KK Partizan

Nece biti smesno kada se mezimica suoci sa nepocinstvima vaseg mecene.
иди слушај нарикаџе на ЈНА па у арену и поуи "мезимици" ПРЕКО 100 уложено да би Желимир овај овај скор, довео Желимир амере на које не може да урла да је добијао серије 25:0, 22:0 16:2 итд итд но штета што оде пред 12.12.

1764709657570.jpeg

Nadao sam se da ce se situacija preokrenuti, da ce Zelimir ostati i izgurati svoje u klubu, ali avaj, nadao sam se i da je Limar normalan i partizanovac, iako je naprednjak. Ali vernost gazdi i poslovima je, naravno, jaca od bilo cega.

Budite sigurni da je Zelimir rekao samo deo onoga sta je sve bilo, kako bi zastitio klub i svoju reputaciju (nikome nije prijatno kada se iznosi prljav ves, a moze da utice i na njegov buduci posao). Dakle, istina je ono sto se pricalo, da nemamo ni blizu onoga sto Ostoja prica po nalogu Vucica, naravno. I jos gore, igraci se dovode i odvode bez njegove saglasnosti, i onda se mi ovde pitamo kako je moguce da Zoc ne moze da izadje na kraj sa sopstvenim igracima.

Apsolutno sam siguran da je tu bilo busagije kao sa onim iznosenjem plata u javnost, i uticajem na igrace preko menadzera.

Posle ovoga ne znam kako pratiti ovaj klub. Sad cemo mozda i da dobijemo neke parice jer smo sada dobri grobarcici koji nece ugroziti mezimicu. Ali za mene ce, makar ove sezone, sve ovo sa ovim timom i novim igracima i Trinkijerijem biti otprilike nesto kao delfinarijum na Novom Beogradu, ako me razumete.

Zeljko je sa nepunih 5% objasnio sta su sve caciji radili na sabotazi njega i kluba. Jasno je sta treba raditi svakome ko ima par vijuga, a to svakako nije prihvatanje ikebane Paspalja i slatkorecivog Zabara Trinkijerija.
Ono sto nedostaje je priča o igračima. Ovde je Željko malo zaobišao tu priču. Ko od igrača ga nije slušao? Osetkovski svakako nije medju nosiocima. Ko je aminovao dolazak igrača koji su otkazali poslušnost? Kakve su sankcije protiv tih igrača? Da li je svlačionica izgubljena i ranijih sezona (Naneli, Panter i ekipa)? Ko je odgovoran za to da je atmosfera u ekipi nikakva drugi put u svega 2-3 sezone a da je rezultat toga da se igra totalno raspadne? Ko je odgovoran za igru i stanje na terenu? Ko je odgovoran za stvari na terenu koje se ponavljaju iz sezone u sezonu?

Uzimao sam sezonsku dok je Zeljko bio na klupi. Sada kada su caciji preuzeli klub 100% i dok ne budu oterani izvesnom motkom moj novac videti nece i sto su krali krali su.

Back