Kakva pobeda nad jednom od najboljih ekipa u nikad jacoj Evroligi, sto znaci jedna od najboljih evropskih ekipa u evropskoj istoriji... Prva bas velika pobeda za nas, ove sezone, nadam se ne i poslednja.
Ovo nece vredeti puno (ne toliko rezultatski bitno), ukoliko se ne uhvati pozitivan zalet, dobije Cedevita, i onda da se sa prednoscu domaceg terena borimo za finale ABA.
Jedino su Vrabac i Ratkovica imali par losih minuta, sve ostalo su momci odigrali na maksimumu. Prostor za dalje postoji unapredjenjem skoka, pojedinacne forme i uvodjenjem Gordona u formu.
Posebne pohvale za Bircevica, cekao sam jednu ovakvu utakmicu protiv jaceg rivala, da je obrne i pokaze da nije dzaba reprezentativac, makar sa klupe.
Sta sam rek'o, Majstor moze proigrati samo uz pik, eto mu jedan, dva pika, samo nastaviti tako.
Nervira me ono ispucavanje i soliranje, ali to je tako i ostace, prosto se radi o stilu igre koji Dzikic zeli, i to je to.
Doviđenja, prijatno.
Malo je bezveze što su sudije na kraju dosta uticale, ali nek nauče da se ponašaju ubuduće.
Sudije su trebale ranije da uticu na svoj posao, pa ne bi ni dolazilo do ovoga. Ipak, svaka im cast sto su u drugom poluvremenu prekinuli ono konstantno i bahato prose.ravanje. Da su svirale srpske sudije, to bi se nastavilo i do kraja utakmice bez sankcija, kao u prosloj utakmici.