KK Partizan

Standardno moramo da budemo bolji od njih nekih 10-15 razlike da bi imali uopste cemu da se nadamo. Prebise nas ko macke, a dobili su duplo vise bacanja, na koga li nas to podseca.. :zroll:

Lose igramo, Hecer indisponiran, fali Vrabac, niko nije nadomestio izostanak Bircevica. Gordon izgubljen sto je i normalno sobzirom da je sa ekipom deset dana. Sve u svemu, ako ne poludimo u drugom, tesko..

Karahodzic i Hecer su tiha jeza. S vremena na vreme im se pridruze i ostali. Kompletno su svi podbacili generalno gledano ali ovi pomenuti su prava katastrofa. Malo se onaj balvan Koprivica popravio.

Lose odigrano, ali nemamo mi ni kvalitet da ocekujemo pobedu u ovakvoj utakmici. Igrali smo sa dvojicom koji izlaze iz povrede, koji i inace slabo doprinose. Jednim novajlijom koji nije igra vise od godinu dana, povredjenim Vanjom i nicim izazvano suspendovanim Bircevicem. I na sve to dvostruki kriterijum i duplo manje bacanja.

Mani to...kada citav tim ima ucinak sa linije slobodnih bacanja gori nego Sekil za vreme svoje karijere onda tu nema sta da se prica.
Trojke valjda 4/19...bruka. Jos kad mi zadnji napad resavaju pajseri tipa Ratkovica, o cemu tu jos da se prica? Pukli smo zasluzeno...ovi crnci bi mogli malo vise zapeti, Osim ako im se ne isplacuje plata, onda kapiram njihovu k*rcobolju. Nista me ne bi cudilo kod nas.

Bio sam na utakmici,imao ekstra mjesto..Za razliku od predhodnih godina nikakvu pomoc nocas Buducnost nije imala..Tako da je to cisto lupetanje..Umesto da se prica koliko je izgubljeno lopti kao u kadetskoj ligi,koliko staticnih napada i td..Mnogo je nedostajao Bircevic,ovaj Karahodzic ocaj..Ljudi moji kunem vam se ovaj Ratkovica nije 1 trojku ni na zagrevanju pogodio,a ne samo na utakmici..Cigle baca za 3..Sutnuo je bar 20 puta

Prebise nas ko macke, a dobili su duplo vise bacanja, na koga li nas to podseca.. :zroll:

Takve stvari mogu da se dese samo u utakmicama protiv Vucicevih i Milovih. Protiv njih nam u 2 utakmice izvedu 90 (?!) slobodnih bacanja, a u svim ostalim niti se nama svira ni blizu toliko, niti oni dobijaju blizu tome. To je jedan od elemenata fantasticne pripreme utakmice po kojoj su poznati.

Veceras smo videli faulove koji su svirani bez ikakvog fizickog kontakta bukvalno, faul koji je sviran jer je njihov centar pao pa je morao da bude sviran igracu najblizem njemu, ili ponovljeno prvo slobodno bacanje.

U svakom slucaju, sudije su zavredili qravele kojima se placaju usluge u Podgorici.

Sto se nas tice, mi smo u pripremi utakmice ocigledno omanuli, ne mozes igrati prvo poluvreme tako, a nije nam prvi put. Prelako smo dosli u situaciju da ih jurimo, a kad pridjemo malo, onda - sopstvene greske; njihove trojke; slobodna bacanja, nesto od toga.

U drugom poluvremenu su ispravljene neke kardinalne greske, ali je vec bilo kasno. Ja sam zaspao na kratko od umora i toplote pet minuta pre kraja, jednostavno se videlo da ne moze i to je to.

U svakom slucaju, sa ovakvom igrom nista necemo postici ove sezone, nikakvu dobru borbu za trofeje necemo videti (osvajanje naravno niko ne ocekuje, ali dobru borbu da). Mora se krenuti igrati malo kao sat, jel se treniralo, sta se radilo?

Bez zastite sopstvenog obruca se ne moze igrati ni privid ozbiljne kosarke, a mi smo u tome kardinalni. To je trebalo da se resi mesec dva ranije, neka baza, nesto.

Jesmo pravili pocetnicke greske sto nam je svojstveno, ali ne moze se reci takodje da sudije nisu naginjale ka milovim.

