KK Partizan

Da vidimo mi veceras. Sad je blaga psiholoska prednost otisla na stranu Buducnosti posle jednog njihovog inspirisanog poluvremena i pobede, ili bolje reci, pritisak je sad na nama. Mi smo u 2 utakmice odigrali jedno tacno poluvreme i to je sve - tek moramo da se pokazemo. Pre svega, Buducnosti se ne sme dozvoliti da lagano udje u utakmicu, kao ona majstorica protiv Dubaija - to bi bila katastrofa.

Uzasna jedna cetvrtina, ali dobar fajt, lepo smo ih slomili. Naravno, imamo siru rotaciju i ovaj put smo to dobro iskoristili. Ja cu umreti od ovog Vosingtona a bogami i od Brendona Dejvisa... Daleko je ovo od gotovog, kaznice nas za opustanje, raspucace se Megi i tako ti, mora maksimalno ozbiljno i u cetvrtak, pa da se slavi titulica.

Odlična igra i važna pobeda..
Posle utakmice navijači Efempea iz Ćacilenda pištoljima ko u jbnoj Kolumbiji pucali na žene i decu, naravno niko neće odgovorati..
Mislio sam da odem sutra na utakmicu da proslavim titulu al ne verujem, ipak mi je bitnija glava.. razmisliću

Priča mi sad burazer, bila sačekuša na Gazeli da nam otmu zastave.. na skuterima.. ovi naši počeli da ih gaze kolima, ovi krenuli da pucaju, naši uzvrate i rane četvoricu..
Jbte pa svako pištolj u autu ima, jbem ti Kolumbija smo pod ovim ludakom

Priča mi sad burazer, bila sačekuša na Gazeli da nam otmu zastave.. na skuterima.. ovi naši počeli da ih gaze kolima, ovi krenuli da pucaju, naši uzvrate i rane četvoricu..
Jbte pa svako pištolj u autu ima, jbem ti Kolumbija smo pod ovim ludakom
Ne mogu da podnesu što smo ih na ruke izlomili u bloku 21. I što su naši košarkaši obrisali patos sa njima ispred kluba.

Sad je idealna prilika da zavrsavamo, nedajboze da izgubimo, opasce nam naravno sanse. Napunice se hala i napravice se dobra svecarska atmosfera, ali jasno je da treba jos dobro da se izrilja po receptu iz trece utakmice. Buducnost je solidan tim i svakako se nece predati. To sto smo u prosloj utakmici relativno lako pobedili da nas ne zavarava, ono u trecoj cetvrtini je moglo i da ode po scenariju iz druge utakmice. Nismo mi preterano pouzdana ekipa, malo smo labilni. Zato samo jako.

Odlična igra i važna pobeda..
Posle utakmice navijači Efempea iz Ćacilenda pištoljima ko u jbnoj Kolumbiji pucali na žene i decu, naravno niko neće odgovorati..
Mislio sam da odem sutra na utakmicu da proslavim titulu al ne verujem, ipak mi je bitnija glava.. razmisliću
Изгледа да лажеш за жене и децу, што не мења суштину да су у питању хулигани (верујем и неки припадници мафијашких кланова) који су напали другог/ друге хулигане (чланове супарничког мафијашког клана). Свакако такви идиоти нису неко за које могу да кажем “ моји” или “ навијачи клуба за који и сам навијам”.

50-ti klupski trofej upisan, 8 Aba, druga u tri godine. Na Andricevom vencu jednom coveku nije dobro i to s pravom. Umire nada, gotov je san, sampion je opet PARTIZAN! :vatromet:

1709235084-PARTIZAN-EFES_06-750x537.jpg

Back