KK Partizan

Nadam se da ce im neko okaciti Vujo... pardon, Laziceve zelje s kraja utakmice.

Ne placite, nebitna vam je utakmica, kao sto ste pricali.

Sve ce to Covke do plej-ofa iskorigovati. Niste vi dzaba jedna od najboljih evroligaskih ekipa...

malo se strecnuh kad videh da frenk "chigra" robinson ne igra. odmah sam znao da ce bez njega biti teska utakmica.

na srecu vrabac i andric lavovski nadomestise njegov ucinak.

sve je to normalno.

kup je nas!

Sve je ok, najvaznije sto ova utakmica moze da napravi je da vrati ljude u halu. :ok:

Borba i samo borba, pa nek nas kradu koliko hoce! Meni zaista prija kad vidim koliko su nervozni i uplaseni, a imaju skor 20/0 do sada i nekoliko puta skuplji sastav. Izgleda da tamo vise packi pada kada se izgubi od Partizana nego od Efesa. Samo nek tako nastave.

Sudije su krive sto nisu odmah na pocetku podelile po neku tehnicku pa da se zna, Simonovic je smatrao da je fauliran u prvom napadu, prodje 5 minuta on budak i dalje juri sudije po terenu. Dejo pravi tehnicku pri odnosu bacanja 20-4 z:mrgreen: Mi jesmo napravili veliki broj faulova. Problem je sto u prvom poluvremenu isto ono sto su nama svirali njima nisu, takve stvari me iritiraju. U drugom kada su uskladili kriterijum odmah frka..

Bravo za Vanju, odlicna utakmica odmah posle povrede. Hecer nam je posle ko zna koliko vremena isporucio svoje. Bircevic isto sjajan, bio je tu kada se lomilo. Novica je po n-ti put pokazao da je dusa ovog tima, skolovao je njihove cetvorke. Coveku se ne izlazi iz hale, da mu neko trazi mislim da bi se pozdravio sa svakim navijacem pojedinacno. Zaboravicu nekoga, a zaista su svi zasluzili pohvale. Gordon mi se jako dopao, mada statistika to ne pokazuje. Odlicno probija i zna da podeli ili visokima ili povratni. Nije ko Frenk koji zasrlja, probije i onda ne zna sta ce sa loptom.

I da Lukovic se sisa, nece vise imati frizuru na koju se ribice loze z:mrgreen:

Gagi Nikolic o prici da preuzima Partizan:
- Pre neki dan je izašao izmišljeni intervju od strane novinara koga ne poznajem, a posle ovoga ne želim ni da ga upoznam. Ne razumem poentu svega? Da li je to destabilizacija Karpoša ili Partizana, ili devalviranje Džikića, ili da se meni zatvore mnoga vrata?

Naravno, treba pomenuti da su oba ova "nasa" trenera ovaj vikend dobili FMP.

Rizicna polu-kontra, al se isplatila i ispala efektna, jedan od dva-tri kljucnih poteza utakmice.

https://twitter.com/ABA_League/status/828314803794014208

Obratiti paznju kako Dzenkins svesno pravi obican faul u kontri, sudije ne smeju svirati nista. Nama je jedan takav sankcionisan kao iz topa, na njihovoj polovini. Pre toga je i Mitrovic pravio slican mali faul u tranziciji, ali je "protestVovao".

A posle ovoga, Edin i Kole su se jedva opasuljili:

https://twitter.com/ABA_League/status/828319769636040705

Kakav dan zalosti u Zvezdasrbiji z:poz:

zurnal.jpg

Inace sto se cetvrte vesti tice, fini fakultetski obrazovani momci[SUP]tm[/SUP] su se zalili na neke likove okolo i njih su izveli iz hale bez problema, slika je kada su se hromozomi sa tuzne tribine potukli medjusobno.

Pompezne naslove sa (FOTO)(VIDEO)(SKANDAL)(SRAMOTNO) ne otvaram duze vreme. Ako napises u naslovu jedno, a pises nesto drugo to nije novinarstvo nego nekakav marketing, clickbait. Zaradjuju od reklama, a ne od pisanja. Naslov mora da bude sazetak teksta. Ovi govore da je nekome kome se osladilo da bude nadmocan neko uzeo igracku, pa sada okrece pricu na "opsti kvalitet lige" i "javni moral"..

Poslednja izmena:
Pompezne naslove sa (FOTO)(VIDEO)(SKANDAL)(SRAMOTNO) ne otvaram duze vreme. Ako napises u naslovu jedno, a pises nesto drugo to nije novinarstvo nego nekakav marketing, clickbait. Zaradjuju od reklama, a ne od pisanja. Naslov mora da bude sazetak teksta. Ovi govore da je nekome kome se osladilo da bude nadmocan neko uzeo igracku, pa sada okrece pricu na "opsti kvalitet lige" i "javni moral"..

Upravo tako, naslovi govore sasvim dovoljno. Ako u tekstu piše nešto drugo to je samo znak da je naslov osmišljen maliciozno.

Uzeh da ipak procitam sta pise..i napravih gresku. Tekstovi, ako se tako mogu nazvati su po nekoliko malicioznih recenica, gori su od naslova.

Evo malo da se stekne osecaj "novinarstva"
Неко рече да су сва тројица судија међу десетак у Евролиги. Ако је то тачно онда је и Костас Ригас дебело остарио или је у проблему.

