KK Partizan

pisao sam ja o tome, pre 5-6 godina, kad smo bili silni, pa isla proseravanja institucija, nismo isti, pickematerine... da je u dobrom lako dobar biti, no se plasim da ce u losem, lose da se pokazemo.

dobrih fajtova sam vazda sa pravovernima imao oko toga. :D

p.s. ovo bitnije. organizovani su ova 2 medijska smrada. doduse kako je sve kod nas, od razlicitih ljudi, pa se i oni medjusobno mrze :D utoliko je simptomaticnije sto su sad istim poslom...

Poslednja izmena:
Stvarno ne znam dal doticni pisu po zadatku ili ih samo puno ljudi prati, pa preuzimaju njihovo misljenje jer su "insajderi". Nekako mi Todoric ne izgleda kao mastermind za drustvene mreze. Mada je Dzile imao opasku da ne postoje izvori bliski klubu. Kapiram da je hteo da kaze da svi izvori koji izadju moraju krenuti od nekog iz kluba.

ima1tim pise informacije koje joj daje Tosa, zarad jeftine internet popularnosti i novinarskih propusnica koje je ocito pocela da dobija, da ide na gostovanja i ko zna sta. Postala je na kraju prava insajderska starleta. Tosa joj daje te gluposti iz ko zna kojih razloga, da ne pisem sad pretpostavke koje imam na umu z:D, ali naravno da daleko od toga da je covek u stanju i da ga uopste briga da vodi bilo kakve internet-kampanje i plasira ciljane vesti. Osim mozda kad lupeta nesto preko one stvari kad ga smaraju, kao sto novinarima govori "ne postoje kontakti sa tim igracem", pa ga na kraju dovedu. Takve stvari ipak vise prilice nasim novim sportskim rivalima, kojima je Vesic poodavno osnovao i sponzorisao portal sa forumom, infrastrukturu za oblikovanje misljenja na koju danas Covic plasira odgovarajuce dokumente, koji pisu autorske tekstove kojima se covicevski objasnjava kako stoje stvari, dakle, prava propagandna masinerija. A onaj airball je prica za sebe, tu mozda nema ni motiva ni bilo cega, samo cista psihodelija svake nove sezone.

A otkud Dziletu da prica to za insajdere, kojim povodom, nisam bas ispratio. Naravno, fakat je da za ceo tok sezone nije pomerio ekipu sa pocetne tacke jos uvek, a mnoge je razocarao i poslednjim intervjuom kojim, po recima drugih (ja nisam slusao), nedvosmisleno govori da nema bilo kakve iluzije u vezi bilo kakvih trofeja, rezultata, a posebno je zasvrbelo to sto ne nudi ni perspektivu jer po svojim navodnim recima vise veruje iskusnijima. U odnosu na proslu sezonu, i meni deluje moguce da se predao i da sad i na parketu samo veslamo mirnom vodom, bez borbe i zameranja, putem koji je zacrtala nedicevska uprava.

Sto se njega kod nas tice, pokazao nam je dva lica dosad, pokazao da ima talenta, i sad pokazuje nesto zbog cega je i dalje prosecan trener koji je uspeh imao samo u Krki. To je ona bojazan koju sam iznosio u vezi njega i Miloja jos pre no sto je iko dosao.

Naravno, nisam ja nikakav strucnjak ni pametnjakovic da predvidim ko koliko moze i koje su mu granice, niti je svakome sudbina zacrtana unapred. Zato bi bilo idealno da kao klub imamo strucne i matore ljude i trenere koji to mogu da predvide, kao sto je od strane Kice predvidjen Zoc i pusten uz pomoc profesora Nikolica, i slicno.

A otkud Dziletu da prica to za insajdere, kojim povodom, nisam bas ispratio. Naravno, fakat je da za ceo tok sezone nije pomerio ekipu sa pocetne tacke jos uvek, a mnoge je razocarao i poslednjim intervjuom kojim, po recima drugih (ja nisam slusao), nedvosmisleno govori da nema bilo kakve iluzije u vezi bilo kakvih trofeja, rezultata, a posebno je zasvrbelo to sto ne nudi ni perspektivu jer po svojim navodnim recima vise veruje iskusnijima. U odnosu na proslu sezonu, i meni deluje moguce da se predao i da sad i na parketu samo veslamo mirnom vodom, bez borbe i zameranja, putem koji je zacrtala nedicevska uprava.

