KK Partizan

Ne znam dal se prave neki sesiri, al iz iskustva bih rekao da cemo ili izvuci teskog protivnika, ili odigrati lose prvu protiv Juventusa pa se vaditi kasnije. z:mrgreen: Uz Partizan je drama zagarantovana.

Mogli smo i lakseg protivnika da izvucemo. Nadao sam se laksem dok se ekipa ne stabilizuje, igracemo protiv ovih sa gomilom rekovalescenata.

Kaka amaterizam kod izvlacenja, koliko je puta ovaj sto dodaje kuglice pogresio koga treba da stavi u ciniju. Jos nije imao srece pa je Radja izvukao nemoguc par. Mogao je da se provuce. z:D

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne pamtim da smo nekada imali lak zreb, al neka. Nek pokazu momci dal su za vise od ocekivanog.

Rece li ovaj da su Tenerifi trenutno drugi u Spaniji?

Screenshot (2).png

Ne znam kakav je ovosezonski PAOK, proslogodisnji bi nam u ovom trenutku bio tvrd zalogaj (ne znam da li i pretvrd). A za drugoplasiranu ekipu u Spaniji nam treba pre svega normalnija odbrana, mogu da mislim kako bi izgledala jurnjava sa njima i ovo kako mi branimo liniju za 3p.

Jedini igrac PAOK-a kog znam je Miljenovic. z:D Ako neko slucajno nije ispratio ili je zaboravio, Hecer nam je dosao odatle.
Jbg, izgleda da su malo opali u odnosu na proslu sezonu, moramo to da resavamo.

Vaznija stvar je da nam sledi "vreme odluke" od danas, vreme u koje moramo poceti da se dizemo i dobijamo (bar na papiru) jace ekipe od sebe. Prvi zadatak, Moraca veceras u 19h. Ukinuli su nam Bircevica i njegov eventualni pop sa nekoliko skokova, ali nadam se da ce Gordon biti spreman da odigra nesto na svezinu, da malo raznese te Sehovice. A PAOK nam sledi ionako posle te serije derbija i Kupa.

Protiv PAOK-a prvu igramo tamo, 2 ili 3 dana posle cigana. Jedina dobra stvar je sto nemamo insta tokom sledece nedelje, pa mogu da se spremaju za te dve utakmice.

Poduzi razgovor sa Dziletom, manje interesantan nego neki prethodni, ali i dalje interesantan (barem meni).

Od prve sekunde su se potrudili da stave do znanja sta ce se svirati veceras i kako ce se igrati. "Izgubljena" lopta Hecera pod faulom, pa cista rampa kao faul, u prvom minutu...

Naravno, Dzikic je dozvolio da nas vataju na frku i siledzijstvo.

Jbt kakav faul sviraju, sta ovi rade... Ovaj Nikolic nije mogao do lopte i razbio se, svira se faul Gordonu jer je ovaj skocio njemu na glavu.

Lukovica Klasen gura iz bloka, Lukovic dobija faul u napadu. :zroll:

Poslednja izmena:
Hecer dobio treci faul tako sto nije ni pipnuo igraca koji ga je prolazio, znaci nije ni bio blizu kontakta. Ja ne znam kako ih nije sramota, al sta ocekivati od ovih mafijasa i mafijasa koji su osnovali ovu ligu... Jbs kosarku i sve onda.

Back