FK Partizan 2025 26

Браво ђецо, Камерун са вама има перспективу.
FB_IMG_1755250874034.jpg

Nije jedini, Blagojevic je uzas od trenera, svakog kog odigra iole ozbiljnu utakmicu on skloni na sledecoj. Pantic jeste malo uvrnut lik ali je u pravu za najslabije igrace Trifunovica i Djurdjevica , da jedino njih nikad ne sklanja. Dal je sve slucajnost, tesko
.
Ма смешно.

Погледај у претходној теми, одмах сам писао да треба да буде привремено решење, што краће. На крају сезоне писао сам да мора да оде.

Требало је да напррави резултат у две утакмице, за куп против ТСЦ и у дербију, обе је изгубио.

Једноставно се после Саве Милошевића из 2019. понавља низ тренера који одлично одиграју утакмице које Паризану ништа не доносе, а када треба да се та добра игра материјализује десе се несхватљиви порази. Типа, хоће пошта двапут да погреши.

И сада, састаавио је тим који је унаказио изразито непријатељски настројеног противника, Напредак на његовом терену 7:2.

И у најважнијој утакмици читаве сезоне излазиш у ослабљеном саставу.

На полувремену самдруштву рекао, мора Симић да изађе иначе играмо на ивици ножа, тако се и десило.

Нисам никакав фудбалски стручњак, али у таквој утакмици да држиш одбрамбеног играча са жутим картоном, поготово са недовољно искуства у другом полувремену је ходање по ивици провалије, што се на жалост десио.

Па ако је управа била принципијелна да отера Саву Милошевића због некенемуште будалаштине, тренер Напретка јепонудио оставку после пораза у првенству, Феђа Дудић је дао оставку због лошег резултата у квалификацијама.

У Партизану је стање редовно, навикли смо.

Од ове деце гради се тим лузера навиклих да добро играју, а губе утакмице и нема последица.

.

.
Не пратиш пажљиво.

Зашто је отеран Саво Милошевић?

.
Зато што је Вазурин потрчко и Мијат није желео репове бивше управе и прихватио је уцењивачку оставку ексцентричног Милошевића кога је видео као вођу партизанових клинаца али је Саво испао неурачунљив те је извукао Благојевића за кога се испоставља да је тренер који разуме нападачки фудбал једнако као Саво али који за разлику од Сава има кликер више за тај посао јер није оптерећен играчком славом и контактима са бившом управом

Требало је време да се посложе ствари, искусни штопери попут Настасића су одјјебали Партизан јер смо декинтирани и онда је избор пао на клинце.
Мијатовић је озбиљан спортски директор плус мало и више од тога, има фасцинантну визију која је заслужна за овај Партизан који тренутно игра најлепши фудбал у 21 веку и ту визију могу да ти образложим на детаље јер она је јасна после свега и чoвек дугорочно размишља и ово што се дешава ће на дуже стазе подићи клуб на неслућен ниво али пошто ти је Пантић месија и понаваљаш за њим јер немаш своје мишљење мислим да би то било узалудно и да не би помогло да било шта схватиш тако да време ће да демантује све што пишете негативно за овај тим и тренера
На полувремену самдруштву рекао, мора Симић да изађе иначе играмо на ивици ножа, тако се и десило.
Кога би ти убацио у игру ?

Poslednja izmena:
Зато што је Вазурин потрчко и Мијат није желео репове бивше управе и прихватио је уцењивачку оставку ексцентричног Милошевића кога је видео као вођу партизанових клинаца али је Саво испао неурачунљив те је извукао Благојевића за кога се испоставља да је тренер који разуме нападачки фудбал једнако као Саво али који за разлику од Сава има кликер више за тај посао јер није оптерећен играчком славом и контактима са бившом управом

"Бивша управа" одавно не постоји и Милошевић ми уопште не изгледа као неко ко би за било ком потрчкивао.

Разлог за смену тренера су увек и само били резултати, а поготово у ситуацији када се клуб бори за голи живот како каже ова визионарска управа, па са седам бодова заостатка за потпуно расклиматаном Звездом где је Сава довео Партизан, са брдом утакмица и три дербија у даљем такмичењу падне у бездан да је постало смешно причати о било каквом такмичарском успеху.

Требало је време да се посложе ствари, искусни штопери попут Настасића су одјјебали Партизан јер смо декинтирани и онда је избор пао на клинце.
Мијатовић је озбиљан спортски директор плус мало и више од тога, има фасцинантну визију која је заслужна за овај Партизан који тренутно игра најлепши фудбал у 21 веку и ту визију могу да ти образложим на детаље јер она је јасна после свега и чoвек дугорочно размишља и ово што се дешава ће на дуже стазе подићи клуб на неслућен ниво али пошто ти је Пантић месија и понаваљаш за њим јер немаш своје мишљење мислим да би то било узалудно и да не би помогло да било шта схватиш...

