TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Mislim da ne treba mnogo da cudi ovakva igra. Partizanu se krajem prosle sezone i tokom pauze desilo nekoliko stvari koje bi negativno uticali na svaku ekipu.
- Imali smo tri trofeja u opticaju, ali nam je "oduzeta" borba za svaki
- Trener koji je imao autoritet je zbrisao
- Prvi plej je otisao ni manje ni vise nego kod najveceg protivnika
- Verujem da su jos neki iz Partizana se nadali da ce na konto dobrih rezultata naci bolji angazman na kraju prosle sezone i da sad, kad moraju sve ponovo da grade, nemaju isti entuzijazam
- Koliko sam ispratio, od pocetka godine je stalno neko povredjen, nikad nismo u punom sastavu.
U svakom slucaju, ekipa je prosle godine dobro radila, dosla do samog kraja da bi je visa sila vratila na pocetak i rekla "aj sad ponovo".
Tako da... rekao bih da ovde nije problem samo trener.. a samim tim je pitanje da li je relano ocekivati da ce samo dovodjenje novog resiti problem.
- Imali smo tri trofeja u opticaju, ali nam je "oduzeta" borba za svaki
- Trener koji je imao autoritet je zbrisao
- Prvi plej je otisao ni manje ni vise nego kod najveceg protivnika
- Verujem da su jos neki iz Partizana se nadali da ce na konto dobrih rezultata naci bolji angazman na kraju prosle sezone i da sad, kad moraju sve ponovo da grade, nemaju isti entuzijazam
- Koliko sam ispratio, od pocetka godine je stalno neko povredjen, nikad nismo u punom sastavu.
U svakom slucaju, ekipa je prosle godine dobro radila, dosla do samog kraja da bi je visa sila vratila na pocetak i rekla "aj sad ponovo".
Tako da... rekao bih da ovde nije problem samo trener.. a samim tim je pitanje da li je relano ocekivati da ce samo dovodjenje novog resiti problem.

SNS saopstenje za siromasne.