.
Nesrecni Burg izgleda kao Real Madrid naspram nas.

baš treba biti teški mazohista da se gleda ovaj partizan. ne znam ni šta ste očekivali kad je oteran trener, a na njegovo mesto doveden bivši košarkaš. ove sezone ispadanje u prvoj fazi evrokupa a u aba lizi ništa od plej-ofa, ali verovatno će korona prekinuti takmičenje svejedno.

Šćepanović je ubedljivo najslabija karika.
Čovek je totalno pogubljen sa izmenama. Energija mrtvog kanarinca.
Pejdž taman nekako udje u ritam on ga izvadi, ispucava Dangubića koji ne može bazen da pogodi.
Jezivo šta je uradio od tima.

Jest' da je Partizan Partizan, al' bolje da sam gledao Ligu Sampinjona. :mrgreen:

Ovo je trenerski pecat. To je ono kad ekipa odradi neki posao pa ima laksi zadatak... Posto je sa 3 vezane pobede, kakve god (ipak protiv Cedolimpije to zahteva neki trud i rad, kakvi god da su), odradjen posao, sad je trebalo motivisati ekipu da zavrsi i laksi zadatak umesto sto su izasli da lade jaja. To nije uradjeno jer trener (jos) ne ume, i cao-zdravo. Oprao nas Burg lagano.

Zelezniku se prividja svuda Kluz. :rumenko:

Citao sam izjave, Scepa puk'o sa igracima, nema tu vise sta. Bice zanimljivo. Cekamo vrhovnog Panterliju da da neke savete Limaru, da se vidi sta cemo sad, sta smemo, sta ne smemo, da se ne omakne opet neki Trinkijeri ili Dzikic, nije zgodno zivkati i busiti, organizovati huligane ili trovati svake godine.

Iskreno, i posle Cedolimpije sam nekako na pola, dal' da se radujem pobedi ili dal' zelim da se ovo sto pre ogoli do kraja. Bio bih 100% za ovo drugo da ne znam da ce svako novo resenje biti deo vec uspostavljene spirale uloge koja nam je dodeljena.

Poslije gospodarstvenih i organizacionih spona, vidim da su Panteri otkrili jos jednu sponu sa novom sabracom - i jedni i drugi su opterecene zrtve koje jedva docekaju da zapevaju "Dos'o je i taj dan..." ili "Danke Dojcland". :rumenko:

Back