Какве су судије биле можда би најбоље одсликала парафраза стиха Ђорђа Балашевића из песме Шугар реп – „шупљи су к`о црквено звоно...”
:pop:

Za ovakve medije, jedini komentar moze da bude zavrsetak stiha koji su parafrazirali. Cak ima povezanosti sa nekim aktuelnim dogadjajima. z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Hoces da kazes da sudije nisu uporopastile utakmicu, sviranjem svega i svacega?

Pisao sam sta mislim o sudjenju, al evo ponovo cu.

U prvom poluvremenu nejednak kriterijum kad su sitni kontakti u pitanju, hand check i slicno. U drugom su to ujednacili. Sto se tehnickih tice, trebalo je da ih zalepe jos na pocetku jer je bilo razloga, a uspostavili bi autoritet. Ovako ispada da su trpeli, trpeli i na kraju pukli. Ali to ne bi promenilo misljenje doticnih o njima. Verovatno bi bili i gore prozivani. Nije bilo dobro, ali nije bilo ni zlonamerno. Ako treba primer navlacenja, najsvezije je mec Karpos-FMP, dovoljno je da se vidi poslednjih 10 sekundi regularnog dela..

Као прво:браво за победу:super:
Рекао бих заслужено,срцем...Осим ако нас нису пустили.Суђење лоше.
Али и даље ће то друго место бити тешко "одбранити"...Надамо се да ћемо успети.
Што се тиче Арене,Едина и Колета - ја не видим стварно ту неко циганисање,за разлику од новина сербских...
А што се тиче Вујошевића и овог задњег интервјуа- за мене разочарење.Реалан је када говори о "ЦзвФмп",или
о кошарци у европи,француској...али,када почне о СЕБИ и Партизану...жалосно.Кукњава,сујета...
Ево шта мени смета:
"...Moj osnovni problem s Partizanom je to što mi ne plaćaju dugove. Čujem da se ove godine u klubu redovno plaća. Međutim, niko se ne javlja da makar telefonom proba da objasni zbog čega se ne ispunjavaju obaveze prema meni. Sigurno ih neću blokirati dok traje liga, jer ne želim da bilo kome budem alibi za bilo kakav rezultatski neuspeh. Ali pare koje sam zaradio, i koje su mi potrebne da bi moja familija živela, sin se školovao, a ja lečio, moraću da potražujem na način na koji me primoraju...
"
Дакле:господине Душко ти ниси зарадио до сада паре за живот,школовање него ти запело баш тај дуг из Партизана? У реду.Само се сети оно:неко је Ловерњ а неко...?
Ово да "
ne želim da bilo kome budem alibi za bilo kakav rezultatski neuspeh"
баш делује злочесто,и мени делује уперено и против АЏ.Шта ?Нико није требао да прихвати посао
тренера КК Партизан после тебе ?
Исто и ово о Партизану :"...
Naoko ima dobar rezultat. Međutim, u Jadranskoj ligi, ovakva kakva je, jedini rezultat koji vredi je prvo mesto. Partizan je napravio tim od dosta starih i povređenih igrača, koji nema drugi smisao nego pravljenje rezultata..."
Крајње злурадо.И што се мене тиче ,да си нам ти жив и здрав дај Боже,много година и хвала ти за све у Партизану постигнуто-освојено.И не мораш да се враћаш више у
Партизан.Јер ТИ ниси КК Партизан.
Цео интервју је био у ВНовостима...

- - - - - - - - - -

Као прво:браво за победу:super:
Рекао бих заслужено,срцем...Осим ако нас нису пустили.
Али и даље ће то друго место бити тешко "одбранити"...Надамо се.
Што се тиче Арене,Едина и Колета - ја не видим стварно ту неко циганисање,за разлику од новина сербских...
А што се тиче Вујошевића и овог задњег интервјуа- за мене разочарење.Реалан је када говори о "ЦзвФмп",или
о кошарци у европи,француској...али,када почне о СЕБИ и Партизану...жалосно.Кукњава,сујета...
Ево шта мени смета:
"...Moj osnovni problem s Partizanom je to što mi ne plaćaju dugove. Čujem da se ove godine u klubu redovno plaća. Međutim, niko se ne javlja da makar telefonom proba da objasni zbog čega se ne ispunjavaju obaveze prema meni. Sigurno ih neću blokirati dok traje liga, jer ne želim da bilo kome budem alibi za bilo kakav rezultatski neuspeh. Ali pare koje sam zaradio, i koje su mi potrebne da bi moja familija živela, sin se školovao, a ja lečio, moraću da potražujem na način na koji me primoraju...
"
Дакле:господине Душко ти ниси зарадио до сада паре за живот,школовање него ти запело баш тај дуг из Партизана? У реду.Само се сети оно:неко је Ловерњ а неко...?
Ово да "
ne želim da bilo kome budem alibi za bilo kakav rezultatski neuspeh"
баш делује злочесто,и мени делује уперено и против АЏ.Шта ?Нико није требао да прихвати посао
тренера КК Партизан после тебе ?
Исто и ово о Партизану :"...
Naoko ima dobar rezultat. Međutim, u Jadranskoj ligi, ovakva kakva je, jedini rezultat koji vredi je prvo mesto. Partizan je napravio tim od dosta starih i povređenih igrača, koji nema drugi smisao nego pravljenje rezultata..."
Крајње злурадо.И што се мене тиче ,да си нам ти жив и здрав дај Боже,много година и хвала ти за све у Партизану постигнуто-освојено.И не мораш да се враћаш више у
Партизан.Јер ТИ ниси КК Партизан.
Цео интервју је био у ВНовостима...

Poslednja izmena:

Back