KK Partizan

Tačno, ali je problem kada samo u njoj živiš.

Vidiš to je tvoj utisak, ne znam samo na čemu ga zasnivaš? Ja bih rekao da dvocifren broj titula osvojenih u ovom veku, što u Srbiji, što u ABA, nije neka davna istorija. Da ne pominjem kupove, Evrolige, top16 i f4 pre samo nekoliko godina. Neki su se sad povampirili, ali zaboraviše da su njihovi uspesi većinom stari preko pola veka.

Da, trenutno smo u finansijskim problemima, ali si ipak ti taj koji dolazi na našu temu. Mene kod vas nema.

A u čemu je ideja da Partizan bude drugi na tabeli?
Da se lakše plasira u finale?
Pa šta nda?
Da osvoji ABA ligu?
Zašto?
Da bi išao u Evroligu?
Ja smem da se kladim da i ako se dogodi da Partizan osvoji ABA ligu Bartolomeu mu neće dati da ode u Evroligu.
Partizan je imao desetak godina da stvori stabilan klub, i zahvaljujući nesposobnoj upravi , trpanju u svoje džepove tu je priliku propustio.
Sad više nea nazad.
Čak je i rečeno "sretno Partizanu sa FIBA"....

Iskreno ja bih voleo da Partizan ponovo stane na noge.
Ali gledajući i ovu upravu to će teško ići.
Jednostavno se nisu resetovali, prvo u svojim glavama.

Ajde da nam nece dati. Pa Bertomeuu je u Beogradu objasnjeno od strane organizatora narednog F4 koje cemo takmicenje igrati, posto su nas vec privoleli pred ovu sezonu u zeljeno.

A zasto osvojiti ABA ligu, pa valjda se takmicarska kosarka igra zbog takmicenja i trofeja, iako ste ti, Bertomeu, Covic i mnogi drugi umislili da se kosarka igra zbog transparentnosti.

Naravno, da Partizan osvoji ABA ligu, vrlo male su sanse, ali bilo bi lepo i videti jos jednom kako ce da se znoje i prave mutavi dok jos jednom za zelenim stolom preinacuju ucesnike Evrolige, suprotno propozicijama pred pocetak takmicenja.

Ideja svakog sporta je da na terenu budeš najbolji što možeš i da nadmašiš sebe. Ideja "ako nisam prvi ne treba da igram" nije baš sportska.

Igraćemo gde možemo, sa igračima koji su nam dostupni i u takmičenjima u kojima ne ugrožavamo "interese srpske košarke". Pokušaćemo da budemo najbolji što možemo i ako uspemo u tome super.

Napravili smo finu zalihu titula, ko košarku gleda samo kad smo prvi neka gleda sad ove druge, eto "nisu izgubli godinu dana" što samo po sebi govori o trenutnoj situaciji u sportu.

Ideja svakog sporta je da na terenu budeš najbolji što možeš i da nadmašiš sebe. Ideja "ako nisam prvi ne treba da igram" nije baš sportska.

Igraćemo gde možemo, sa igračima koji su nam dostupni i u takmičenjima u kojima ne ugrožavamo "interese srpske košarke". Pokušaćemo da budemo najbolji što možemo i ako uspemo u tome super.

Napravili smo finu zalihu titula, ko košarku gleda samo kad smo prvi neka gleda sad ove druge, eto "nisu izgubli godinu dana" što samo po sebi govori o trenutnoj situaciji u sportu.

Slažem se s tobom u potpunosti.
Ono zbog čega sam pitao je to što se očigledno Partizan OVE godine ubrzano ponovo zadužuju, bez neke logike.
O tome pričam.
Svakako da cilj sportskog takmičenja nije uvek samo titula, nego i samo takmičenje.
Ali, da ponovim , čini mi se da se Partizan ponovo napreže preko svojih mogućnosti....

Otišla je jedna garnitura iz kluba.
Za očekivati je da druga počne da radi drugačije.
Jer ako nastavi da radi isto, što je prethodna odlazila?

