Zanimljivo........Zadnjih dva meseca nije napisano niti se na ovim stranam pojavilo toliko vernika kao na vest da Pekovic preuzima mesto predsednika KK Partizan,
Za mene je njihovo pojavljivanje ovde i pisanje i vise nego normalno,jer po samoj definiciji vernik ne razmislja puno svojom glavom, i vise od svega veruje u bajke.
Elem , da malkice ozbiljno razmotrimo sta to Partizxan dobija, a sta Pekovic, Vujosevic i njegova klika u klubu.
Sto se samog Pekovica tice, da budemo sasvim iskreni i posteni(bez ikakve zelje da na bilo koji nacin bilo koga omalovazavam a posebno ne Pekovica) on mi ne deluje kao cvet neke inteligencije u smislu nekog sposobnog intelektualca, koji je i vise nego potreban da upravlja takvom institucijom kakva je KK Partizan.(videli smo gde je doveo posetilac "Kafanice")
S druge strane nisam bas siguran da ce njegov NBA klub blagonaklono gledati na njegov dopunski posao, u situaciji u kojoj ga placaju astronomskim svotama.
App. toga, meni licno ce biti zanimljivo kako ce to sam Pekovic objasniti svojim poslodavcima.
`Oce im reci kako je to samo pro forme,kako nije puno vazno,kako nece uticati na njegov angazman ili koncentraciju na parketu?
Sta Partizan ocekuje od njega?
Da bude samo figura u klubu?
Da da svoje pare?
Da utice na to da Partizan nadje pare od sponzora?
Kako bilo ko od vas vernika misli , u cemu ce se sastojati njegova uloga, i kako ce on to pomoci Partizanu?
Meni licno se cini da je Pekovic samo figura koja ce omoguciti Vujosevicu da samostalno vodi kosarkaski klub,
Kako ga je do sada vodio videlo se.........
Ali on hoce jos........
Od svih opcija na svetu, Partizan ce izabrati coveka koji ima sasvim drugi posao, i koji ce se Partiznaom baviti preko posrednika.
Jos nisam video "dopisnog" direktora koji je uspesan.
Mozda Vujosevic i Pekovic i to patentiraju.
Da kojim slucajem seda u fotelju kao Danilovic, koji je zbog tog mesta ostavio kosarku, pozdravio bih to iz sve snage..........Ovako, Pekovic je dobio veliki minus, kod mene bar, jer dozvoljava da bude Vujoseviceva marioneta
- - - - - - - - - -
Lepe vesti nema šta...
Bitno je da nismo potpali pod šapu SNS-a...
`Ajd molim te objasni mi .ZASTO JE TO BITNO?
KK Partizan je udruzenje gradjana, i kao takvo treba da odrazava i raspolozenje gradjana.
Ako je na vlasti SNS, to znaci da je raspolozneje gradjana takvo, i da vecinu cine simpatizeri SNS-a.
Zasto onda da i u KK Partizan ne budu vecina?
Zar je KK Partizan neka privatna prcija?
Ja koliko znam, jos uvek nije.......