Stvarno ne znam dal doticni pisu po zadatku ili ih samo puno ljudi prati, pa preuzimaju njihovo misljenje jer su "insajderi". Nekako mi Todoric ne izgleda kao mastermind za drustvene mreze. Mada je Dzile imao opasku da ne postoje izvori bliski klubu. Kapiram da je hteo da kaze da svi izvori koji izadju moraju krenuti od nekog iz kluba.
ima1tim pise informacije koje joj daje Tosa, zarad jeftine internet popularnosti i novinarskih propusnica koje je ocito pocela da dobija, da ide na gostovanja i ko zna sta. Postala je na kraju prava insajderska starleta. Tosa joj daje te gluposti iz ko zna kojih razloga, da ne pisem sad pretpostavke koje imam na umu

, ali naravno da daleko od toga da je covek u stanju i da ga uopste briga da vodi bilo kakve internet-kampanje i plasira ciljane vesti. Osim mozda kad lupeta nesto preko one stvari kad ga smaraju, kao sto novinarima govori "ne postoje kontakti sa tim igracem", pa ga na kraju dovedu. Takve stvari ipak vise prilice nasim novim sportskim rivalima, kojima je Vesic poodavno osnovao i sponzorisao portal sa forumom, infrastrukturu za oblikovanje misljenja na koju danas Covic plasira odgovarajuce dokumente, koji pisu autorske tekstove kojima se covicevski objasnjava kako stoje stvari, dakle, prava propagandna masinerija. A onaj airball je prica za sebe, tu mozda nema ni motiva ni bilo cega, samo cista psihodelija svake nove sezone.
A otkud Dziletu da prica to za insajdere, kojim povodom, nisam bas ispratio. Naravno, fakat je da za ceo tok sezone nije pomerio ekipu sa pocetne tacke jos uvek, a mnoge je razocarao i poslednjim intervjuom kojim, po recima drugih (ja nisam slusao), nedvosmisleno govori da nema bilo kakve iluzije u vezi bilo kakvih trofeja, rezultata, a posebno je zasvrbelo to sto ne nudi ni perspektivu jer po svojim navodnim recima vise veruje iskusnijima. U odnosu na proslu sezonu, i meni deluje moguce da se predao i da sad i na parketu samo veslamo mirnom vodom, bez borbe i zameranja, putem koji je zacrtala nedicevska uprava.
Sto se njega kod nas tice, pokazao nam je dva lica dosad, pokazao da ima talenta, i sad pokazuje nesto zbog cega je i dalje prosecan trener koji je uspeh imao samo u Krki. To je ona bojazan koju sam iznosio u vezi njega i Miloja jos pre no sto je iko dosao.
Naravno, nisam ja nikakav strucnjak ni pametnjakovic da predvidim ko koliko moze i koje su mu granice, niti je svakome sudbina zacrtana unapred. Zato bi bilo idealno da kao klub imamo strucne i matore ljude i trenere koji to mogu da predvide, kao sto je od strane Kice predvidjen Zoc i pusten uz pomoc profesora Nikolica, i slicno.