KK Partizan

Kad su je ranije slušali? Jedino prije rata dok su još igrali za SFRJ. Zašto bi Srbi takvo nešto napravili sišli sa postolja? Pa nije taj rat bio u Srbiji i nisu granate padale po Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Šabcu, Čačku, Užicama, Kraljevu, Leskovcu, Vranju, Kikindi, Jagodini, Valjevu, Smederevu, Kruševcu, Požarevcu, Pirotu.
Не да су је слушали него су се драли као магарци и певали.Па да не гледају Хрвате како примају медаље рецимо, али нису.И то није једини пут, и на ватетполу се десило да окрену главе када се интонирала химна касније.Рат је био у Југославији а српски народ је страдао такође, не живе Срби само у Нишу и Ваљеву него и у Книну, Вуковару..

Не да су је слушали него су се драли као магарци и певали.Па да не гледају Хрвате како примају медаље рецимо, али нису.И то није једини пут, и на ватетполу се десило да окрену главе када се интонирала химна касније.Рат је био у Југославији а српски народ је страдао такође, не живе Срби само у Нишу и Ваљеву него и у Книну, Вуковару..
Kakva crna Jugoslavija? Ona se raspala odmah na početku rata. Pa nije trajala do Oluje. Već početkom 1992. godine svit je priznao Hrvatsku i primiljeni smo bili u Ujedinjene nacije tada. Većinu trajanja tog rata mi smo bili međunarodno priznata država. Srpski narod je možda i stradao ali nije stradala Srbija. A kod nas su stradali i hrvatski narod i Hrvatska kao država. Tako da nije to isto ni blizu. Mišaš babe i žabe. Nije isto kad netko strada u svojoj državi jer je brani na primjer Hrvat u Hrvatskoj i kad netko strada u tuđoj državi jer je okupator na njoj recimo Srbin u Hrvatskoj. Uvik su emocije jače u zemlji u kojoj je bio rat zato je razumljivo zašto su naši sišli sa postolja a ne bi bilo razumljivo da su vaši sišli.

Imali smo ovu klackalicu u rukama, ali smo ispustili svojim greskama i promasajima. Marinkovic je odigrao dobru utakmicu, a onda nije uspeo da izvede aut u odlicnoj situaciji za nas, kad smo preoteli vodjstvo pred kraj. Osvojimo loptu, ispustimo. Celu utakmicu tako. Dok se mi opasuljimo i krenemo nesto, vec cemo biti u bezizlaznoj poziciji, a sad smo u bas neuglednoj i treba da se pokrecemo protiv Barselone. Daleko bilo da su oni u BG nepobedivi, ali mi smo sad vec napravili los mentalitet i u problemu smo. Kriterijum u poslednjoj cetvrtini uzasan po nas, ali to je tercijarna stvar. Pece sto nije prvi put, hajde samo da je jednom, podrzavamo hit Evrolige, sve super, ali...
jbg nije Marinković kriv kod tog auta bio

Kakva crna Jugoslavija? Ona se raspala odmah na početku rata. Pa nije trajala do Oluje. Već početkom 1992. godine svit je priznao Hrvatsku i primiljeni smo bili u Ujedinjene nacije tada. Većinu trajanja tog rata mi smo bili međunarodno priznata država. Srpski narod je možda i stradao ali nije stradala Srbija. A kod nas su stradali i hrvatski narod i Hrvatska kao država. Tako da nije to isto ni blizu. Mišaš babe i žabe. Nije isto kad netko strada u svojoj državi jer je brani na primjer Hrvat u Hrvatskoj i kad netko strada u tuđoj državi jer je okupator na njoj recimo Srbin u Hrvatskoj. Uvik su emocije jače u zemlji u kojoj je bio rat zato je razumljivo zašto su naši sišli sa postolja a ne bi bilo razumljivo da su vaši sišli.
brt nije tema politika.. kažeš okupator? kako jbt može biti okupator onaj tamo u Kninu ili Virovitici koji živi tamo od rođenja? kakvi su to debilizmi jbt? imamo dva različita pogleda ali međunarodna presuda je da Srbija nije izvršila agresiju na Hrvatsku.. u Hrvatskoj je bio građanski rat..
aj sad ovako..čak i da je tako ko što ke njaš šta ćemo sa Bosnom u kojoj su protiv Bošnjaka ratovale regularne snage HVO? Hrvatska je na teritoriji međunarodno priznate BiH ko što ti kažeš ubijala građane BiH..
znači po tebi kada Srbi ratuju i ubijaju po Hrvatskoj onda je to agresija a kada Hrvati ratuju i ubijaju po Bosni to nije? e pa krac malo..msm ne kažem ja : e pa krac malo nego je to rekao čak i Haški sud koji je dva puta odbio vaše tužbe za agresiju.. dakle nije sve tako crno belo..