Bircevic suspendovan po prijavi sudije Jovcica na 1 mec, protiv Buducnosti.

Lep posao obavlja Coviceva i Djilasova novoosnovana ABA-JTD liga.

Incident imamo na snimku, pa se moze proveriti koliko je sve to zasluzeno:

Jednom recju... Pa, da ne trosim vise reci, ionako sam sve rekao odavno i prethodnih dana.

Lepo sve ove sto se sad osecaju mocno, a "kvalitet" im se ogleda u ulizistvu, vratiti na pocetak pa nek se sa 40+ godina potucaju po skolskim salama i terenima. Kazna isprovociranom, a ne i provokatoru bi mogla da se okarakterise kao amaterska da nisu nase sudije u pitanju. Inace, zakacio se sa trenerom FMP-a, bivsim pomocnim iz Radnickog.

Hteli su i da sviraju tehnicku Andricu (umesto obostrane) kada se zakacio sa Covicem, pa su ih naterali da gledaju snimak gde ga ovaj udara laktom, ne znam koji je sudija bio najblizi..

Jednom recju... Pa, da ne trosim vise reci, ionako sam sve rekao odavno i prethodnih dana.

Ja pomislio da si bar malo ozbiljan , a ti već matora drtina a pričaš dečije priče izmišljajući stvari i još pritom daješ "snimke" kao "dokaz".

Ova izjava te totalno diskvlifikuje za bilo kakvu ozbiljnu diskusiju.

A sad možeš reći i da sam ja Čovićev plaćenik i bot , jer ako si nazvao celu ligu Čovićevom i Đilasovom prćijom onda ne znam kako je Partizan uopšte ijednu utakmicu dobio i kako ranije nisu svi diskvalifikovani ako je to tačno??

Smešan si.

Ti si, kolega-forumas, samo davez koji je malo zalutao kod Albukerkija.

A ko kaže da je CEO incident, zbog kojeg je kaćnjen, na snimku?
Ti?

Cekamo Vesnu da objavi sta se videlo a sta nije, sta se culo a sta ne.

Pokusajmo da se setimo kad se ovako nesto desilo u ABA-ligi, meni ne uspeva... Slobodno prijavite.

Poslednja izmena:
Ti si, kolega-forumas, samo davez koji je malo zalutao kod Albukerkija.

Cekamo Vesnu da objavi sta se videlo a sta nije, sta se culo a sta ne.

Pokusajmo da se setimo kad se ovako nesto desilo u ABA-ligi, meni ne uspeva... Slobodno prijavite.

Malopre si izneo tvrdnju da je ABA liga Čovićeva i Đilaseva i da ona takva namerno kažnjava partizanove igrače.

Dakle , prvo moraš dati konkretne dokaze za to , a drugo zašto Partizan igra uopšte tu ligu ako se zna da je to Čovićeva prćija??

Ako neamš dokaza za to i ako Parzian neće da izađe iz te neregularne Čovićeve lige onda je red da si izvineš svim čitaocima foruma i kažeš da su žovla.

Ali tako je to u Srbiji , kad nekog uhvatiš u laži i u izmšljanju , onda te priglasi da si davež i da si zalutao kod Abulkerkija.

A sta je ovde bilo toliko dramaticno da dobije suspenziju?
Ne znam sta je povod za svadju ali samo verbalno su se sukobili, nista strasno.

Ako neamš dokaza za to i ako Parzian neće da izađe iz te neregularne Čovićeve lige onda je red da si izvineš svim čitaocima foruma i kažeš da su žovla.
Ti si, recimo, za svega par dana izneo toliko prica i u svakom drugom postu bih ti mogao naci nesto sto je tog tipa "nedokazivo", recimo tvoj post sa prethodne strane, imas li ti dokaz da je velika vecina navijaca u hali premlacivala ljude, i tako bismo mogli da se igramo i izbegavamo sustinu price.

