KK Partizan

Ovde je zabranjen otpor mesanju sporta u politiku, zato je Vujosevic najvece djubre jer proziva Vucica sto se umesao i otvoreno favorizuje jedne (postavlja ljude i brata u upravu, sredjuje sponzorstva na ko zna koje po drzavu stetne nacine, omogucava veze, otvoreno laze i siri propagandu,...) dok vezuje ruku drugima (zatvaranje sponzora, kocenje sponzora, selektivna primena zakona kao u slucaju poreza,...).

No, Vujosevic je ipak najveci problem, covek je upravo obmanuo Pekovica da daje njemu pare da on radi sta hoce.

I sam sam rekao da Pekovic nije intelektualac, al nije ni glup... A to ce verovatno biti pokazano tako sto ce doci ljudi koji ce upristojiti neke stvari u klubu ako nista drugo. Ako nije glup, on ce imati svoje osigurace.
I jedino takvi ljudi smeju da smene Vujosevica, ako ovaj bude kocio i nesto radio sto steti klubu i nema veze sa njegovom strukom.

A ne Mladenovic i vrazji SNS koji vlada samo zato sto je sve drugo ispucano u ovoj zemlji i ostavljena im je prava pustinja u kojoj oni misle da su divovi, iako su obicni beznacajni mravi koji opstaju zato sto lizu dupe velikima a tamane male.

Znam da je diskusija sa Koletom uzaludna, ali ajde da probam da nacrtam:

Prvo, na prošle izbore izašlo je negde oko 50 posto upisanih birača (nije ni toliko, ali neka bude).
Od tih 50 posto izašlih, za SNS je glasalo oko 50 posto.
Kada sračunaš, vidiš da je SNS ima podršku oko 20-25 posto građana sa pravom glasa.

Drugo, Udruženje građanja nikako ne može da bude vlasništvo države. Da je vlasništvo države, bilo bi javno preduzeće, neka vrsta sportskog-privrednog društva kao što je urađeno sa FK Radnički iz Kragujevca.
U Srbiji politika izuzetno utiče na sport i na sportsko nadmetanje. To što si ti slep ili se praviš da ne vidiš, tvoj problem.

Treće:

Obiđi malo sajtove partizanovih navijača, pa vidi šta misle o SNS-u i Vučiću.
Ah da, to su oni vernici. Nisu to pravi navijači kao što je Kole veličanstveni...

Poslednja izmena:
Batalite politiku, pisite o KK Partizan. Koga interesuje koliko Vucic ima podrsku u narodu? Zna se stav Grobara o njemu.

kosta1703 nemoj da boldujes ceo tekst koji napises. Zabranjena je upotreba celih boldovanih tekstova. Samo kada naznacis nesto tj. naglasis to boldujes a ne ceo komentar.

Panteri se ponadali da ćemo da navijamo za KK Mega Leks koji će promeniti ime u KK Partizan Beograd. Ali za razliku od njih nama kada je teško u pomoć pristižu legende našeg kluba. Ponosan sam na sebe što mrzim one sa druge strane, što ne navijam za taj otpad od kluba. Oni su u stanju sve da žrtvuju (ime, grb, naziv...) zarad 2 ili 3 sezone. Svega su spremni da se odreknu samo da se te 2 ili 3 godine piše o njima.

Poslednja izmena od moderatora:
Batalite politiku, pisite o KK Partizan. Koga interesuje koliko Vucic ima podrsku u narodu? Zna se stav Grobara o njemu.

kosta1703 nemoj da boldujes ceo tekst koji napises. Zabranjena je upotreba celih boldovanih tekstova. Samo kada naznacis nesto tj. naglasis to boldujes a ne ceo komentar.

pokazi mi lnk gde pise da je to nedozvoljeno......
ja sma u jendom od prethodnih komentara neveo moje zdravstvene razloge zbog kojih tkao pisem, ali bih voleo da vidim tu zabranu, jer je ja nisma nasao.[/B]

Prvo, na prošle izbore izašlo je negde oko 50 posto upisanih birača (nije ni toliko, ali neka bude).
Od tih 50 posto izašlih, za SNS je glasalo oko 50 posto.
Kada sračunaš, vidiš da je SNS ima podršku oko 20-25 posto građana sa pravom glasa.
Kazes uzaludno?
Pa evo druze.......Matematika ti je potpuno ispravna, ali zakljucak koji izvodis iz te matematike nazalost nije.
Ispravan zakljucak je da je 25% birackog tela na izborima glasalo za SNS.
A to je bitno razlicito od tvrdnje da SNS podrzava smao 25 % gradjana sa pravom glasa.
Kako bilo ko moze da tvrdi da medju onima koji nisu glasali nema mozda i u vecem procentu simaptizera SNS-a?

Da dodam........Hajnrih Himler je jos tridesetih godina angazovao 15 000 predstavnika nacisticke partije da sa upaljenim bakljama marsira protestujuci protiv vladajuceg rezima, i to tako sto ih je terao da idu nekoliko puta u krug, da bi se stekao utisak da ih ima neuporedivo vise.
Zato, ko sta vice na stadionu i ko sta pise na nekom forumu, nikako ne moze da bude relevantan podatak.......Ako zelis da budes realan.

