KK Partizan

Dangubic postigao gol!!! :mrgreen:
Rezultat na poluvremenu jos i dobar, al smo nekako teski za gledanje.

Slusao sam Dziletov i Srdjanov podcast gde su analizirali mec sa Huventudom i gde tvrde da radimo dosta toga dobrog, al da treba vremena da se sve poslozi. I da ne treba padati ovako rano. Ali ja ne mogu da se otmem utisku da bismo sa profi trenerom gazili.

Ili imamo tim, a nemamo trenera, ili imamo trenera, ali nemamo tim. Recept kako SNS vodi Partizan. Prosle godine im se omaklo, pa brze bolje ispravili gresku.

Rason i Kodi uzeli loptu u ruke i odvalili u trecoj. Ovo ne sme da se ispusti, +18 na domacem terenu.
Italijane stao sut pa se totalno pogubili, a i odbrana nam je bila dosta bolja.

Koliko god zelim dobrog trenera, ne mogu da navijam da kiksamo. Ajmo stoka razlike! :mrgreen:

Bili su raspad i kaubojstina u prvom poluvremenu, a u drugom smo ih pregazili energijom. Svejedno, igra nikakva, svako igra za sebe, osim sto je krenula kontra da gazi u trecoj.

Loše vesti: Nikola Peković na respiratoru
Vreme čitanja teksta: 1 minuta

Bivši košarkaš Partizana u teškom stanju
1602333686521.png

Jako loše vesti stižu iz Crne Gore. Bivši košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković (34) zaražen je virusom korona i nalazi se u vrlo teškom stanju. Peković ima upalu oba plućna krila.
Prema saznajima Telegrafa, Peković je sa simptomima virusa COVID-19 primljen u podgoričku bolnicu pre 15 dana, stanje mu se u međuvremenu pogoršalo i diše uz pomoć respiratora.
Osim za Partizan, Peković je u bogatoj karijeri igrao i za Atlas, Avala Adu, Panatinaikos i Minesota Timbervulvse. Sa Panatinaikosom je 2009. osvojio Evroligu, a 2008. je na NBA draftu bio 31. pik.
Posle igračke karijere Peković se posvetio privatnom biznisu sa nekretninama. Živi na relaciji Beograd – Zlatibor – Pljevlja.

Objavljen je demanti za respirator, ali je svejedno ozbiljno, samo nije tako strasno.

Za 2h protiv Buducnosti, sad mi tesko da ih zovem milovim jer ga vise nema. :hahaha: Al' para imaju svejedno od uvoza "banana", pa imaju vrlo ozbiljan sastav jaci nego lani, i bojim se da su favoriti protiv nas. Svejedno mislim da ih dobijamo ako ponovimo energetsku i defanzivnu partiju kao protiv Venecije, ali ne mozemo nista ocekivati. Jako velike oscilacije i nepouzdanost smo videli u ova 3 meca, igra se bukvalno od sjaja do ocaja i nazad.

Pa kako ti ostane ovako sam covek, jeb.mu sve!

Jedva se nekako stabilizovali odbranom u drugom i pored ekstremnog kamenjarenja, imas 2 napada za pobedu, udjes u poslednji sekund sa prednoscu, i uradis ovo.

Partizan.

Bezveze. :whistling: Nema sta da se kaze, produzeci su, sut za sut, kome ce koji uci i ko ce imati koliko vremena, manje bitno u pogledu celokupne igre, a i pocetak je sezone pa ne bi trebao poraz da nas boli toliko vec sada.

Mene vise nervira sto smo 3 cetvrtine jurili kao muve bez glave, rutinirali nas, igrali smo raspad, pa smo preokrenuli opet nekom ludackom energijom, ali nismo priveli mec kraju nego upali u ovo kockanje u kom su oni dobili.

Scepa se jos bori sa sastavom, mi smo celu utakmicu radili da se Rid i onaj Ejdzam izbace iz utakmice, a sami smo sebi izbili Tomasa (kome se iz nekog razloga prikakilo) i Gordica, koji je celu utakmicu ispaljivao centarsuteve (bolje od Miljkovica, doduse).

Sve je jos uvek zestoko upitno, osim ludacke zelje i energije. Ali drago mi je bar da se ne raspadamo kao u one prve dve utakmice. Ipak, mislim da smo ekipa bez pameti koja ovo sto uspeva, uspeva na energiju i one ostatke prosle sezone. Ovo je potpuno neslozena i konfuzna ekipa, gde se stvari kristalisu iz utakmice u utakmicu, a onda opet raspadaju.

Samo Jaramaz. :heart2: Motor ekipe.

Uloge u timu nisu podeljene, ovo danas je bilo na energiju i Ogijevu majstoriju dok nije nestalo goriva.
Ako se ne uspostavi hijerarhija pitanje je trenutka kada ce pojedini krenuti da igraju za statistiku, a onda put bez povratka.

Poslednja izmena:
Sve krece od glave, a glava nije cak ni Ostoja. Ljigavac radi sta mu se kaze i koliko mu se dozvoli. Nisu se ni Scepa, ni Canak, ni Muta sami doveli. Nikad nam nije objasnio kako su to Trinkijeri i Volden tako lako otisli, a obojica su imali ugovore. Umesto toga, pokusavao je da zamaze oci, nekom borbom (kroz Institucije) da se FMP-u ne da udeo u vlasnickoj strukturi lige, kao da smo maloumni.

1602366133175.png

Trinkijeri otisao zbog vece love, to sto nam je gudio pricu o tradizioni di famiglia i slicno je u zabarskom stilu. Jeste bio najbolje koje smo imali od Duleta, ali on je sada proslost i ne treba se okretati. Sadasnjost sa Scepanovicem deluje sumornije, ali nasa je i ne mozemo iz ove koze.

Back