KK Partizan

welkome 2 alex renfro, koi ce do kraja aba lige igrati za gajbu tuborga, 3 tijeku trokadera, a ***** hranu. nedjeljno.
jer MI smo privilegija.
takoe i rekao nas nekadasnji plejer endtoni brovn:
miris te svlacionice nikad necu zaboravit.

Capture.JPG

Čim ovi prekoputa krenu da pune našu temu i da liju gorke suze u potocima, znam da smo na pravom putu.

Večeras dominiramo i rutinski dobijamo Sokiće 4 razlike.

Pionir 19h. Partizan zove sinove svoje!

Panteri u svom fazonu "sta drugo raditi petkom uvece". z:shock: Jbt, sta bi bilo da smo doveli 3 igraca kao Renfro, a vec su krenuli da skice.

Bice gadno protiv Cedevite bojim se, imaju veci kvalitet na papiru, a i verovatno ce biti sasvim ocekivanih problema sa psiholoskom pripremom meca, tesko ce biti uci gladan pobede u mec, a oni su tradicionalno rastereceni.

Ne pratim kalkulacije, ali mislim da nama plasman u PO tesko moze biti ugrozen ako dobijamo ono sto po ocekivanju dobijamo, jer je Mega prodala najboljeg igraca (nije im stalo do takmicenja previse, naravno). Tako da nam pobeda protiv ovih treba u borbi za trece mesto.

Čim ovi prekoputa krenu da pune našu temu i da liju gorke suze u potocima, znam da smo na pravom putu.

Večeras dominiramo i rutinski dobijamo Sokiće 4 razlike.

Pionir 19h. Partizan zove sinove svoje!

Eto rutinski ste izgubili z:mrgreen: Inače briga me za vas, Samo mi je zanimljiv okako kukate da nemate para. A onda prvo dovedete evroligaškog trenera. Evo sad se pominju vrlo ozbiljna pojačanja. Pa me interesuje ako nemate para, ne igrate Evroligu niti ste realno konkurenti za istu iduće godine čime ih privlačite? Ili možda igraju za siću i slavu?

Eto rutinski ste izgubili z:mrgreen: Inače briga me za vas, Samo mi je zanimljiv okako kukate da nemate para. A onda prvo dovedete evroligaškog trenera. Evo sad se pominju vrlo ozbiljna pojačanja. Pa me interesuje ako nemate para, ne igrate Evroligu niti ste realno konkurenti za istu iduće godine čime ih privlačite? Ili možda igraju za siću i slavu?

Plus što još uvek jure po prerijama Teksasa onog Komanča,biće to jedan fino sklopljen tim :zcool:
Ako ništa drugo,budžet republike Srbije im je uvek na raspolaganju.

Panteri u epizodi, bas nas briga za Partizan. Niti ga gledamo, niti pratimo, nego eto u prolazu cujemo po nesto, okliznemo se i u padu slucajno bacimo komentar na forumu. z:mrgreen:

Veceras u napadau sve pogresno, masili zicere, bacanja, forsirali trojke iako nas nije islo..i opet bili blizu. Zagorac me prvi put razocarao, ovo je bio MegaRade, taj nam ne treba.

Sta bi ono na kraju, cemu onoliki prekid kad se nista spektakularno nije desilo. Jos na samo 20s pre kraja. :dontunderstand: Inace, ne podnosim likove koji gadjaju teren, narocito igrace. Neki debili sa C se okomili na Murica, jer je, zamisli, dao trojku za svoj tim. Pa se jos raduje. :deda:
Ako je nesto bilo, isteruj, ako nije ne smaraj. Ja stvarno nisam video razlog za onoliku pauzu. Ocekujem da nas ostave bez publike protiv Mornara.

