FK Partizan 2025 26

Zvezda neće kiksnuti nigde tako da još dva naša kiksa i prvenstvo je završeno.. tipujem do derbija da će biti min 5 bodova razlike
gledao sam utakmicu i video da nam je jedini stranac koji je bio u prvih 11 krajnje neinteligentan fudbaler..kaže burazer da dobro trči... može on da trči al lik ne zna osnove fudbala tj kako se šutira lopta.. u prvom pol lopta mu je pala na 5 metara on umesto da loptu šutne lagano u gol on je napucava ko idiot na pomoćni teren iza južne tribine.. da sam ja trener ide odma zamena ... tu da smo dali gol 0:2 i 3 boda..
mada realno juče smo bili loši naročito u drugom poluvremenu..

Која све лупања овде има да се прочитају...Тотално нема везе са познавањем фудбала...
само мржња ...а чињеница је да је Благојевић после дужег периода направио ЛЕПОТУ од игре фудбал
са младим ,непознатим фудбалерима !!!.Непознатим у сениорској конкуренцији.Постали су познати
сада . Ја му једино замерам због одбрамбених играча које "трпи" а који праве КАТАСТРОФАЛНЕ грешке
и због којих смо и остали због европе...
А ви лупајте и даље...од успешности Саве Милошевића,до поштења Дивца...или НЕ гледања домаће лиге.
Па како ћеш играти у европи ако не освојиш "нешто" у нашој лиги ? Спец. позивница ?:roll:
Иначе сигурно је да има утицај политике са стране ,али то макар нигде,али НИГДЕ, није ништа изјавио
тренер Благојевић...мислим у смислу похвала држави и овом АВ-у...

Poslednja izmena:
Подршка за веслачки клуб.
Screenshot_2025-08-26-13-18-57-458_com.facebook.katana-edit.jpg

На коленима клизи по трави, подиже руке, голове слави… #9
Ненасловљено.jpg

У дану када је Партизан играо у трећој, ретро гарнитури дресова као омаж шампионској генерацији 1982/83 и посебно Драгану Манцеу, на скоро 40 година од његове погибије, Андреј Костић постиже гол идентичан једном од најпознатијих Манцеових голова, против Динама. Центаршут са истог места, трзај главом са истог места, стрелац је и вечерас носио број 9. Ми у белом, а противник у плавом,као и Динамо те 1983...

На коленима клизи по трави, подиже руке, голове слави… #9
Pogledajte prilog 1777820
У дану када је Партизан играо у трећој, ретро гарнитури дресова као омаж шампионској генерацији 1982/83 и посебно Драгану Манцеу, на скоро 40 година од његове погибије, Андреј Костић постиже гол идентичан једном од најпознатијих Манцеових голова, против Динама. Центаршут са истог места, трзај главом са истог места, стрелац је и вечерас носио број 9. Ми у белом, а противник у плавом,као и Динамо те 1983...
.
Нешто мислим, да се овај дечко појавио код цигана ми не бисмо могли да живимо од наслова нови или још актуелније "српски"... па бирај.

Сваку утакмицу би био у првој постави и само би се чекао неки његов потез да коментатори у потпуном оргазму препричавају оно што смо видели.

Код овог дилетанта/плаћеника Благојевића коме капитен тима седи на клупи и није у првој постави, улази на кашичицу...

У дербију очекујем да и он и Натко седе на клупи до пред крај утакмице и 80. - 85. минут улазе у игру на 0:3.

Могу паре да ставим да ће после јесењег дела првенства да буде продат неком Ференцварошу или Трабзону за 2-3 мил. евра.

Дај Боже да грешим.

.

.
Да додам,

Мислим да је Партизан под овом управом једини тим у историји фудбала којем капитен није у првој постави и чека да евентуално уђе у игру.

При том се ради о играчу који је већ неколико година, а и данас најбољи играч ове лиге.

Јел може неко да замисли да својевремено нпр. Барселона игра Ел Класико, а Меси не уђе ни један минут у игру?

Навијачи би тог тренера обесили на стадиону и били би у праву.

Лудилу у Србији краја нема.

.

Poslednja izmena:
04.09.1955 - 04.09.2025.

Четврти септембар 1955. године у Лисабону је био ветровит дан. На центру игралишта руковали су се капитен Спортинга Мануел Пасос и капитен Партизана Стјепан Бобек и најважније такмичење у историји светског клупског фудбала могло је да почне. Пред 40.000 сведока, у свом првом такмичарском европском мечу, београдски Партизан је на терен извео следећи састав: Стојановић, Лазаревић, Белин, Борозан, Зебец, Херцег, Пајевић, Валок, П. Михајловић, Бобек и Милош Милутиновић.

Први гол у историји КЕШ-а постигао је Мартинс у 15. минуту утакмице за вођство Спортинга од 1-0, а коначан резултат првог дела поставио је Милош Милутиновић минут пре судијског звиждука. У другом полувремену Партизан је два пута водио головима Милутиновића (50) и Бобека (74) и на десетак минута пре краја имао велику победу у рукама али је тачку на овај меч у 79. минуту ставио Мартинс својим другим голом. Резултатом 3-3 играчи Партизана су били задовољни.
Извор: Црно-бела носталгија
FB_IMG_1756989891806.jpg

Back