Све смо то већ видели, низаће Партизан победе и лепе игре, али ни једну битну утакмицу неће победити. Тако је од 2020. године.

Сасвим случајно?

Да је овај тренер који разуме нападачки фудбал извео састав који је данас извео против ИМТ, исти би овај резултат био у Единбургу, видело се овде да нису никакав баук, на крају су и прошли са неком фрљоком која је завршила у голу. Онакав гол никада нисам видео у еврпским такмичењима.

И који то тренер почиње важне утакмице без најбољег играча, капитена Натка?

У дербију не одигра ни минут???

Ни то нисам видео у европским такмичењима
Кога би ти убацио у игру ?
.
Карабељова, Натка...

Уосалом, било кога. Измени се незнатно формација. Све је боље него да останеш без играча што је сваком ко прати европска такмичења било јасно да ће да се деси јер судије не гледају ко има картон, ето су и циганима у рупи ладно двојцу отерали у свлачионицу, што је овде више него научна фантастика.

ПС. Што се Жељка Пантића тиче, он цитира моја размишљања и уписе, само што ја не објављујем на друштвеним мрежама.

Нико мени не отвара или маже очи и све што напишем образложим, као и сада.

.

Poslednja izmena:
"Бивша управа" одавно не постоји и Милошевић ми уопште не изгледа као неко ко би за било ком потрчкивао.

Разлог за смену тренера су увек и само били резултати, а поготово у ситуацији када се клуб бори за голи живот како каже ова визионарска управа, па са седам бодова заостатка за потпуно расклиматаном Звездом где је Сава довео Партизан, са брдом утакмица и три дербија у даљем такмичењу падне у бездан да је постало смешно причати о било каквом такмичарском успеху.

Све смо то већ видели, низаће Партизан победе и лепе игре, али ни једну битну утакмицу неће победити. Тако је од 2020. године.

Сасвим случајно?

Да је овај тренер који разуме нападачки фудбал извео састав који је данас извео против ИМТ, исти би овај резултат био у Единбургу, видело се овде да нису никакав баук, на крају су и прошли са неком фрљоком која је завршила у голу. Онакав гол никада нисам видео у еврпским такмичењима.

И који то тренер почиње важне утакмице без најбољег играча, капитена Натка?

У дербију не одигра ни минут???

Ни то нисам видео у европским такмичењима

.
Карабељова, Натка...

Уосалом, било кога. Измени се незнатно формација. Све је боље него да останеш без играча што је сваком ко прати европска такмичења било јасно да ће да се деси јер судије не гледају ко има картон, ето су и циганима у рупи ладно двојцу отерали у свлачионицу, што је овде више него научна фантастика.

ПС. Што се Жељка Пантића тиче, он цитира моја размишљања и уписе, само што ја не објављујем на друштвеним мрежама.

Нико мени не отвара или маже очи и све што напишем образложим, као и сада.

.

Ова сезона, ови играчи, ова игра, овај тренер, овај спортски директор и визија фудбала и правца у коме клуб треба да иде итд. - све је ово НЕУПОРЕДИВО са било којом сезоном и генерацијом раније. Ово је нешто ново, уникатно и нема додирних тачака са било чиме у нашој историји, барем не новијој, старијој да.

Екипу клинаца која постигне 15 голова у 3 утакмице може да оспорава сам тотални фудбалски аналфабета, а далеко од тога да се ради само о тих 15 голова јер ово што ови клинци показују је много више од тога.

Овој екипи рапидно расте цена и како сезона буде одмицала тако ће све више да се истичу појединци чији трансфери могу да буду баш велики и да клуб тотално извуку из канџи дугова и ако Мијатовић остане на челу клуба, ако га не отерају уз помоћ политике и наивних пантићевих сведока ти трансфери који се десе под његовом бригом биће одрађени на корист клуба и Партизан онда чека процват као у кошарци са Жељком.

Карабељова, Натка...

