KK Partizan

Mislim da ne treba mnogo da cudi ovakva igra. Partizanu se krajem prosle sezone i tokom pauze desilo nekoliko stvari koje bi negativno uticali na svaku ekipu.
- Imali smo tri trofeja u opticaju, ali nam je "oduzeta" borba za svaki
- Trener koji je imao autoritet je zbrisao
- Prvi plej je otisao ni manje ni vise nego kod najveceg protivnika
- Verujem da su jos neki iz Partizana se nadali da ce na konto dobrih rezultata naci bolji angazman na kraju prosle sezone i da sad, kad moraju sve ponovo da grade, nemaju isti entuzijazam
- Koliko sam ispratio, od pocetka godine je stalno neko povredjen, nikad nismo u punom sastavu.

U svakom slucaju, ekipa je prosle godine dobro radila, dosla do samog kraja da bi je visa sila vratila na pocetak i rekla "aj sad ponovo".

Tako da... rekao bih da ovde nije problem samo trener.. a samim tim je pitanje da li je relano ocekivati da ce samo dovodjenje novog resiti problem.

Jesen u mom zavicaju. :mrgreen: SNS saopstenje za siromasne.

Sve elemente ima,
kod nas je lose, ali i svuda u svetu je tako.
Rat protiv nekog neodredjenog neprijatelja.
Mnogo smo jaki i vazni.
Prvo lice mnozine, kao idemo svi zajedno.

:Zaigrao se sa kadrovski resenjima, pa trenutno nema iza koga da se krije: :mrgreen:

Ako je verovati medijima, i ako se maxbet portal sa svojim izvorima moze nazvati medijem, odbili su nas i Filipovski i Dzikic. Kao sto rekoh (za Dzikica), nista cudno, samo ne mogu skroz verovati medijima.

Mazohista u meni zeli da se ogoli Limareva (Vuciceva) vladavina u klubu do kraja, iako znam da svrhe nema. Ali nema svrhe nalaziti ni dobre trenere, jer smo videli kako se na kraju sve otera ako ne odgovara ambicijama nasih vlastodrzaca. Sada se polako pokazuje da niko nece da dodje da bude fikus naprednjacima i FMP-u.

Imali smo najbolje - prvo Vujosevica, pa onda Dzikica koji nije kapacitet za vrh ali je odlican i specifican, i na kraju Trinkijerija koji je legitiman trener za bar pola EL klubova.

Svi su otisli zbog uprave koja suruje sa vlastima da bi obezbedila goli opstanak, prvo svoj, pa onda ucenjenog kluba.

Poslednja izmena:
Filipovski i zvanicno. Verujem da je sposoban za neki prosecan rezultat sa prosecnim timom. Obzirom na pocetni zaostatak i losu situaciju, ne mora da znaci ni da ce nas uvesti u plej-of ABA, niti da cemo otici daleko u EK, i to ne bi bila njegova greska.

Ne ocekujem nista od njega jer je trener sa nekom prosek-karijericom, nekad obecavao a onda nista - nesto kao trenerski Rade Zagorac. On je ionako tu samo da prikrije nesposobnost uprave koja po nalogu svoje partije drzi klub kao taoca.

Jedino se nadam da ce, poput Dzileta, iz neke rasterecene situacije, napraviti i malo zabave.

Eto i mi kao i cigani imamo bivseg trenera, prakticno smo izjednaceni. Sa malom razlikom sto su naseg oterali, a oni svog otkupili (pardon, sam se otkupio :mrgreen: ).
Slazem se za ocekivanja, ne vidim da mozemo daleko ni u jednom takmicenju, al ajde bar nek bude zabavno. Pitanje je i dokle i kako ce ova sezona uopste da se igra, dobar deo Evrope vec u lockdown-u, a ni na Balkanu nije nista bolje, samo lokalne kabadahije nemaju m. da povuku slicne poteze.

Dokle nas je Limar dogurao kad nam predstavlja pozitivnu stvar sto bar imamo trenera koji nije amater entuzijasta.

Jel jos neko maltretira samog sebe i prati Bajern, oduvek sam voleo Trinkijerijeve ekipe + sad je tu Luca.Pustio sam jednu suzu, musku najtezu. :mrgreen:
Jbt. 59p za celu utakmicu, nama toliko ubacio Burg za poluvreme, ovi bi nam da se igra sad spakovali 70.

Siguran sam da ovaj zna sta radi, vidi se covek od poverenja.
1604699365287.png

Inace, danasnje predstavljanje licilo na parastos. Filipovski bez nekih velikih reci, par opstih mesta, po principu daj da zavrsavamo ovo. Limar trubio o tome kako je pobedio banku (samo sto nije i ne bih se iznenadio da folira) i potkacio Covica, i dalje misli da se navijaci na to loze vise nego na dobar basket. Opsti utisak, vidi sliku. :mrgreen:

Od konkretnijih informacija, Saso ne planira da menja sastav za sad i koliko sam cuo ugovor je samo do kraja sezone sa mogucnoscu produzenja. Zelim mu svu srecu i nadam se da je glava koja moze da podigne ove nase da pokazu zube, znamo da mogu, gledali smo.

Samo panterska zlatna ribica moze da poveruje da je 30 razlike plod majstorija davidovca, coronjinog sina, bilija-debilija, i ostalih genijalaca, a ne mutnih telefonskih radnji i busenja stranaca u ekipi. Posebno posle kradje u prvoj utakmici te serije, i posebno posle ostalih kradja i cinjenice da je svaka utakmica bila na 1 loptu.

I to, i ovaj odlazak Trinkijerija je poteklo iz jednog naprednjackog kanala koji je instaliran u klub preko ovih nasih debila koji vole svoje crno-bele platice, i koji nam osiguravaju poziciju fikusa.

I zato veceras Trinkijeri i Lucic igraju za Bajern, a ne za nas.

Jadno je zabijati glavu u pesak i praviti se lud kada je posle svega odigranog bar nesto jasno. Ne, pobedice i titulice su vam ciste kao karijera vase legende coronje. Pravimo se da nista od toga ne postoji. Dobro se zna da je Coro svaki dinar u karijeri posteno zaradio, a da je pokvareni Limar tu po nalogu Vucica da radi protiv vas. :hahaha:

Nije ni cudo sto takvi vladaju ovom zemljom, jer ce jado poput tebe da zazmuri na sve samo za pobedicu svog fejk kluba. A kamoli kad se radi o necem ozbiljnijem u zivotu. Zato smo zemlja korupcije.

klasika.
coro, vucko, korupcija idol ti je tegeltija... e baki moj nacitan si ka gagatar & jankela bros...
samo hrabro...

Samo hrabro, ukradi, otrci u svlacionicu i zapali tompus. Budi faca.

Kao gazda vas. A onda da se pravimo da zavere, trovanja, organizacija nasilja, kradje,... ne postoje kod ljudi koji su jos pre dobrih 30 godina poceli da truju, kradu, i prave zavere na mnogo visem nivou od ovog sportskog, koji je igra najobicnija.

Hajde, pravimo se da ne postoji, sto bi rek'o Bajaga: zazmuri.

Back