KK Partizan

Nismo mnogo ni tražili, ni tragali, bilo je mnogo ponuda od menadžera, ali od dana kada smo ostali bez prvog trenera, svi u klubu smo želeli samo njega. Imaće punu podršku od mene kao predsednika kluba i od svih struktura u klubu. Bilo je vreme da Partizan dobije trenera koji je čistokrvni partizanovac, koji će dati sve od sebe da nastavimo tamo gde smo stali 15. marta

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a134...nkijeri-prozivka-cistokrvni-partizanovac.html

Jedva cekam vreme kad cemo dobiti i predsednika koji je cistokrvni partizanovac, a ne vucicev smrdonja. :namcor:

A trazice se, vagace se i potrosice se na trenera kad istrose i ovu senzaciju od ljubimca navijaca, kao i prethodnih puta, i tako potrositi jos sezonu ili dve. Sad ide vreme da se zaboravi Trinkijeri i da se malo lozimo na "partizanstinu", vec citam komentare o tome kako je Scepa nasledio tim koji je bio prvi, i slicne notorne gluposti.

Da se razumemo, nadam se da ce Scepanovic sve to demantovati svojom sposobnoscu, ali mislim da nisu velike sanse.

E do k. upropastise mi petak :mrgreen:

Sta ce nam, osim da Limar moze da kaze eto oni nama Waldena, mi njima Dangubica.

1594373242079.png

Prilozi

• 1594373243223.png
    1594373243223.png
    671,9 KB · Pregleda: 2
Gledacemo ponovo Partizan protiv Venecije, koja nas je jedina dobila u areni prosle godine,
a gledacemo i nesudjeno cetvrtfinale protiv Uniksa.

Nije laka grupa, ali nije ni grupa smrti, kakve smo umeli da izvucemo.

1594381586985.png

sve ispod jedinice neuspjeh.
pa cijelu ste ekipu zadrzali i pofino se pojacali.
scepardo nikako nije neki zesci daungrejd plus je neuporedivo bolje celjade od onoga zabarskog uvlakaca. licno ga poznajem, stvarno sjajan momak kojeg su samo nepravedne stvari pocerale sa klupe future.
naravno, vazda nam u ledja gledali.

Opusteno, sad ce Ostoja da izbaci FMP iz lige. Skapirao posle 8 godina da je neregularno.

Ali vraca se Stefan Jankovic, kog je "oteo" na 3 godine i sada ne ume da ga uvalja jer ga niko nece. Bircevic mi nikad nije bio simpatican, ali nije bilo ok da ga sutnu poslednji dan. Morali su ranije da razgovaraju sa njim, potpuno je opravdano ljut.

Bircevic je ogranicen igrac kao taraba, ali em se rastati sa njime u fazonu "koji ces nam" nije ok, em za njega dovesti istu takvu tarabu S. Jankovica... Haos.

Kao da limar namerno zeli te naprednjacke "grobare" tipa Dangubic i ovaj Jankovic, uklapaju se mentalitetom, sta li.

Ah da, mozda se i struka nesto pita. :namcor:

Moje misljenje, Mekintajera je prepisao od Trinkijerija, Dangubica je doveo Misko, sa Jankovicem je zapeo. Videcemo ostatak na sta ce da lici, za sad deluje da se Scepanovic ili ne pita ili ni ne zna sta hoce.

Koliko znam i Ali Nikolic vise nije na pozajmici, ima ugovor sa nama, niko g ni ne spominje, a imamo dovoljan broj "malih".
Ekipa nije na papiru slabija od proslogodisnje, vise manje isti ili slicni iraci, problem je sto smo izgubili profi trenera i profesora-doktora Koprivicu.

Back