А ово не бих да коментаришем превише... Да је убацио Карабељова, а утакмица имала исти епилог ти би исто писао како је то идиотски потез. После битке сви су генерали, а нажалост има оних који једва чекају да оспоре сваки резултат ове екипе ткзв "синдром пантић". Момци развале ИМТ 5:1, а он прича како је то нека срећна околност јер да је ИМТ први повео не би било тако бла бла...тежак негативац и тровач, а има и доста следбеника... Но нема везе....време ће све да покаже

Poslednja izmena:
ovaj tim ima dva velika dunstera koji se izdvajaju

TRENER

GOLMA celavi ,koji je u prvoj utakmici protiv hibernijana vise puta istrcavao , umalo bio kaznjen. potom to ucinio u skotskoj gde je jednom bio kaznjen idiot...
posle tog gola jos jednom je bio daleko od svog golaidriblao protivnickogigraca, majmun
lik je debil

trifunovic i djordjevic su najlosiji od svih koji su zaista lepog prikazali.

ove prboleme ukloniti i ekipa ce briljirati za godinu dve biti savrsena...

Ова сезона, ови играчи, ова игра, овај тренер, овај спортски директор и визија фудбала и правца у коме клуб треба да иде итд. - све је ово НЕУПОРЕДИВО са било којом сезоном и генерацијом раније. Ово је нешто ново, уникатно и нема додирних тачака са било чиме у нашој историји, барем не новијој, старијој да.

Као да читам овдашње медије, који су сви варијанте Звездине ревије и у фазону долазе или милиони или бомбе на тзв. маракану.

О чему ти причаш???

Да ли ти међу овим клинцима видиш новог Андрију Живковића, Миленковића, Калабу, Митровића, Лукића који су сви изашли из Партизанове школе и без којих данас репрезентација Србије не би постојала на фудбалској мапи?

А то су све играчи из претходних сезона, не рачунам сезоне Вучићевих тренера која и даље траје, све са овим дунстером.

Ти уопште не видиш шта се дешава.

Нпр. у Партизан су ових дана дошли шкартови на које у звездиној школи нису рачунали, синови Ланета Јовановића које Партизан нити је тражио нити му требају, сами су дошли.

А сада као "освету" Звезда отима најталентованије играче из млађих генерација Партизанове школе.

Могу мислити какву су тортуру прошли и родитељи ове деце и сама деца која у том узрасту из чистих емоција играју са осталим другарима.

И ова визионарска управа усмерена на младе играче о томе спортски ћути. Покријте се сви ушима!

Ко је овде будала?

Екипу клинаца која постигне 15 голова у 3 утакмице може да оспорава сам тотални фудбалски аналфабета, а далеко од тога да се ради само о тих 15 голова јер ово што ови клинци показују је много више од тога.

Нико клинце не оспорава.

Оспорава се идиот тренер који у најважније утакмице не изводи најјачи састав.

Озбиљан тренер са овим играчима не би испао од смешне екипе каква је Хибернијан, на сопствену глупост већ би и даље био у квалификацијама за европска такмичења.

Тренер који у три узастопне утакмице квалификација за европска такмичења остане без играча током утакмице не заслужује да се назове тренер.

Овој екипи рапидно расте цена и како сезона буде одмицала тако ће све више да се истичу појединци чији трансфери могу да буду баш велики и да клуб тотално извуку из канџи дугова и ако Мијатовић остане на челу клуба, ако га не отерају уз помоћ политике и наивних пантићевих сведока ти трансфери који се десе под његовом бригом биће одрађени на корист клуба и Партизан онда чека процват као у кошарци са Жељком.

Каква наивност, ово стварно заслужује Нобелову награду.

Партизан је под Савом направио играчe милионске вредности,koje је Вучићев агент i Терзићев пријатељ Станојевић свео на за Навијача прихватљиве вредности тако да не сумњам да ће ова кооперативна управа учинити све што оже да се он не осећа лоше.

А ово не бих да коментаришем превише... Да је убацио Карабељова, а утакмица имала исти епилог ти би исто писао како је то идиотски потез. После битке сви су генерали, а нажалост има оних који једва чекају да оспоре сваки резултат ове екипе ткзв "синдром пантић". Момци развале ИМТ 5:1, а он прича како је то нека срећна околност јер да је ИМТ први повео не би било тако бла бла...тежак негативац и тровач, а има и доста следбеника... Но нема везе....време ће све да покаже

Да је убацио Карабељова, а завршило истим резултатом сви би рекли да је логично поступио.

То што управа није довела појачања и поред силних милиона које је Навијач од уста одвојио да помогне Партизану, а управа није урадила ништа је до управе, а не до тренера.

Овако, сва кривица остаје на идиоту којем у три узастопне утакмице искључе играча и он не капира. Када неко други пут нагази грабуљу то је неопростиво. Три пута је већ неизлечиво.

Не сумњам да ће "момци да разваљују" ИМТ, Лучане, Напредак, Сурдулицу итд. али када им се појаве цигани тренер ће на клупи да остави најбоље и покушаће са новим варијантама, нпр. пет бекова у саставу.