Sto se tice vlasnistva u pravu si potpuno.
Udruzenje gradjana je pravna forma u nasoj drzavi nevezana za drzavno vlasnistvo.
Partizna je udruzenje gradjana, u kojoj ista prava imaju svi clanovi udruzenja a oni su svi navijaci sa clanskom kartom
Ja koliko se secam,Crvena Zvezda je pre nekoliko godina(mozda se i varam)organizovala glasanje za Skupstinu kluba, svih sovjih clanova.
Zasto to ne mzoe da uradi i Partizan?
Pa da vidimo ko ustvari ima vecinu, i sta clanstvo zeli i u kom smeru treba da ide klub?

Kako bilo ko moze da tvrdi da medju onima koji nisu glasali nema mozda i u vecem procentu simaptizera SNS-a?

Isto tako niko ne može da tvrdi da ima.
Činjenica je da SNS vlada sa oko 20-25 posto podrške.

Zato, ko sta vice na stadionu i ko sta pise na nekom forumu, nikako ne moze da bude relevantan podatak.......Ako zelis da budes realan.

A relevantan podatak je šta?
To što ti misliš?
Ti si reprezentativni uzorak navijača Partizana?

Ja koliko se secam,Crvena Zvezda je pre nekoliko godina(mozda se i varam)organizovala glasanje za Skupstinu kluba, svih sovjih clanova.
Zasto to ne mzoe da uradi i Partizan?
Pa da vidimo ko ustvari ima vecinu, i sta clanstvo zeli i u kom smeru treba da ide klub?[/B]

Ma kakvo glasanje, kakva skupština, nemoj da si smešan.
Te skupštine su ovde merodavne u pm.
Tu ulazi kako ko hoće.

Verko je ovde doveo radnike iz Austosaobraćaja i postavio ih kao delegate, kako bi glasali protiv tadašnje uprave FK Radnički.
To je čista farsa, jer je svuda politika umešala prste.

Isto tako niko ne može da tvrdi da ima.
Činjenica je da SNS vlada sa oko 20-25 posto podrške.

A relevantan podatak je šta?
To što ti misliš?
Ti si reprezentativni uzorak navijača Partizana?

Ma kakvo glasanje, kakva skupština, nemoj da si smešan.
Te skupštine su ovde merodavne u pm.
Tu ulazi kako ko hoće.

Verko je ovde doveo radnike iz Austosaobraćaja i postavio ih kao delegate, kako bi glasali protiv tadašnje uprave FK Radnički.
To je čista farsa, jer je svuda politika umešala prste.

Prvo; Nije istina da vladaju sa 20-25 % podrske.
Oni vladaju jer su na izborima osvojili najvise glasova, i to tkao sto su napraivli veicnu u Skupstini, koja predstavlja SVE GRADJANE Srbije, pa i one koji NISU glasali.
Drugo Nisam ja reprezentativan uzorak navijaca Partizana.
Reprezentativno je ono sto odluce CLANOVI kluba koji su ujedno i vlasnici tog udruzenja gradjana.
Najbolji put za to su izbori u Partizanu gde ce svi clanovi kluba moci da glasaju za sovje kandidate.
Sta smeta jednom takvom demokratskom procesu?

Trece: Sve ono sto si naveo za Verka, je bas ono sto danas radi Vujosevic.
To ti ne smeta, a smeta ti glasanje svih clanova kluba?
Ne razumem.
Zar nije posteno i potpuno demokratski da udruzenje gradjana ukljuci sve svoje clanove u demokratsko odlucivanje o buducnosti kluba, kao i o clanovima uprave i Skupstine kluba?

Drazen je jedan od onih koji su zamrzeli svoj klub iz zavisti, jer su ga svi zivi redovno preskakali za funkcije. Pitam se i zbog cega, sam je covek objasnio svojim intervjuom gde nista ne valja u srpskoj kosarci osim Covica, kojem treba da se divimo jer je na leto doveo "tri crnca".
Mogao bi da proba da se uglavi kod njega u Zeleznik, cujem da on vrlo ceni "sposobne legende" kao sto su njegov zet, Ristovic, Nesa Ilic, Mirko Pavlovic, vodje navijaca cenjeni clanovi uprave, itd.

Mi smo svoje propatili zbog funkcionera koji su glupi kao noga (kao Silobad npr), to je vreme da se menja.

Kod vas se Misa Tumbas i sekta oko Vujosevica vise ceni od legende koja je proslavila i klub i jugoslovensku kosarku.

Tako ste poceli i Danilovica da pljujete.

Ne brinite,sad ce crnogorac da posalje 10 igraca iz NBA,i jedno 15 mlionceta zelenih novcanica Duletu preko post neta. :D

O Bože sa kim sam ja našao da se raspravljam :dash:

Znaci, kada kazem da je potrebno organizovati izbore u Partizanu, i da svi clanovi koji imaju clansku kartu imaju ravo glasa(da bi se izbegle manipulacije danom raspiosivanja izbora u klubu, prestaju da se izdaju nove clanske karte), i da cemo tek onda realno i posteno saznati za sta su to navijaci Partizana, ti ostanes sa argumentom, da ne treba da se raspravljas sa mnom.
Pa naravno da ne treba, kada nemas argumenata.
Cuj izbori su manipulacija, bolje da se odluci na osnovui toga sta navijaci pevaju na tribini????????

Време ће показати...Није гаранција да добар човек и екстра спортиста мора бити и успешан "вођа"
У сваком случају боље да су "у клубу" ови који су макар и пар година проливали зној за КК Партизан,и делили радост (и тугу) са гробарима
него политичари,тајкуни,мафијаши...
Дакле добро дошле све легенде...и легендице...

Back