KK Partizan

Pred prvu utakicu posle 7 meseci, euforija nula. Ne znam za vas, ali meni Vlado ne uliva poverenje, deluje mi da cemo gledati kikseve par meseci, a onda ce promeniti trenera da "vadi sezonu", odnosno nekako nas ugura u 4.

Sutra bez Novice i Angole, koji ce izgleda ove sezone imati ulogu Pejnersa.

Sportska sezona staje u to da li je Vlado istinski talenat za trenera ili nije. To je sve. A posto svi znamo da su cuda i posebne stvari retke, tako znamo i da je sansa za nesto pozitivno osetno manja.

A onda, ukoliko jeste vrhunski talenat, tera dok Ostoji neko ne javi da je vreme za novo busenje, teranje, trovanje; a ukoliko nije, gledali smo vec pera/canak/muta scenario, gde ocekivanja jedu nedorasle trenere.

Price o sastavu su bespredmetne i njima se bave samo kosarkaske neznalice, jer jedan Mozli kod trenera ranga Trinkijerija i Vujosevica moze izgledati kao zver, a kod nekog nedoraslog ce da se vide svi njegovi limiti. Tako je i sa mnogo boljim igracima, kamoli sa igracima dovodjenim iz Trsta.

Prvo poluvreme odlicno, vise sam ocekivao da ce cela utakmica biti tunjava kao prvih nekoliko minuta, ali dobro izgledamo jer fizicki i defanzivno debelo nadjacavamo ove mekane Spance. Ajd' samo bez velikih oscilacija...

Hakeem The Dream Jankovic, sa onom fintom ispod kosa. :manikir:

Samo mi je zao sto su dobili spanski cigani i floperi. :ljutko: Odvratne spodobe, na celu sa ovim kremom evropskih sudija.

Ima razloga i za zadovoljstvo - odbrana, zelja, vidi se kontinuitet iz prosle sezone, atmosfera izgleda i dalje odlicno, a igraci kao da se nisu ni menjali. Mika se nije jos snasao, Dangubic je korisni idiot u najboljem slucaju ali to smo znali, Mekintajer je dobro izgledao, S. Jankovic u skladu sa samim sobom.

Nezadovoljstvo - sumrak u cetvrtoj cetvrtini, a potpuni kolaps i odsustvo kontrole u poslednjem minutu. Uprkos sudijskom kasapljenju, mi smo im predali pobedu u ruke. Eto, to placamo smenu Trinkijerija. Vlado nije imao na kraju nikakvu kontrolu, ali ama bas nikakvu, i to zabrinjava.

Uprkos sudijskom kasapljenju, mi smo im predali pobedu u ruke. Eto, to placamo smenu Trinkijerija. Vlado nije imao na kraju nikakvu kontrolu, ali ama bas nikakvu, i to zabrinjava.

Dok je islo po planu imali smo desetak razlike. Kako su oni krenuli da glumataju, a mi izasli iz naseg ritma, tako je krenulo nizbrdo. Vlado ocigledno ne ume, jos, a nadajmo se da ce da nauci, da menja taktiku u hodu, reaguje. Ovo me je podsetilo na Canka, imali smo kod njega nekih bas dobro spremljenih utakmica, koje su samo pale u vodu.

Dok je islo po planu imali smo desetak razlike. Kako su oni krenuli da glumataju, a mi izasli iz naseg ritma, tako je krenulo nizbrdo. Vlado ocigledno ne ume, jos, a nadajmo se da ce da nauci, da menja taktiku u hodu, reaguje. Ovo me je podsetilo na Canka, imali smo kod njega nekih bas dobro spremljenih utakmica, koje su samo pale u vodu.
Dok on shvati gde gresi i kako da ne ispusti dobijenu utakmicu moze da prodje sezona...

Izgleda kao da ce Zadar u Areni da dodje ranije ove godine.

Sta je sa Kodijem? Da Jare i Gordic u pojedinim momentima nisu uzeli loptu i odneli je kuci, bila bi samo jos veca katastrofa. Timska odbrana nula, postavljen napad nula. Imamo igrace za sistem, a sistema nigde.

I kao slag na tortu, najvecu minutazu veceras imao Dangubic, uspeo je da sakupi velika 2 skoka.

Moraju i drugi imati dobre kosarkase, samo se bojim da za ovoga necemo puno cuti - osim sto je izdominirao protiv indijanaca, gde smo indijanci mi.

Razocarenje u Scepanovica, prosto nerealno koja kolicina anemije i bezvezarija. Umesto da se na glupo izgubljen mec u sredu odgovori energicnom i dobrom igrom, potpuni kolaps. Igraci ne igraju po 3 cetvrtine, onda se niotkuda pojave, cudne petorke na terenu, a nista se ne desava, rutinira te Malina sa izvesnim Mileticem. Ne napada se kos i ne igra se odbrana, u prvom poluvremenu se nije ni skakalo, igraci privatizuju igru u zelji da oni nesto pokrenu. Scepa anemican i prema sopstvenim igracima i prema sudijama.

Ako nista drugo, dobro je da se izgleda rasciscava stvar sa njegovim (ne)sposobnostima. Ovo je nesto najgore dosad, i bojim se da nije nesto za sta mozemo reci da je faza i da ce biti bolje. Sad sledi cekanje mesec-dva pa da Ostoja dovede neku "bombu" i da odradimo jos jedan krug iz poslednjih godina. Samo da se ne dovede neko toliko ozbiljan kao Trinkijeri, pa posle da bude neprijatno kad se on bude sklanjao jer nam ugrozava naprednjacku ulogu.

Ovo nije ekipa na kojoj se treneri pocetnici vezbaju i rastu sa njim, ovo je ekipa koja mora da napadne rezultat. Tim u knockdown-u, videcemo reakciju vec za 3 dana, hala je ista.

A vec sad pojuriti debelog vol.2 za svaki slucaj. Pricao je u podcast-u da je vecinu ovih igraca zeleo u nekom trenutku, sad nema izgovor. Jedini je bez posla, a i Hala sportova mu je blizu kuce. :mrgreen:

U stvari zaboravio sam jos jednog trenera koji voli Partizan, a nema angazman. I limar tvredi da su veliki drugari.

Ovo nije ekipa na kojoj se treneri pocetnici vezbaju i rastu sa njim, ovo je ekipa koja mora da napadne rezultat. Tim u knockdown-u, videcemo reakciju vec za 3 dana, hala je ista.

A vec sad pojuriti debelog vol.2 za svaki slucaj. Pricao je u podcast-u da je vecinu ovih igraca zeleo u nekom trenutku, sad nema izgovor. Jedini je bez posla, a i Hala sportova mu je blizu kuce. :mrgreen:
Mora da je mnogo dobar dok ne moze da nadje poso'.

Back