A sustina price je da je Covic zajedno sa Djilasom pre 2 godine, uz pomoc spoljnih faktora i ucena, sklonio dotadasnje rukovodstvo i maltene sam postavio novu ligu u kojoj se trenutno smenjuju on (njegovi), Cedevita i Buducnost (najbogatiji), na mestu predsednika, potpredsednika, itd. To je ono sto je cinjenica, a ti je verovatno ne znas jer si ovde zalutao posto nisi skrenuo levo kod Albukerkija.

Naravno, onda vidis protiv koga Partizan igra sledece kolo, i vec imas predstavu odakle se i zasto pojavio ovaj presedan...

I naravno, uvek mozemo verovati da se ovo desilo slucajno, da budemo malo naivni. Postoji i ta mogucnost. Pa, verujmo da ovo nema veze, da se ovakav slucaj pojavio tek tako, jer zivimo u nevinoj zemlji i nevinom drustvu, sve po slovu zakona... z:lol:

Stvarno, mogao bi malo da se manes botovanja. Vidim da si za Covketa, kad god tu nesto pomenem zajapuris se i pocnes da penis, izbegavas konkretnu pricu, nerviras se... Sve je to OK, svako bira svoje drustvo.

PS: Ja nisam pratio, al citao sam da je bilo maltene sibanja izmedju igraca Buducnosti i trenera Mornara. Ima li kazne za igraca Buducnosti? ;) bilo koga?

Poslednja izmena:
Sta li ce tek biti protiv mutiranih limenki u eventualnom finalu kupa i Abe ako se tamo nadjemo i jos ako rezultat bude nepovoljan po Covica. Drmusanje koseva eksplozivom i daljinsko polevanje fekalijama.

Ti si, recimo, za svega par dana izneo toliko prica i u svakom drugom postu bih ti mogao naci nesto sto je tog tipa "nedokazivo", recimo tvoj post sa prethodne strane, imas li ti dokaz da je velika vecina navijaca u hali premlacivala ljude, i tako bismo mogli da se igramo i izbegavamo sustinu price.

A sustina price je da je Covic zajedno sa Djilasom pre 2 godine, uz pomoc spoljnih faktora i ucena, sklonio dotadasnje rukovodstvo i maltene sam postavio novu ligu u kojoj se trenutno smenjuju on (njegovi), Cedevita i Buducnost (najbogatiji), na mestu predsednika, potpredsednika, itd. To je ono sto je cinjenica, a ti je verovatno ne znas jer si ovde zalutao posto nisi skrenuo levo kod Albukerkija.

Naravno, onda vidis protiv koga Partizan igra sledece kolo, i vec imas predstavu odakle se i zasto pojavio ovaj presedan...

I naravno, uvek mozemo verovati da se ovo desilo slucajno, da budemo malo naivni. Postoji i ta mogucnost. Pa, verujmo da ovo nema veze, da se ovakav slucaj pojavio tek tako, jer zivimo u nevinoj zemlji i nevinom drustvu, sve po slovu zakona... z:lol:

Stvarno, mogao bi malo da se manes botovanja. Vidim da si za Covketa, kad god tu nesto pomenem zajapuris se i pocnes da penis, izbegavas konkretnu pricu, nerviras se... Sve je to OK, svako bira svoje drustvo.

PS: Ja nisam pratio, al citao sam da je bilo maltene sibanja izmedju igraca Buducnosti i trenera Mornara. Ima li kazne za igraca Buducnosti? ;) bilo koga?

Nađi mi taj moj posto gde sam rekao da većina navijača premlaćuje ljude?? , nemoj da podmećeš jer ja to nikad ne bi uradio zatto što ja nisam niti Čovićev niti bilo čiji jer sam ja prvi kritkovao navijače Zvezde šta skandiraju i onda su me napali da sam đubre,ovo-ono,...

Ja govorim da nema normalnih navijača već da ta manjina drži za muda većinu , a većina tzv."normalnih" uživa u tome što ih manjina drži za muda i svojim prusustvom opravdava sve njih.

