KK Partizan

Чаробни Душко ..ово му 5ти у Низу Тријумф против бивше домовине,тако?
знам да су добијали партизан неколико задњих мечева, мислим три али ваљда није он био тренер на сваком од тих мечева, мање битно

Nisam nešto mnogo simpatisao Obradovića, mislio sam da je samo do njega i Savića, mislio sam da je sve ostalo dobro u klubu ali izgleda da nije bilo baš sve do Obradovića, zaboravio sam faktor jedan Vođa i jedan klub i faktor SNS u klubu, izgleda da nam se sprema tavorenje ili rasprad sledeće godine.

Neću da slušam moju kevu :ne:a lepo mi kaže da nećemo da vidimo titule dok nam je prezident onaj folirant sa severne šipke.

1766009397456.png

Klub postoji na ovom nivou u poslednje 3-4 godine zato sto je Zelimir zalozio svoje ime, vreme i ugled. Sad cete opet da vidite kako izgleda klub zapravo.
No, nista novo, videli ste Limara i Palju, koji je to nivo - fazoni covica, vucica, kursadzija. Nista novo, tako je Limar vodio klub svaki put kad nije imao ispred sebe Obradovica ili Trinkijerija, tj. licnosti koje su znanjem i harizmom vukle klub u nekom pravcu, i nikad nisu uspevale dovesti posao do bilo kog kraja zato sto to nije u naprednjackim planovima za ovaj klub, a Limar je samo tu da obezbedi da tako bude, dok se stvara privid o stabilnom i jakom klubu na koji se loze panteri i objektivni grobari.

Slina Braun:
„Stvarno me nije briga šta navijači kažu kada je reč o zvižducima. Samo moramo da budemo bolji sa loptom i ne predajemo je protivniku. Da to nismo uradili, pobedili bismo. Onda bismo mogli da igramo našu igru u napadu, našli bismo ritam i u odbrani. Teško je kada imate 20 izgubljenih lopti“, poručio je on.

Nije ga briga za trenera, nije ga briga za navijace koji podrzavaju klub i placaju karte i majce sa njegovim idiotskim likom, bitno je samo da on ima loptu i da dobije svoje milionce. Jbt, on prica da bi pobedio da su uradili to i to, lika treba podsetiti da su izgubili 20 razlike kuci od tima koji je goli igracki prosek u EL.

Vrlo je tesko navijati za pola ovog tima, ako me razumete.

Lepo je Vujosevic govorio, moze se pogresiti kakav je ko igrac, ali ne sme se pogresiti u vezi neke druge stvari, a mi smo se ocito nagresili.

Back