Inače briga me za vas,

To je i vise nego ocigledno. Interesovanja vas Pantera na ovom podforumu su jasno vidljiva po vasim aktivnostima, a i vise je jasno sta vas svrbi. Doveden bivsi evroligaski trener bez posla, i pominje se bivsi evroligaski igrac iz Manrese, i odma' ludnica u Zelezniku, gde Regland, Perperoglu, Beron, Cirbes i kompanija veceraju pite kod Vesne jer nemaju para za skupe restorane, dok pokusavaju da se afirmisu u porodicnom konceptu. Vi ste, po svom starom obicaju, primili naprednjake cutke i prodali klub, i to jos poodavno. a sad se pravite blesavi. E pa, naprednjaci su dovedeni i kod nas, pa vidis kako se odma' brise koje milionce duga i kako "ima para". Zato, ne laprdajte, nego se presaltajte na fudbal do kraja.

Sto se utakmice tice, jasna stvar - ovom utakmicom je placen prolazak u Evrokupu, jer ova ekipa nema kvaliteta, snage i koncentracije da istera cetiri pobede protiv tri iskusnija i na papiru jaca tima. Zagorac i Velickovic imaju energije, ali nemaju rutine, odnosno snage, da budu bolji kos za kos od prekaljenih i hladnih Kobsa, Pulena, energicnog Murica i nimalo fascinantnog ali naspram Gagica i Lendejla pouzdanijeg Stipanovica.

Renfro bi mogao povezati ekipu, dok talentovani ali potpuno nepouzdani Pejdz jos uci ozbiljne kosarke. Takva vrsta stabilnosti bi nas mogla dovesti do toga da se oscilacije znatno smanje, jer ovu smo utakmicu mogli isterati da nije bilo uzasnog pada u drugoj cetvrtini. :zcool:

Poslednja izmena:
Ja na košarci za ovolike godine imam 192 posta ( eto sad 193 ). Na vašoj temi ne znam da li 20. Toliko o tome. Ništa mene "ne svrbi". Samo mi je zanimljivo kako klub koji nema para dovodi evroligaške igrače i trenere. I to dok na vašem forumu kukate na upravu i tvrdite da je tu da bi vas upropastila i učinila bezopasnimpo Zvezdu. A vas očito svrbi vaš rezultat u fudbalu.

Sanse za plej-of posle veceras drasticno opadaju, ko bi rekao da cemo bolje stajati u Evropi nego na Jadranu.

Plejof po meni nije sporan, Megu cemo sigurno preskociti za poziciju 4, ali ona anarhija u igri u poslednjoj cetvrtini, besomucno ispucavanje za 3 poena, bez vodje na terenu, Cedevita nam se nudila sve do 40 sekundi pred kraj, a mi nismo umeli da to iskoristimo. Ovoj ekipi su potrebna pojacanja, suvi kvalitet, imamo dovoljno potencijala, ne i trenutnog kvaliteta. Barem ne za ozbiljne protivnike.

Ja na košarci za ovolike godine imam 192 posta ( eto sad 193 ). Na vašoj temi ne znam da li 20. Toliko o tome. Ništa mene "ne svrbi". Samo mi je zanimljivo kako klub koji nema para dovodi evroligaške igrače i trenere. I to dok na vašem forumu kukate na upravu i tvrdite da je tu da bi vas upropastila i učinila bezopasnimpo Zvezdu. A vas očito svrbi vaš rezultat u fudbalu.

Drago mi je da si pametno odabrao gde ces ostavljati to malo postova na kosarci.

Za vasu Zvezdu je opasno jedino preterano drmusanje zamrzivaca i naglo otapanje. A nasa uprava (tj. predsednik) je tu radi naprednjacke kontrole, ne radi upropascavanja. Upropastice nas do kraja mozda, iz svoje urodjene nesposobnosti i naprednjackog javasluka, a mozda i nece.

