Povoljna situacija za nas, ali nikad ne znas sa ovim nasim varijacijama raspolozenja. Steta pre svega jer smo odigrali vrlo dobro poluvreme, a onda nas je kostalo eksperimentisanje sa Vosingtonom. Zelimir je lepo prosirio rotaciju, dali su doprinos i Pokusevski, malo i Lundberg, Nilikina, Koprivica, a onda se otislo previse i izgubljena je energija. Naravno, nedopustivo da ovako odigramo, ali kao sto rekoh, i Buducnost je morala izbaciti sve sto ima na parket i to su i uradili.
Sudije sramotne, odsvirali su ovo ne bas da pljackaju, ali im je bilo stalo da produze seriju. Lepo su naciljali Tajrika smesnim faulovima, svirali dvostruki kriterijum, hranili ih kad je trebalo, dozvolili im agresiju. Nadam se da cemo i mi imati jednu partiju ovako domacinskog sudjenja.
Alen Kamenjas najdziberskiji centarski par, ja ne znam sta ti momci hoce, zapravo znam - panterska fora gde targetiraju igraca za kog znaju da je najlabilniji. Mozda izvuku neku suspenzijicu, sportisti pre svega.
U svakom slucaju, pamet u glavu, agresivno i pametno od pocetka do kraja, kvalitetniji smo.