Већ виђено.

.

Добро, добро само ти гурај свој филм.....то је ваљда и смисао живота - да не будемо сви исти.
Станојевић је назналица и то је цела прича око њега......
У психијатрији и психологији постоји неколико термина који објашњавају зашто људи масовно поверују у ставове особе која није баш у винклу ....
Индукована делузија, социјална зараза, конгнитивна пристрасност итд....
Човек је убедио људе да је Станојевић саботер иако је права истина да је незналица која је повремено имала среће да има праве играче у тиму.... Дакле, корисна будала
Сад ти гураш његову причу да је и Благојевић саботер.....
Нису то наивне ствари...... Пантић да је навијач звезде имао би царски престо у информеру....то је тај тип личности који њима треба....

Добро, добро само ти гурај свој филм.....то је ваљда и смисао живота - да не будемо сви исти.
Станојевић је назналица и то је цела прича око њега......
У психијатрији и психологији постоји неколико термина који објашњавају зашто људи масовно поверују у ставове особе која није баш у винклу ....
Индукована делузија, социјална зараза, конгнитивна пристрасност итд....
Човек је убедио људе да је Станојевић саботер иако је права истина да је незналица која је повремено имала среће да има праве играче у тиму.... Дакле, корисна будала
Сад ти гураш његову причу да је и Благојевић саботер.....
Нису то наивне ствари...... Пантић да је навијач звезде имао би царски престо у информеру....то је тај тип личности који њима треба....

.
Станојевић је као незналица отеран због лоших резултата, да би након годину+ дана био враћен - да понови лоше резултате, па је отишао тек када је добио по тамбури.

Јел ти баш ништа не капираш?

Који је то још фудбалски клуб у историји фудбала урадио?

И сада имаш дунстера којем у три узастопне утакмице искључе играча и испадне из такмичења које клубу живот значи, али то је сада незаменљив тренер са визијом.

Чега?

.

Не него ћемо да мењамо тренере као чарапе зато што је теби Пантић ушао у главу и не може да изађе одатле.
Никад у историји није било оволико навијача у прва три квалификациона меча. То све говори. Крај

Не него ћемо да мењамо тренере као чарапе зато што је теби Пантић ушао у главу и не може да изађе одатле.

Све што сам написао сам образложио, па изложи своје аргументе против.

Као што сам раније написко, Пантић само цитира моја размишљања и ја немам никакве везе са њим и нигде се на њега не позивам.

На теми о Пантићу сам ти поставио нека питања и нема одговора.

Никад у историји није било оволико навијача у прва три квалификациона меча. То све говори. Крај

И никада веће разочарење није било.

Да сваку утакмицу почиње у ослабљеном саставу то историја фудбала није забележила.

Није он једини, Станојевић је у финалу купа против цигана Натка држао на клупи до пред крај, а Сума који им је био ноћна мора седео је на трибинама.

У овом периоду је Партизан исписао неке важне странице фудбалске историје и негде ће то остати забележено.

.

Ја уживам у овој игри и борби коју пружају ови клинци и не само ја него већина навијача Партизана јер овако нешто никад нисмо гледали, а ти само гурај ту твоју причу, временом ћеш остати све усамљенији у том размишљању

Ја уживам у овој игри и борби коју пружају ови клинци и не само ја него већина навијача Партизана јер овако нешто никад нисмо гледали, а ти само гурај ту твоју причу, временом ћеш остати све усамљенији у том размишљању
.
Не одвраћам никог да гледа и ужива у игри ових дечака, и ја уживам и очекујем још више од њих и моји уписи се не додирују тима.

Говорим о управи и тренеру којег управа подржава, а који се доказао да није калибар за Партизан који има (или би требало да има) највише амбиције.

Партизан је учесник прве Лиге шампиона која се тада играла по позиву. Први гол у Лиги шампиона постигао је Милош Милутиновић. Најбољи стрелац прве Лиге шампиона био је Милош Милутиновић.

Први наш клуб који је дошао до фина Лиге шампиона је Партизан.

Једини наш клуб који је дао гол у финалу Лиге шампиона је Партизан, Васовић за 1:0 против Реала из Мадрида, тада петоструког освајача Лиге шампиона.

Клуб са таквом традицијом не може да се задовољава што његови клинци побеђују Напредак и ИМТ, а против сасвим просечне екипе Хибернијана испадају из такмичења које им живот значи због дунстера који у трећој утакмици у низу остаје са играчем мање на терену.

Да ти не кварим даље уживање...