Za boldovano, u sustini to je to. Upravi je prioritet vracanje dugova, barem tako kazu, mi to ne vidimo, ali docicu i do toga. Skrpljen je kakav-takav budzet i dat na raspolaganje da se sa njim uradi nesto. U proslom razgovoru na Areni je govorio koga je sve zeleo na visegodisnji i ko sve nije hteo da dodje. Jankovica je hteo da ceka do novembra, onaj jedan se odlucio za Dinamik, za Rakicevica svi znamo, pregovarao je sa jos nekim koledz Amerima, koji su odbili. U takvom razvoju, odlucio se za iskusne igrace na jednogodisnji.

Zasmetala je mnogima izjava da je kosarka industrija i da nema vremena da ceka neke igrace po nekoliko godina i da se nada da ce da ispadne nesto. Takvu koliko para-toliko muzike odluku je doneo i on ce da odgovara za nju. Mogu samo da nagadjam kakva bi se hajka tek vodila da sad imamo nekog novog Daloa i Kuzeloglua, "talentovane" macke u dzaku.

Za insajdere je rekao ono sto sam vec naveo gore, da ne postoje izvori "bliski klubu". I da mnogi daju misljenje, a da ne znaju dovoljno. Iznose "cinjenice" na osnovu razgovora iz kafica, a ovi ljudi zajedno provode veci deo svog vremena. I to je upravo ono od cega sam poceo post, mi ne znamo sta se tacno desava i kako se radi. Vidimo samo teren.

Sto se titula tice, rekao je da se ne pitamo samo mi jer skoro svi trofeji idu preko Zvezde, a bar tu odnos snaga nije potrebno crtati. Takodje je rekao da se ne treba zanositi sa EL, jer imamo milionski dug i nije realno da u isto vreme sastavljamo ekipu i vracamo ga. Sto je potpuno ocigledno, ali nije ono sto mnogi zele da cuju. To je ko da otplacujes kredit u svajcarcima, a u isto vreme merkas ferari. Pa nas ovogodisnji budzet pokriva 2 igraca kod cigana, a pola igraca u nekim jacim EL klubovima.

Ovaj ludak ce jednog dana da vrati Nikoli ulozene pare, otera sve gde vec treba i vodi Partizan u NBA. z:mrgreen:

C3k4gQzXAAA875D.jpg

За Вујошевића и јесте позната ствар: да би имао резултате - мора да има "одрешене руке"у вођењу клуба у потпуности.Не мислим на новац,али на све остало.
Као нпр. селекција играча-тренинзи -дисциплина-понашање...Једноставно има свој метод рада који је посебан.И треба му одређено време.
То не може да успе тек тако ако има старије играче-"звезде"-незадовољне-недовољно "патриотско-клубски" мотивисане...
Наравно то ће данас било где тешко постићи.И још те муке са здрављем које га прате.
АЛИ,само злонамеран или неук му може оспорити знање,резултате са "анонимусима",младима...
Тако да ХВАЛА му на свему што је урадио за Партизан и срећно му и даље у каријери,али би требао да размисли где и како даље.
И да ли му је то потребно.Због здравља.

Vujošević nije uspio nigdje mimo Partizana. I to je činjenica.

To je delimicno cinjenica, vise neki mit. Cinjenica je da je uspevao dobro voditi slabije klubove u Italiji, u vreme kad je italijanska klupska kosarka bila najjaca. Bio je trener godine jedne sezone, ali je naravno imao preslab tim za titulu (pretpostavljam sa velikom sigurnoscu). Cinjenica je da zna samo italijanski jezik, i samo tamo je uspeo nesto u inostranstvu, i cinjenica je da je trener za klubove koji su manji u smislu da nemaju velike zvezde, tj. zvezde koje su vece od trenera (njega), jer on mora biti bog i batina igracima da bi uspeo da uspostavi nesto.

