KK Partizan

inače na kladionici se okrenule kvote.. sad je 1.85 na nas a 1.95 na Barsu
Screenshot_20241112-105656_Flashscore.jpg

ne znam da l čitate komentare o Partizanu.. B92 recimo i ostali portali.. od 100 komentara 90 njih teraju Željka.. nema pojma, koliko mu još para treba, najgori trener .. itd..
Žeks Pantić kaže da su u pitanju Ostojini botovi koji žele da mu vide leđa
Ja mislim da su u pitanju Cigani koji se predstavljaju kao Grobari
Коментаре може да оставља ко хоће па може да буде и да су оскарови, али има и проданих душа код нас што јесте чињеница.

prva petorka Jugoplastike
Sretenović Perasović Kukoč Savić Rađa
dva Srbina od 5 i trener Srbin jbg
u Ciboni Dražen i Aca Srbi
Zadar, Komazec Srbin
Savić i Sretenović nisu bili naročito bitni za uspjehe Splita u košarci jer se bez njih moglo, a bez Kukoča i Rađe je nemoguće bilo osvojit titule prvaka Europe. Dražen i Aca su sebe smatrali Hrvatima i igrali za Hrvatsku, nikad oni nisu rekli da su Srbi a kamolili tražili da igraju za Srbiju .

znači ne smem da kritikujem svoj klub kad igra loše, ne smem da kritikujem trenera, upravu, igrače? ne smem da budem nezadovoljan, ne smem da tražim pobede, treba da se radujem porazima, jel to?
kritikuj svoj klub al na temi o svom klubu..imaš temu KK Crvena Zvezda
prestani da smaraš

Poslednja izmena od moderatora:
Savić i Sretenović nisu bili naročito bitni za uspjehe Splita u košarci jer se bez njih moglo, a bez Kukoča i Rađe je nemoguće bilo osvojit titule prvaka Europe. Dražen i Aca su sebe smatrali Hrvatima i igrali za Hrvatsku, nikad oni nisu rekli da su Srbi a kamolili tražili da igraju za Srbiju .
ja ti kažem šta su Dražen i Aco.. Srbi.. mogli su smatrati i marsovcima bmk
Savić nije bitan bio? brt pa ti nemaš pojma o košarci
ni Boža Maljković nije bitan bio?

ako dobijemo večeras , dobijamo i Milana sa pogubljenim Mesinom ( sinoć proslavio pobedu u Berlinu, nije imao pojma da je nerešeno bilo i da se ide u produžetak..i Mirotić smradić jbo ga Porfirije i srpska pravoslavna crkva ) ..onda Zvezdu gazimo, povredila im se staklena pčka Nedović opet a protiv nas u lika redovno uđe duh Petrović Dražena jbm li ga.. i na kraju kao šlag na tortu grčke Cigane sa oba Bugarska smrada Milutinov - Vezenkov..
al aj prvo da večeras dobijemo..biće teško ali jbg kad nije bilo

ako dobijemo večeras , dobijamo i Milana sa pogubljenim Mesinom ( sinoć proslavio pobedu u Berlinu, nije imao pojma da je nerešeno bilo i da se ide u produžetak..i Mirotić smradić jbo ga Porfirije i srpska pravoslavna crkva ) ..onda Zvezdu gazimo, povredila im se staklena pčka Nedović opet a protiv nas u lika redovno uđe duh Petrović Dražena jbm li ga.. i na kraju kao šlag na tortu grčke Cigane sa oba Bugarska smrada Milutinov - Vezenkov..
al aj prvo da večeras dobijemo..biće teško ali jbg kad nije bilo
Ne psuj crkvu idiote

Back