.

obojica ste i u pravu i niste

sa jedne strane svaka čast momcima, igraju lep fudbal i pobeđuju.. ali koga pobeđuju? ekipe u najgoroj ligi u Evropi.. Pančevo, Batajnicu, Lučane , Palanku i ostala sela i zabiti.. kog boli k?

u Evropi smo popušili jbg.. LK će igrati klubovi iz San Marina i jbnog Girblartara a mi nećemo.. znači igraće Evropu amaterski klubovi iz država manjih od Aleksinca a Partizan ne!

nismo igrali protiv Mančestera ili Liona nego protiv ispodprosečnih ekipa ... imao si dve šanse obe se sjbao... ok deca krac palac ali ko što rekoh igrao si protiv indijanskih ekipa.. ajde Aek i tako i tako ali onaj Hibernijan jbt pa oni ljudi pojma nemaju sa fudbalom a izbacili nas.. deset igrača? pa sami smo krivi što smo igrali sa deset igrača..

sa druge strane ne znam šta bi promena trenera donela? igraćemo bolje? teško.. uzećemo titulu? kako da ne... kažu Ciganin je .. nebitno.. i Stojke je bio Cigan pa je branio ko lud..
dakle ostaviti trenera i ovu ekipu da stiču iskustvo

čekamo derbi da vidimo a ove petarde protiv Žagubice, Trstenika i ostalih provincija .. msm zabole m k realno.. Radnički Kragujevac ispao od Farskih Ostrva!!! a oni se vode kao jača ekipa u Srbiji.. eto koliko vrede te pobede Partizana..

što se uprave tiče postavlja se pitanje da li su lopine i da li sabotiraju klub ili su im namere dobre? za razliku od onih ranije koji su nas unakazili i u finansijskom i u svakom drugom smislu msm da su ovi ok.. ne tvrdim nego mislim... možda grešim... jeste Mijat bio na Pinku ali ne verujem mu da mu je cilj da nas još više ukanali.. Rasima onaj bolesnik isprozivao tako da msm da nije lojalista.. više je nešto poput Ostoje.. Naprednjak sam ali i Partizanovac..

tako da vreme će pokazati... KK je stao na noge... videćemo za dve godine šta će biti sa FK

Poslednja izmena:
čekamo derbi da vidimo a ove petarde protiv Žagubice, Trstenika i ostalih provincija .. msm zabole m k realno..
Реално онда треба да те боли к и кад киксамо у лиги, а не да кукаш кад киксамо и пљујеш, а кад кренемо да газимо да причаш како те боли к за те победе.

Српски навијачи су навијачи спектакла. Кад се игра Лига шампиона, Лига Европе, кад се побеђује тамо, кад гостује Манчестер, Барселона....не можеш до карте да дођеш...не смета тада ни политика, ни тренер, ни стање на трибинама, ништа....а кад треба подржати тим у лиги и мање занимљивим мечевима њих ето боли их к и све им смета......
Да сам на месту управе вечитих дозволио би улаз само власницима сезонских карата.....остали лепо на пивце, фотеља, тв арена....па уживајте. Мислим.....наша култура одласка на утакмице је дно дна...какве ми изговоре имамо па то не постоји на свету такво лицемерство.

Реално онда треба да те боли к и кад киксамо у лиги, а не да кукаш кад киксамо и пљујеш, а кад кренемо да газимо да причаш како те боли к за те победе.

Српски навијачи су навијачи спектакла. Кад се игра Лига шампиона, Лига Европе, кад се побеђује тамо, кад гостује Манчестер, Барселона....не можеш до карте да дођеш...не смета тада ни политика, ни тренер, ни стање на трибинама, ништа....а кад треба подржати тим у лиги и мање занимљивим мечевима њих ето боли их к и све им смета......
Да сам на месту управе вечитих дозволио би улаз само власницима сезонских карата.....остали лепо на пивце, фотеља, тв арена....па уживајте. Мислим.....наша култура одласка на утакмице је дно дна...какве ми изговоре имамо па то не постоји на свету такво лицемерство.
ne pljujem brat, ne zanima me naša liga.. čak ni derbi nisam gledao prošle sezone.. boli me k za naprednjačku Vučićevu ligu u kojoj Zvezda na kraju ima 150 bodova
ti si jedan od onih koji ide na sve utakmice i poštujem to ali jbg ima dosta navijača Partizana koji volimo klub al me realno zabole krac da gledam Partizan - Arilje.. plus u Nišu sam, imam porodicu, posao itd.. al eto iskreno ni na tvu ne gledam.. možda sad ispratim pošto vidim da momci igraju lep fudbal..

Back