pop80
Elita
- Poruka
- 16.610
pa mislim da kad su samo dve utakmice u danu ( sreda ) da ne budu u istom terminu..jedna u 6 jedna u pola 9.. da bi mogle obe da se isprate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Коментаре може да оставља ко хоће па може да буде и да су оскарови, али има и проданих душа код нас што јесте чињеница.ne znam da l čitate komentare o Partizanu.. B92 recimo i ostali portali.. od 100 komentara 90 njih teraju Željka.. nema pojma, koliko mu još para treba, najgori trener .. itd..
Žeks Pantić kaže da su u pitanju Ostojini botovi koji žele da mu vide leđa
Ja mislim da su u pitanju Cigani koji se predstavljaju kao Grobari
Savić i Sretenović nisu bili naročito bitni za uspjehe Splita u košarci jer se bez njih moglo, a bez Kukoča i Rađe je nemoguće bilo osvojit titule prvaka Europe. Dražen i Aca su sebe smatrali Hrvatima i igrali za Hrvatsku, nikad oni nisu rekli da su Srbi a kamolili tražili da igraju za Srbiju .prva petorka Jugoplastike
Sretenović Perasović Kukoč Savić Rađa
dva Srbina od 5 i trener Srbin jbg
u Ciboni Dražen i Aca Srbi
Zadar, Komazec Srbin
Stefane ovo je tema o KK Partizan.Savić i Sretenović nisu bili naročito bitni za uspjehe Splita u košarci jer se bez njih moglo, a bez Kukoča i Rađe je nemoguće bilo osvojit titule prvaka Europe. Dražen i Aca su sebe smatrali Hrvatima i igrali za Hrvatsku, nikad oni nisu rekli da su Srbi a kamolili tražili da igraju za Srbiju .
To je zbog uplata nesretnice. Ni to neinače na kladionici se okrenule kvote.. sad je 1.85 na nas a 1.95 na Barsu
Pogledajte prilog 1641117
znači ne smem da kritikujem svoj klub kad igra loše, ne smem da kritikujem trenera, upravu, igrače? ne smem da budem nezadovoljan, ne smem da tražim pobede, treba da se radujem porazima, jel to?Šta će jadni, njima je oduvek naš klub bio važniji od svog...
kritikuj svoj klub al na temi o svom klubu..imaš temu KK Crvena Zvezdaznači ne smem da kritikujem svoj klub kad igra loše, ne smem da kritikujem trenera, upravu, igrače? ne smem da budem nezadovoljan, ne smem da tražim pobede, treba da se radujem porazima, jel to?
ja ti kažem šta su Dražen i Aco.. Srbi.. mogli su smatrati i marsovcima bmkSavić i Sretenović nisu bili naročito bitni za uspjehe Splita u košarci jer se bez njih moglo, a bez Kukoča i Rađe je nemoguće bilo osvojit titule prvaka Europe. Dražen i Aca su sebe smatrali Hrvatima i igrali za Hrvatsku, nikad oni nisu rekli da su Srbi a kamolili tražili da igraju za Srbiju .

dogovaraju gang ****zašto li je duletu zabranjeno da se bavi trenerskim poslom, a rumenom je dat neograničen kredit?
i šta radi rumeni u maderi za istim stolom sa ostojom i drčelom?![]()
Из предострожности да се не шлогира.zašto li je duletu zabranjeno da se bavi trenerskim poslom, a rumenom je dat neograničen kredit?
i šta radi rumeni u maderi za istim stolom sa ostojom i drčelom?![]()
Znači oni su Srbi samo zato jer ti to kažeš pošto si ti faktor a oni se ništa ne pitaju.ja ti kažem šta su Dražen i Aco.. Srbi.. mogli su smatrati i marsovcima bmk
Savić nije bitan bio? brt pa ti nemaš pojma o košarci
ni Boža Maljković nije bitan bio?
Ne psuj crkvu idioteako dobijemo večeras , dobijamo i Milana sa pogubljenim Mesinom ( sinoć proslavio pobedu u Berlinu, nije imao pojma da je nerešeno bilo i da se ide u produžetak..i Mirotić smradić jbo ga Porfirije i srpska pravoslavna crkva ) ..onda Zvezdu gazimo, povredila im se staklena pčka Nedović opet a protiv nas u lika redovno uđe duh Petrović Dražena jbm li ga.. i na kraju kao šlag na tortu grčke Cigane sa oba Bugarska smrada Milutinov - Vezenkov..
al aj prvo da večeras dobijemo..biće teško ali jbg kad nije bilo