Naravno, epizoda sa Limozom samo pokazuje da se ne moze trenirati ako ne znas osnovni kosarkaski strani jezik. A samo nekakav brenus moze da se nasladjuje time, kad je jasno da je covek fizicki, a verovatno i emotivno istrosen, pred transplatacijom bubrega, i da je njegova ozbiljnija karijera ocito zavrsena - jer on vise fizicki ne moze da bude trener svog kova, trenerka i rad, rad i samo rad po ceo celcati dan.

Sto se Radonjarija tice, mladji covek, karijera je pred njim, vredan je i jako posvecen, poslusan, mada ce mu napolju trebati i kicma. Ovde je nalazi trenirajuci premijerske klubove. Zato nije smeo pred ovu sezonu napolje, valjda ce se okuraziti uskoro... Vreme je idealno za njega.

A fizički i emotivno bio je istrošen bio je i u CSK-a? I tamo mu nije odgovarao sistem a i imao je mali budzet. I činjenica je da nigde van Partizana nije uradio ništa. Samo nekakav Treeper to ne vidi...
O tome može da blebeće i laprda tri dana ali ova istina neće biti promenjena.

Poslednja izmena:
Ne, CSKA spada u drugu pricu koju sam isto pomenuo.

A posebno je interesantno kako je imao "veliki budzet", iako je CSKA te 2 godine bio u nekoj krizici. On je nasledio nekoliko prestarelih zvezda, koje su ga i izbusile na kraju, a imao je mogucnost da dovede samo 2 igraca (Marjanovic i Gordon koji je sad kod nas). Naravno, Gordon je tad bio jak igrac ali ne i evropski vrh, a Marjanovic je tada i u narednim godinama ostao potpuno nedefinisan. Cak je i tvoj Ivo Lola Ribar imao jace prelazne rokove i dok ste igrali Evrokup.

Naravno, moje misljenje je da mu ni veci budzet i vise igraca ne bi pomoglo, moglo je teoretski samo da je dobio pravo da dovede gomilu mladjih i poslusnih igraca, i 2 sezone fore da ga niko ne dira. Ali CSKA naravno nije taj tip kluba.

A fizički i emotivno bio je istrošen bio je i u CSK-a? I tamo mu nije odgovarao sistem a i imao je mali budzet. I činjenica je da nigde van Partizana nije uradio ništa. Samo nekakav Treeper to ne vidi...
O tome može da blebeće i laprda tri dana ali ova istina neće biti promenjena.

Ajde prestani da penis, jasno je da dobijete napad besnila kad ga se setite.

ko moderise sad ovde ? nekad je bilo zabranjeno delijama da seru na ovoj temi i nama da seremo po rahmetli czv.

on topic. isplatio je partizan djubretu 5 milki evra za njegovu " magiju " da sa uvek najjacim timom i sa najjacom logistikom, osvaja u srbiji i unistava nas u evropi. isplatice mu partizan i ovo sto je ostalo, da siroma` ima sebi za lekove i detetu za knjige.

koga interesuje kakav je bio odnos u snazi tima i logistike, nek uporedi sad snagu fmpa i ostalih.

a koga interesuje koliko je tacno 5 milki eura... sa platom od 55 000 dinara, potrebno vreme da se zaradi toliko je... 1000 godina.

Poslednja izmena od moderatora:
Dobro, Mozzart je OK, ali prenose Makedonce.
Naravno ne mora nista da znaci, ali prica ima smisla, Dzile je smoren, situacija je totalno bezveze cele sezone, vidi se i po njemu.

Tek Gagi Nikolic ne izgleda kao trener za Partizan.

Naravno, postoje potencijalno bolja resenja od Dzikica, samo sto je malo ko lud da trpi naprednjacko-covicevska sra.nja, i da ponavlja sudbinu Vujosevica, Berica, a sad i Dzikica po kome se legitimno ke.nja jedna curka poput Vesne, a on mora da cuti da se ne bi povela medijska hajka protiv njega, ili da se Vucic ne bi oglasavao - to je mera nase kosarke danas, i mera koja je namenjena nama kao klubu.

Djordjevicu je recimo svakako bolje u Bajernu, nego u "njegovom" Partizanu. A nama je bolje da u naprednjackim godinama trosimo ove nedicevce (Dzile je tu samo upao u pricu, njega ne racunam), nego Djordjevica, Drobnjaka, ili neke druge legende koje su u struci.

Back