KK Partizan

A Trinkijerija od milijun evara si kao slučajno zaboravio? Zagorac, Janković, Pejdz igraju za krofne.... Naravno da Vučić sipa ko iz kante polikolora i vi umesto da se gospodaru odužite vi ste sve gori i gori.

Vi ( a pod "vi" smatram nazovi navijače Partizana kojih je srećom sve manje i manje od kada im je idol dobio nogu u du.pe) ste se godinama oduživali narko dilerima i preprodavcima karata u liku vodja navijača, što je postalo tako profitabilno da su čak i vodje navijača Zvezde odjednom volšebno pojavljivale kao vodje navijača Partizana, a vi sve to, uz štipanje sudija i davljenje igrača odobravali...........
Baš ste oličenje morala i etike, nema šta...................:hahaha::hahaha:

A Trinkijerija od milijun evara si kao slučajno zaboravio? Zagorac, Janković, Pejdz igraju za krofne.... Naravno da Vučić sipa ko iz kante polikolora i vi umesto da se gospodaru odužite vi ste sve gori i gori.

Igraju za celokupnu kintu koliko staje brat Stratos i pola Reglanda. Ali naravno ovi igraju za sendvic i sok, cuveni brend vlasnika Nebojse i brace Ace i Andreja, mecena zeleznicana.

Za dusebriznike i prepadnute od naseg ogromnog buDJeta, koji su se prepali da ce rekonvalescent posle ACL-a zaigrati za nas posle godinu i po dana pauze za meleon kao Trinkijeri.

@Carchia

Patric Young and Sidigas Avellino are finalizing an agreement, a source told Sportando
Young is coming back to action after a season off.

Pejdz i Lendejl su igraci koji dolaze sa koledza bez iskustva u seniorskoj kosarci, Pejdz je godinu dana bio u razvojnoj ligi a Lendejl ni to. To su neiskusni igraci koji nemaju izgradjen rejting i tek treba da se dokazu a cinjenica da Lendejl iako je izasao na draft nije birani ni u jednoj rundi dovoljno govori. Oni igraju pre svega da bi se afirmisali i kasnije obezbedili bolje ugovore . Slicna je situacija i sa ostalim igracima Partizana, sve su to mladi igraci kojima treba afirmacija i zato visina ugovora je u drugom planu.
Gde je bio Zagorac u prethodne dve godine? Prakticno nije ni igrao i njemu treba oziveti karijeru.
Na drugoj strani igraci Zvezde su iskusni i prekaljeni, igrali su prethodnih sezone zapazene uloge u svojim klubovima, imaju rejting a to kosta.

Ricky Ledo "umakao" Partizanovom radaru i potpisao za Banvit. Forumski panteri odahnuli, bilo je tako blizu. :hahaha:

Ostoja, verovatno po nalogu svog sefa, nastavlja da pravi cirkus od kluba - umesto da igraci treniraju i koriste jednu od retkih pauza da se konsoliduju i uznapreduju, nekolicina njih su povedeni na KiM da ucestvuju u izreziranom politickom cirkusu naprednjaka.

I onda kao, hajde Trinkijeri, pravi ozbiljan tim i klub.

Rutinska pobeda u gostima protiv konkurenta za 4. mesto, i to protiv ekipe koja je skupila neka zvucna imena, ali u padu (svega), no svakako im ne manjka iskustva. Ako cemo jos da trazimo mane protivniku - indijanska ekipa. U svakom slucaju, bojao sam se da ce nas zatrpati, ali igra nasih je bila sasvim korektna.

Naravno, uz neke pozitivne pomake (protok lopte i manje oscilacije, kojih je svejedno bilo), ostaju problemi igre bez centra. Sut nasih je potekao iz izgradjenih akcija, nije to nista slucajno, ali jednom nece hteti ni to, a mi smo ceo arsenal ispucali bazirajuci se na igri spolja, popu, tranziciji... igru pod kosem nemamo, a igru 1na1 imaju samo sporadicni Pejdz i Zagorac u padu forme (samo povreda, nadam se).

Poslednja izmena od moderatora:
Znaci, mi moramo da pobedimo Turk Telekom da li sa nadoknadjivanjem dostizne razlike ili ne, a zavisimo i od Zenita i Trenta, tj. trebaju nam neki njihovi porazi. Nebitno, bitno da je osvojena jedna lepa pobeda u gostima u win or go home utakmici. :super: A prolaz dalje ce dobro doci zbog jos ovakvih utakmica, da ne moramo da se merimo sa ABA-ligaskim jadom od kosarke u cekanju ovih tajkunskih klubova.