Pogledao sam posle meca, Cigani 1 i 2 i Buducnost su protiv nas u proseku dobili 14 penala vise od nas. Sto je ujedno za najmanje 10 vise nego sto inace dobijaju u celoj ligi. Ne igramo mi goru odbranu od nekih Mornara, MZT-a ili Sokola.. Videcemo kako ce se pokazati sudije sledece nedelje, onih 50 bacanja od prosli put je krupan zalogaj.

Laki smo za skauting, pogotovo okrnjeni. Zaustavis Hecera i ostanu Novica i Bircevic koji mogu nesto individualno da odrade. Odnosno danas samo Novica jer su drugog poslali u cosak jer se ne sme psovati, ekstremno je nepristojno[SUP]tm[/SUP]

Ja ne zameram nista ovim nasim kada se bore, a danas su se borili. Smotano, neinteligentno kako god, ali su se borili.

Mora suditi Javor. <3

A sledecu utakmicu je steta ne poveriti Kretenobr-u i nekom od njegovih pomocnika, Iliji il Miliji. A ima i onaj novi sto je sudio protiv FMP2, kalio se za Evroligu za 2 sezone.

Ne presjednikuju badava Covke, Bokan i ovi Tedeskijevi.

Bio sam na utakmici,imao ekstra mjesto..Za razliku od predhodnih godina nikakvu pomoc nocas Buducnost nije imala..Tako da je to cisto lupetanje..Umesto da se prica koliko je izgubljeno lopti kao u kadetskoj ligi,koliko staticnih napada i td..Mnogo je nedostajao Bircevic,ovaj Karahodzic ocaj..Ljudi moji kunem vam se ovaj Ratkovica nije 1 trojku ni na zagrevanju pogodio,a ne samo na utakmici..Cigle baca za 3..Sutnuo je bar 20 puta

Odigrali smo užasno a nudili nam se, niko nam drugi nije kriv, samo mi.

Upravo tako. Nisu nama sudije krive sto smo nesposobni da prenesemo loptu u njihovu polovinu, sto smo nesposobni da dodamo loptu sa tri metra u ruke saigraca, sto bacamo slobodna bacanja 50%, trojke 20% itd.
Manite se tih gluposti.

Ne, nego treba sudije da nas kljakaju jer nemamo pojma. Nemamo pojma, izgubimo 6 razlike, oteli nam jedno 10 poena.

A kad (ako) naucimo, kljakace nas jos gore jer cemo biti zaista pretnja.

Jedna stvar je sto sudije sluze za protekciju vodja krimi-aba-jtd lige, a sasvim druga stvar je sto mi kao ekipa izgledamo lose za borbu za trofeje.

Poslednja izmena:
to sto su avangardni Airgmaz i raspala profuknjaca sa twitera trenutno na istom zadatku, trebalo bi da zabrine dzikica. ne laju njih dvoje kad su besni, no kad im tosa i mosa kazu.

msm, zna on to, nego nemo vi da se iznenadite ako bude loma uskoro. medijska priprema ulazi u zavrsnu fazu...

Stvarno ne znam dal doticni pisu po zadatku ili ih samo puno ljudi prati, pa preuzimaju njihovo misljenje jer su "insajderi". Nekako mi Todoric ne izgleda kao mastermind za drustvene mreze. Mada je Dzile imao opasku da ne postoje izvori bliski klubu. Kapiram da je hteo da kaze da svi izvori koji izadju moraju krenuti od nekog iz kluba.

Primetno je ciganisanje grobara u poslednje vreme, neopravdano nezadovoljstvo ovim i onim. Nije dovoljno samokritican u 5 minuta koliko mu traju konferencije. Ne trazi tajm-aut kad bi mi hteli. Nije oterao Frenklina, a nama se Frenklin ne dopada. Ne forsira nasu decu, a mi bismo bas hteli da oni igraju. A mi drugi u ABA i zamalo drugi u LS u grupi gde je sigurno 5 timova sa vecim budzetom od nas.

Svima bih im slao linkove, u paketu, proslogodisnjih utakmica protiv Sutjeske i Cibone (samo nedelju dana razmaka) i bilo koje Megine ovogodisnje. Pa da prestanu da prizivaju. Cinjenica je da je Miloje prvi kandidat za klupu posle Dzikica. I takodje je cinjenica da je Mega puna talentovane dece, koja su na okupu vec duze vreme, pa se opet mi borimo za mesto, a oni za opstanak.

Back