Uvek je upitno raspolozenje da li Partizan sme ili ne sme nesto da uradi, jer odnosi izmedju Vucica i Covica nisu bas uredjeni i uvek idilicni, a posto ste se vi Panteri, kao i uvek, po poslednjoj modi, presaltali masovno na fudbal, mozda ispadne i da "smemo". z:D A mozda se i sami zayebete kao one sezone u fudbalu kada vam je sve bilo namesteno a prsli ste ko zvecke, da bi krenuli jos zesce da kupujete timove i smanjujete dugove, a utakmice su pocele da se zatvaraju takoreci same od sebe, sa sve onim duhom sto lebdi nad Marakanom. z:D

Tako da, ne znam sta mi kao klub smemo a sta ne smemo, iskreno.

I ne preteruj sa evroligaskim igracima. Jedino Trinkijeri moze da radi u EL.

Renfro, ako dodje, nije trenutno evroligaski igrac. Razmisljaj bolje o Reglandu koji jeste, ili o Cirbesu koji je napustio evroligaski klub da bi igrao cipiripija. A mucenog Fajea, koji nije EL igrac, ste platili vise no mi Trinkijerija. Ali mora da to nije dovoljno zanimljivo za ostavljanje jednog posta na kosarci.

Uzgred, kakav crni upitni plej-of ABA? Mega bezi 2 pobede. Cekamo jedan njihov kiks i pobedjujemo ih u medjusobnom duelu, i prestigli smo ih. Oni su prodali najboljeg igraca i standardno nemaju takmicarskih ambicija. Ako ih ne prestignemo, znaci da smo dobro zas.rali. Naravno, u ovoj smo situaciji zbog krize sa Cankom i onih suludih poraza od suludih ekipa poput Zadra.

Poslednja izmena:

Skočila prodaja majica u butiku pa smo popunili budžet. Prepisali smo Legendin recept.

Vrlo težak poraz, jako sam se iznervirao. Pejdž me je svojim promašajima doveo do ivice nervnog loma. Prosto je neophodan igrač spolja, ovako više ne može da se igra. Što se tiče Plejopfa, mislim da ćemo biti četvrti na kraju. Teško Mega može da pobeđuje u kontinuitetu bez Bitazea.

U Ljubljani uvek trzavica, dobro je da smo porodili nekako ovo. Da nisu ubacivali lude suteve 50p ne bi presli.
Plus malo su sudije jele sta se ne jede, ne previse, ali jesu. Sanon napravi faul na Dzoku, pa ga saplete, Dzoko izbaci u aut, a ovaj svira aut za nas. z:mrgreen:

Mislim da je ovo prva utakmica da smo pobedili, a da je Zagorac bio los.

Renfro bas ono sto nam je falilo, miran, iskusan i kvalitetan. Rasteretio Pejdza i Vanju, uzimao odgovornost kad je trebalo, 11p, 4as, 4 skoka prakticno bez treninga.

Poslednja izmena:
Mnogo bitna pobeda, na guzove ostvarena, ne pamtim kad sam se onako izdrao kada je Pejdz napravio nameran faul u poslednjem minutu. Kreten! Rutinski cemo na poziciju 4 za plejof, a onda da vatamo cigane na krivu nogu. To su nam mecevi sezone.

Ako se ne varam, poslednju pobedu u Ljubljani je imao jos Dule. Sa Zmajcecima uvek tesko, a krs su ekipa.
Boze kad se setim sta su nam ubacivali celavi Mulalic i Blaz Mesicek. Verovatno nikada vise u karijeri nisu pogadjali to sto su nama uspeli.

Steta sto nisam mogao da gledam jednu laganiju utakmicu. z:D Samo otaljavati takve stvari. Renfro naravno, prema ocekivanjima, znaci. I sigurnost u napadu, i odbrana, timski doprinos.

Potez utakmice kad na +5, manje od minut do kraja i nas posed, Pejdz gubi loptu i pravi nesportski. z:mrgreen:

Oprecne informacije kruze, Tegi pise da smo bez publike protiv Mornara, na sajtu ABA stoji da klub sme da prodaje ulaznice, ali samo za partere i loze. :think:

Back