- Poruka
- 52.295
Ili Vučko sipa i ne staje ili će i ovaj da igra za krofne i stipendiju?
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:767316-PARTIZAN-SE-POJACAO-Renfro-u-crno-belom
Ma igraće čovjek za kikiriki i stanarinu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili Vučko sipa i ne staje ili će i ovaj da igra za krofne i stipendiju?
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:767316-PARTIZAN-SE-POJACAO-Renfro-u-crno-belom

Ma igraće čovjek za kikiriki i stanarinu![]()
Jbt, sta bi bilo da smo doveli 3 igraca kao Renfro, a vec su krenuli da skice.Čim ovi prekoputa krenu da pune našu temu i da liju gorke suze u potocima, znam da smo na pravom putu.
Večeras dominiramo i rutinski dobijamo Sokiće 4 razlike.
Pionir 19h. Partizan zove sinove svoje!
Inače briga me za vas, Samo mi je zanimljiv okako kukate da nemate para. A onda prvo dovedete evroligaškog trenera. Evo sad se pominju vrlo ozbiljna pojačanja. Pa me interesuje ako nemate para, ne igrate Evroligu niti ste realno konkurenti za istu iduće godine čime ih privlačite? Ili možda igraju za siću i slavu?Eto rutinski ste izgubiliInače briga me za vas, Samo mi je zanimljiv okako kukate da nemate para. A onda prvo dovedete evroligaškog trenera. Evo sad se pominju vrlo ozbiljna pojačanja. Pa me interesuje ako nemate para, ne igrate Evroligu niti ste realno konkurenti za istu iduće godine čime ih privlačite? Ili možda igraju za siću i slavu?

Inace, ne podnosim likove koji gadjaju teren, narocito igrace. Neki debili sa C se okomili na Murica, jer je, zamisli, dao trojku za svoj tim. Pa se jos raduje. 
Inače briga me za vas,

Samo mi je zanimljivo kako klub koji nema para dovodi evroligaške igrače i trenere.
Sanse za plej-of posle veceras drasticno opadaju, ko bi rekao da cemo bolje stajati u Evropi nego na Jadranu.
Ja na košarci za ovolike godine imam 192 posta ( eto sad 193 ). Na vašoj temi ne znam da li 20. Toliko o tome. Ništa mene "ne svrbi". Samo mi je zanimljivo kako klub koji nema para dovodi evroligaške igrače i trenere. I to dok na vašem forumu kukate na upravu i tvrdite da je tu da bi vas upropastila i učinila bezopasnimpo Zvezdu. A vas očito svrbi vaš rezultat u fudbalu.
A mozda se i sami zayebete kao one sezone u fudbalu kada vam je sve bilo namesteno a prsli ste ko zvecke, da bi krenuli jos zesce da kupujete timove i smanjujete dugove, a utakmice su pocele da se zatvaraju takoreci same od sebe, sa sve onim duhom sto lebdi nad Marakanom. 
Eto rutinski ste izgubiliInače briga me za vas, Samo mi je zanimljiv okako kukate da nemate para. A onda prvo dovedete evroligaškog trenera. Evo sad se pominju vrlo ozbiljna pojačanja. Pa me interesuje ako nemate para, ne igrate Evroligu niti ste realno konkurenti za istu iduće godine čime ih privlačite? Ili možda igraju za siću i slavu?

Samo otaljavati takve stvari. Renfro naravno, prema ocekivanjima, znaci. I sigurnost u napadu, i odbrana, timski doprinos.