RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.547
Opet rumeni... Hoće li neko tom čoveku dati nogu u doope
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet rumeni... Hoće li neko tom čoveku dati nogu u doope
Ne smaraj više.Treba da dođe sposoban trener, ovaj neka ide da trenira kazahstan
Danas nema meča, ovo je sledeći:pozdrav .kad igraju partizAN - buducnost danas i gde ima prenos ? treba mi za caleta .hvala
hfalaDanas nema meča, ovo je sledeći:
https://www.aba-liga.com/match/261/24/1/Preview/q1/1/home/partizan-mozzart-bet-buducnost-voli/
Ne mogu da podnesu što smo ih na ruke izlomili u bloku 21. I što su naši košarkaši obrisali patos sa njima ispred kluba.Priča mi sad burazer, bila sačekuša na Gazeli da nam otmu zastave.. na skuterima.. ovi naši počeli da ih gaze kolima, ovi krenuli da pucaju, naši uzvrate i rane četvoricu..
Jbte pa svako pištolj u autu ima, jbem ti Kolumbija smo pod ovim ludakom
Изгледа да лажеш за жене и децу, што не мења суштину да су у питању хулигани (верујем и неки припадници мафијашких кланова) који су напали другог/ друге хулигане (чланове супарничког мафијашког клана). Свакако такви идиоти нису неко за које могу да кажем “ моји” или “ навијачи клуба за који и сам навијам”.Odlična igra i važna pobeda..
Posle utakmice navijači Efempea iz Ćacilenda pištoljima ko u jbnoj Kolumbiji pucali na žene i decu, naravno niko neće odgovorati..
Mislio sam da odem sutra na utakmicu da proslavim titulu al ne verujem, ipak mi je bitnija glava.. razmisliću
A koji se kur tucete....Ne mogu da podnesu što smo ih na ruke izlomili u bloku 21. I što su naši košarkaši obrisali patos sa njima ispred kluba.
50-ti klupski trofej upisan, 8 Aba, druga u tri godine. Na Andricevom vencu jednom coveku nije dobro i to s pravom. Umire nada, gotov je san, sampion je opet PARTIZAN!
![]()