KK Partizan

1441230667_big.jpg

Pricalo se i da cemo biti filijala Makabija i nekog spanskog prvoligasa... Gluposti.

Na stranu sto bi neki aranzman te vrste bio dobar, ali u vidu saradnje u vezi sa mladim talentima, ne filijale i ostalih gluposti.

Danas su zvanicno otvorili fondaciju Grobari za nas na Banovom brdu. Vec su isplanirane odredjene akcije, odnosno donatorske veceri. Planiraju da obidju 20-ak gradova, a kazu da se obicno sakupi oko 10k.

GZN.jpg

Poslednja izmena:
Report: Nikola Pekovic will be the new president of Partizan Belgrade
The big man to have a role like Tony Parker in ASVEL?

Timberwolves big man Nikola Pekovic will be the new president of Partizan Belgrade, according to Mondo.rs
The big man from Montenegro has played twice with Partizan Belgrade before going to the NBA.
Pekovic will likely have a role in Partizan as Tony Parker in ASVEL Villeurbanne.
Pekovic will replace Sasha Danilovic who stepped down from his position due to the big financial difficulties of the Serbian powerhouse.

http://www.sportando.com/en/europe/...e-the-new-president-of-partizan-belgrade.html

Upravo ce neki sastanak, u 15h, pa cemo videti...

Poslednja izmena:
Najbolja varijanta ako se pokaze kao tacna. Licno sam se nadao Drobnjaku, ali on je koliko znam otisao u Ameriku da radi sa Divcem. Doduse neko drugi bi morao da vodi posao, sumnjam da je Pekovic poslovno sposoban. A svakako ne bih voleo uplitanje klana Saric, mada gde su velike pare tu su uvek i takvi tipovi.

Saric sportski direktor umesto Silobada. :hahaha:

Pekmen je dobar lik, zaista, ali je isto ono sto se kaze prost i jednostavan covek, dakle isti kao i Danilovic, samo sto nece kiksirati ni jednom da ode u sudijsku svlacionicu, npr.

Treba videti sta njegov dolazak znaci i sta donosi. Ja se nadam da ce baciti pare makar za goruce probleme, i da ce uvesti neke ljude. Da baca milione i to odmah, koje nece vise videti, nije normalno ocekivati, cak bi mi bilo i zao pomalo.

Drobnjak nije lovator kao on, ali je covek pametan i zna kosarku, iako ne izgleda tako. :mrgreen:

Kako god da ispadne mnooogo bolja varijanta od napredne bratije, i Grba/Muta cirkusa. Ostali bi pod okriljem ljudi koji vole Partizan, kao sto su Divac i Danilovic uleteli posle Dacica.

Radna komisija je na današnjem sastanku jednoglasno predložila kandidaturu Nikole Pekovića za predsednika KK Partizan. Predlog će biti i zvanično iznet pred Skupšitnu kluba na vanrednom zasedanju.

- Sa velikim zadovoljstvom i ponosom obaveštavamo javnost da je Nikola Peković jedini kandidat radne komisije za predsednika novog Upravnog odbora kluba.

Sa Nikolom Pekovićem je obavljen razgovor i on je prihvatio ponuđenu funkciju.

Radna komisija će nastaviti rad na zakazivanju Skupštine kluba u skladu sa procedurom.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1666/rk-jedini-kandidat-za-predsednika-nikola-pekovic

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1666/rk-jedini-kandidat-za-predsednika-nikola-pekovic

Sta da kazem osim, kupimo godisnje, letujmo "ubudvu", izadjimo tamo u Top Hill, da sve pare ostanu u klubu. :hahaha:

Kadinjaca je jaca za jos jednog, a ovaj je poveci, kapitalac.

Klub po svojoj prilici ostaje nas, i nastavice ga voditi nase legende a ne nekakvi vesici i covici, i to je dovoljan razlog za zadovoljstvo.

Ostalo ce valjda doci vremenom.

Poslednja izmena:

Samo na pare mislite. :mrgreen:

Iskreno, nadam se da ce Pekovic otplatiti goruce probleme, a sve ostalo, videcemo sta im je na umu... Treba da se srede neke stvari, kako otplatiti dug, okupiti neke ljude u vezi posla da ne bude vise poslovnih kikseva, pobrinuti se za skauting igraca.

Nema smisla bacati na igrace i neke iole jace timove, dopuniti ovaj sa jos nekoliko jeftinih ali vrednih prospekata, i bez pritiska napasti PO ABA. Bitno da postoji neka selekcija.

Nece nam pobeci najljuci rivali, ima vremena, nama je sad prioritet nas klub.

Kakva prostitucija tacno?

Sta, sto su navijaci molili Pekovica "da nas kupi"?

Pa, recimo. Ne znam da li je bas prikladan termin prostituisanje kad se nabacujes nekome, msm da jeste. Mada pojam je dosta siri, moze se odnositi i na neprimereno ponasanje, psovanje, tuce, davljenje, gepekovanje i sl.

Nadam se da ce doci Milojevic ili Dzikic, Vujosevic je previse naporan postao.

Poslednja izmena:
Taj Peković je između Srbije (iako je Srbin i u Srbiji postao košarkaš) odlučio da igra za CG.

Sad dolaze *****i da broje krvna zrnca... Ajmo, ajmo, ima vas jos. :mrgreen: Srbija nije to sto jeste bez vas.

Ne znam sta si novo rekao, ipak smo mi svi Jugosloveni... da ne kazem Hrvati.

Pa, recimo. Ne znam da li je bas prikladan termin prostituisanje kad se nabacujes nekome, msm da jeste. Mada pojam je dosta siri, moze se odnositi i na neprimereno ponasanje, psovanje, tuce, davljenje, gepekovanje i sl..

Koji ste vi zvezdasi meni carevi, realno. :mrgreen:
Ako ti hoces da zoves prostitucijom to sto se mi "nabacujemo" svojoj igrackoj legendi i velikom partizanovcu, ako ti je lakse, samo napred.

Kako se onda zove kada vi zvezdasi generalno (radi se o velikom procentu ljudi) menjate klub i proglasavate jednog teskog mufljuza Covica legendom? Covek vam zamrzao klub na 4 godine, vase stare igrace i trenere izradio za 97,5% novca, sad je poceo da manipulise i sa kompletnom srpskom kosarkom jer je ojacao, sve mu to prolazi kod vas, i onda vi stavljate znak jednakosti izmedju vas i nas koji "ludujemo" za svojim velikim igracem?

Sto se tice neprimerenog ponasanja i davljenja, to zaista nema veze s prostitucijom, necemo sad o tome.
A ono za gepekovanje vise prilici imperatoru Brenusu, RSB-botovima i ostalim asteriksima i obeliksima, a ne tebi.

Back