Skeeter
Domaćin
- Poruka
- 3.497
... kao pred majstoricu ABA-lige pre dve sezone?
e kolko si qkao po sk forumu... dako ti plate to gorivo...
e kolko si qkao po sk forumu... dako ti plate to gorivo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Odvratne spodobe, na celu sa ovim kremom evropskih sudija.Uprkos sudijskom kasapljenju, mi smo im predali pobedu u ruke. Eto, to placamo smenu Trinkijerija. Vlado nije imao na kraju nikakvu kontrolu, ali ama bas nikakvu, i to zabrinjava.
Dok on shvati gde gresi i kako da ne ispusti dobijenu utakmicu moze da prodje sezona...Dok je islo po planu imali smo desetak razlike. Kako su oni krenuli da glumataju, a mi izasli iz naseg ritma, tako je krenulo nizbrdo. Vlado ocigledno ne ume, jos, a nadajmo se da ce da nauci, da menja taktiku u hodu, reaguje. Ovo me je podsetilo na Canka, imali smo kod njega nekih bas dobro spremljenih utakmica, koje su samo pale u vodu.

Mora malo da se strpimo dok Mali Alek diplomira, pa kad on preuzme Partizan...

Mora da je mnogo dobar dok ne moze da nadje poso'.Ovo nije ekipa na kojoj se treneri pocetnici vezbaju i rastu sa njim, ovo je ekipa koja mora da napadne rezultat. Tim u knockdown-u, videcemo reakciju vec za 3 dana, hala je ista.
A vec sad pojuriti debelog vol.2 za svaki slucaj. Pricao je u podcast-u da je vecinu ovih igraca zeleo u nekom trenutku, sad nema izgovor. Jedini je bez posla, a i Hala sportova mu je blizu kuce.![]()