AAko pstoje normlani navijači onda mora biti pokazatelja te normalnosti , tako što će se "normalni" pobuniti protiv te gresivna hulaganske manjine jer ipak su normalni većina a ovi manjina , zar ne??
Međutim nema pobune , i nema nikakve peticije,protesta,bojkta,...NIČEGA od strane te Većine normalnih" , a zašto je to tako?? , pa zato što nisu normalni čim pristaju biti u društvu nenormalnih i tako im davati vetar u leđa.

Dakle , ako je liga nameštena od Čovića i ekipe , onda je treba bojkotovati , zar ne?!.
Ako je postoje normalni navijači onda trebaju bojkotovati tekme sve dok se ne odstrani ova manjina huligana od strane policije i sudstva.

Međutin niti vi partizanovci ne bojkutujete ligu već samo kukate i lažete sebe i ostale.
Zvezdaši koji su šatro normalni navijači se ne ograđuju od siledžija i neće da bojkotuju tekme jer eto neće da puste jadnu Zvezdu bez podrške u Evropi , i tako daju vetar u leđa huliganima koji vređaju legende , a posle se prave grbavi.

Moraš da shvatiš da ima nas koji volimo Zvezdu a ne mrzimo Partizan , i ima nas koji jednako gledamo na huligane ma sa koje strane dolazili , mada je to potebi nenormalnno i to nazivš NVO-logikom , a to je zapravo jedina prava logika jer krimos je krimos i bufala je budala , i nikad se neću voditi ono starom crnogorskom izrekom :"Naš je pa da je vas od gowana".

Čak šta više ja se kao Zvezdaš zalažeš da se prvo krene od nas jer uvek se od nekog mora prvo krenuti , ali naš narod i "normalni navijači" su svi skočili i i rekli "Pravda Za Uroša" jer zašto on kao zvezdaš mora biti priv primer da nam sudstvo i država funkcionišu.

E, zabole me sto ti imas pik na navijace i nervira te sto neko dira Covica umesto da se bavi jbnim navijacima na platnom spisku Covica i Vucica. Idi bavi se njima, gledaj FMP, i ostalo. Da pocnem da pricam o sarmi koju cu sutra da rucam, ti bi opet poceo o huliganima koji vredjaju legende. z:D

Jel ce igrati Gordon protiv Buducnosti?u kakvom je stanju fizickom..Ja sam iz Podgorice,idem cesto u bg da gledam utakmice i normalno od 7 me god ovdje uvijek kad igra Partizan..Pustice smecari samo 200 ili 300 karata u prodaji,raspodijele to da bi imali vise navijaca..Samo me strah da ne bude opet sudjenje kao ranije,secam se uzivo koliko su izlupali Pavlovica,posebno bez lopte i koliko je bio nezasticen kod sudija..Posle na reprizi i tv u gledam nista ne moze da se vidi,primijeti to toliko..Inace niko nema sudjenje kuci kao Buducnost

Ja odo' polako na svoj "pravi" basket pa cu propustiti ovo, al ionako igramo bez svih tako da su nam sanse minimalne... Jedino bitno da mladji odigraju neke minute i iskoriste ih. Pobeda moze samo na veliku rasterecenost i zato sto Sasariju utakmica nista ne znaci.

Ne idemo direktno, sve i da budemo drugi, tako da je ovo potpuno rekreativna utakmica. Lose branimo, a oni ko AEK u Pioniru sve ubacuju, 9 ili 10 trojki od 15 suteva za poluvreme je nerealno, sve i da su bili otvoreni.

Frenk deluje zdravo, mislim ne igra dobro ali je fizicki kao pre povrede. Isto mi deluje i Majstorovic, protiv FMP-a ili se plasio ili imao bolove. Jedva je hodao.

Treba da odmori i Rotkvicu, preveliku minutazu ima, nek pusti klince bar da ih malo gledamo.

Back