Prebise nas ko macke, a dobili su duplo vise bacanja, na koga li nas to podseca..
Takve stvari mogu da se dese samo u utakmicama protiv Vucicevih i Milovih. Protiv njih nam u 2 utakmice izvedu 90 (?!) slobodnih bacanja, a u svim ostalim niti se nama svira ni blizu toliko, niti oni dobijaju blizu tome. To je jedan od elemenata fantasticne pripreme utakmice po kojoj su poznati.
Veceras smo videli faulove koji su svirani bez ikakvog fizickog kontakta bukvalno, faul koji je sviran jer je njihov centar pao pa je morao da bude sviran igracu najblizem njemu, ili ponovljeno
prvo slobodno bacanje.
U svakom slucaju, sudije su zavredili qravele kojima se placaju usluge u Podgorici.
Sto se nas tice, mi smo u pripremi utakmice ocigledno omanuli, ne mozes igrati prvo poluvreme tako, a nije nam prvi put. Prelako smo dosli u situaciju da ih jurimo, a kad pridjemo malo, onda - sopstvene greske; njihove trojke; slobodna bacanja, nesto od toga.
U drugom poluvremenu su ispravljene neke kardinalne greske, ali je vec bilo kasno. Ja sam zaspao na kratko od umora i toplote pet minuta pre kraja, jednostavno se videlo da ne moze i to je to.
U svakom slucaju, sa ovakvom igrom nista necemo postici ove sezone, nikakvu dobru borbu za trofeje necemo videti (osvajanje naravno niko ne ocekuje, ali dobru borbu da). Mora se krenuti igrati malo kao sat, jel se treniralo, sta se radilo?
Bez zastite sopstvenog obruca se ne moze igrati ni privid ozbiljne kosarke, a mi smo u tome kardinalni. To je trebalo da se resi mesec dva ranije, neka baza, nesto.