Asvel je dobra EK ekipa, imaju pokojeg igraca koji bi mogao i u EL, a svakako su i kupili ucesce u EL od narednih sezona (bez komentara na djordijevske gluposti). Trinkijeri me je razocaravao izjavama o tome kako on ne probacuje loptu kroz kos, i kako su mu u prevodu igraci glupi (to je tako Dzikic iz najgorih dana), ali momci su zaista to i demonstrirali.

No, sve se lepo izbalansiralo na kraju, nasa veca motivacija i borbenost, sasvim korektna igra u oba pravca, kontrola utakmice, Marinkovic sa sigurnom rukom, Zagorac malo povukao, Lendejl kao konstanta, i kako je sa Pejdzom proburazio Bilana i Nelsona koji su mnogo iskusniji i jaci igraci...

Sledeca utakmica nazalost protiv covicevih limenki, steta sto ce pun Pionir, nadam se, da gadi fejk neregularna tvorevina, ali za to su nam se covke i djilas izborili svojevremeno.

Srecan nam prolazak u TOP 16 Eurokupa. Bio sam na slavi i nisam uspeo da pogledam utakmicu ali sam pratio kretanje rezultata, ispala je rutinska pobeda. Protivnici Alba, Ritas i Monako, nisu bauk, nadam se i nekoj doradi igrackog kadra uskoro, videcemo...

Pojede debeli Italijan Burek! z:mrgreen:

Najbolja nasa utakmica ove godine, oducili smo Turke, a imaju znatno znatno skuplji tim.
Pustili Stimca da izdivlja jer i onako nema ko da ga cuva, a zaustavili sve ostale.
Bandza stavio Lensberga u dzep, a onda i Gebrijela kada ga je krenuo sut (nestvarnu seriju napravio na poluvremenu, mislim da je preko 20 trojki ubacio zaredom).

Najbolji momenti, kada je Zagor nabacio Siju, odmah nakon njihovog promasenog Aley-oop-a. Cisto da im pokaze kako se to radi. I kada Gagic smiruje halu u cetvrtoj. Oplakao sam. z:mrgreen:

Nova grupa ima slabije timove nego sto smo imali sada, ali je manevarski prostor manji. Monako je iza Asvela u ligi.

Mnogo bitna subota sa Cedevitom, bukvalno odredjuje dalji tok sezone.
Pobedom se izjednacavamo sa sokicima (uz bolji medjusobni), porazom nam beze 2 ili 3 pobede (zavisi od razlike, prvu dobili mislim 3) i fakticki bismo jurili samo jos jedno mesto u PO sa Megom.

Renfro odlican igrac, ne znam kakvo je stanje kad zavrsis u Manresi, ali jedan takav igrac sa izvesnim iskustvom i individualnim kvalitetom bi sigurno pomogao mnogo momcima koji su uglavnom neafirmisani ili limitirani igraci zadatka, sa potencijalom Zagorca ili iskustvom Novice.

Mozda Vucicev duh ipak lebdi nad Pionirom. :zcool:

Salu na stranu, nadam se da ce Vucicev duh Ostoja i pocistiti za sobom kad bude odlazio.

Sto se tice prethodne utakmice, samo sam je letimicno pogledao, pa nemam neka zapazanja, osim cudjenja kako su ih rutinirali. Ipak, iako Turk Telekom ima neke vrlo solidne igrace, nisam stekao da su to timovi sa velikim T. Ekipe koje slede u EK su mozda manje zvucne sa imenima u ekipi, ali sam stekao utisak da su to solidni i dobri timovi.

Nije Trinkijeri bez razloga vec poceo da pali alarme - ne sme se docekati Cedevita u festivalskoj atmosferi zbog nekoliko bitnih pobeda.

I da, za nijansu je sladje kad se prisetimo Pantera iz jednog od mnogobrojnih "objektivnih" portala:

Košarkaši Partizana polako, ali sigurno privode kraju još jedno neuspešno učešće u Evrokupu. Crno-bele u utakmici pretposlednjeg, devetog kola grupne faze takmičenja, čeka gostovanje Asvelu u Vilerbanu, predgrađu Liona (20.30, TV Sportklub).
http://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/evropski-trening-za-izazove-na-jadranu/313888

Back