Sa druge strane niko nije iznad partizana pa ni žoc...partizan ga je stvorio i napravio od njega legendu a ne obrnuto...partizan je bio institucija kad je on u beograd dolazio na eskurziju da vidi avalski toranj i nije znao bez učiteljice da nađe stadion...kići i praji je kupovao burek, a duletu ljubio ruke...
Navijači gube strpljenje, ne bi valjalo da ode popišan i popljuvan, a sluti na to
brt ŽOC ima kredit da preko sutra protiv Barse izvede petorku : Lakić, Vanja, Bošnjaković, Dejvis i Kopriva i da igra 40 min s njima svi pa i ja mogu da mu se sagnu.. Da nije Žoca ne bi ni igrali Evroligu to je jasno ko dan..
navijači gube strpljenje? evo ja sam navijač i ne gubim strpljenje
gubite strpljenje vi botovi iz Železnika koji se predstavljate kao navijači Partizana..terate ga tri godine već al on je i dalje tu.. pun vas je int.. msm provaljeni ste i smešni ste..
kada se Željko pojavi u Areni pola sata pre utakmice 20 000 ljudi ustane ..i staro i mlado i krenu ovacije 5 min bez prestanka se skandira Obradović Željko! tako je pred svaku utakmicu..tako će biti i u sredu.. aj sad kaži kom treneru na svetu se skandira pre utakmice? jedno ime? kako to da gubimo strpljenje a ima podršku 100 % u Areni?! . može kritika al ništa više od toga

Poslednja izmena:
U ovoj zemlji ne možeš da budeš prodavac karata u areni bez vučićevog odobrenja, a kako li tek trener kk partizan...svi su sumnjivi i niko nije bez krivice jer ja u tri godine ne vidim nikakav boljitak osim što služimo ciganima za podsmevanje
podsmevamo se i mi vama.. top 17 i te fore.. uvek je bilo međusobnog podjbavanja al činjenica je da smo u tri sezone u Evropi u sve tri bili bolje plasirani od vas na tabeli..3 od 3 to ne može biti slučajnost.. činjenica je da je u prvoj sezoni Željko uradio ono što vaših 15 trenera nije za 13 sezona..ušao u top 8 i bio na loptu od f4.. a nije da niste imali kvalitetnih trenera.. saša obradović npr.. uzimate aba i kls al realno u Srbiji sa onakvim suđenjem ni Denver ne bi mogo da vas dobije..

Odličan komentar

Kaže "nije bitno da li ste dobili ili izgubli" pa bitno je obradoviću BITNO i te kako, ako misliš da stalno gubiš onda se varaš. Kad ćeš biti gospodin i priznati svoju grešku, kad ćeš biti gospodin i prestati da se dereš na našu decu, deri se ako smeš na strance. Tri godine ništa nisi uradio, ceo tom si promenio i opet ništa. Očigledno da s tobom nešto nije u redu. Ja te molim, spasi Partizan i idi
tri godine nije ništa uradio? kako nije? uzeo je ABA ligu i ušao u top 8 Evrolige..ono što vi već 10 godina pokušavate al vam nikako ne ide :D jbt vi iz Železnika ko da imate jbnu amneziju :D

Screenshot_20241111-094611_Flashscore.jpg

pored naše dobre igre trebaće nam i malo sreće tj da Panter i Veseli ne zapinju mnogo..
realno treba nam jedna velika pobeda da nam vrati samopouzdanje..
a i Željko mora malo da popusti sa nervozom i širenjem minus energije.. i malo bolje da menja.. ako te ne ide aj klupa brate a ne da ga držiš pola sata sa nadom da će da ga krene zato što neće da ga krene

О томе пређи на тему:
https://forum.krstarica.com/threads/raspad-sfrj-hronologija.801703/
или на ову где си већ писао:
https://forum.krstarica.com/threads/republika-srpska-krajina.905648/page-118
А што се овога тиче најбоље да се никада на то постоље и не вратите, имали сте мало успеха за време Југе где су добрано томе допринели и српски тренери и играчи, нарочито у Југопластици, а после тога канал.

О томе пређи на тему:
https://forum.krstarica.com/threads/raspad-sfrj-hronologija.801703/
или на ову где си већ писао:
https://forum.krstarica.com/threads/republika-srpska-krajina.905648/page-118
А што се овога тиче најбоље да се никада на то постоље и не вратите, имали сте мало успеха за време Југе где су добрано томе допринели и српски тренери и играчи, нарочито у Југопластици, а после тога канал.
U Jugoslaviji smo imali puno više uspjeha u košarci nego vi. Tada je Split bio 3 puta prvak Europe, Cibona 2 puta, Partizan 1 puta, Zvezda 0 puta.

pored naše dobre igre trebaće nam i malo sreće tj da Panter i Veseli ne zapinju mnogo..
realno treba nam jedna velika pobeda da nam vrati samopouzdanje..
a i Željko mora malo da popusti sa nervozom i širenjem minus energije.. i malo bolje da menja.. ako te ne ide aj klupa brate a ne da ga držiš pola sata sa nadom da će da ga krene zato što neće da ga krene
železničar, ne napadaj žoca, on je institucija, može i tebe da stavi u petorku :lol:

Back