KK Partizan

Stoka glupava... Bice negde 13ti ako se dobro potrude...

Mi smo 2004 igrali fajnal for sa budzetom najgorim u evro ligi, pa 2010 umalo i finale...

Nismo mi klub da se zadoviljavamo da budemo slepci posebno kada se ovoliko ulaze....

E nemamo svojih igraca em kupujemo debilcine

Zarobljenici Obradovica, da je neki drugi trener verovatno bi leteo jos u prvoj sezoni, sada smo na 3,5 godina.

Ali sto je najgore moze ovo vreme Obradovica kada smo kao klub imali momentum da nam se obije o glavu, kao u fudbalu kada smo igrali dve LS i nismo uspostavili sistem i posle smo propali, ima naravno i Oskar tu veliki udeo.

Brate mili ne moze sa 6,7 igraca da se igra ni seoska liga, da ne mozes da pronadjes sistem za bar 5 minuta za 3, 4 dodatna igraca da odmore glavni igraci.

Moram, mene je Obradovic ubio u pojam, kada je Ntilikina dobro igrao na pocetku i Obradovic mu nesto crta i objasnjava, ma bre pusti coveka da igra kosarku, i posle dugo zakucan na klupu , i decko posle ne zna vise gde bije, ubijen decko u pojam.

Evroliga je kaput, da li cemo sa Zvezdom da izadjemo na kraj, ako bude ovako kao sto sad izgledamo, tesko.

Da ne bude na kraju ona sezona sa Realom samo splet okolnosti.

Imali smo ovu klackalicu u rukama, ali smo ispustili svojim greskama i promasajima. Marinkovic je odigrao dobru utakmicu, a onda nije uspeo da izvede aut u odlicnoj situaciji za nas, kad smo preoteli vodjstvo pred kraj. Osvojimo loptu, ispustimo. Celu utakmicu tako. Dok se mi opasuljimo i krenemo nesto, vec cemo biti u bezizlaznoj poziciji, a sad smo u bas neuglednoj i treba da se pokrecemo protiv Barselone. Daleko bilo da su oni u BG nepobedivi, ali mi smo sad vec napravili los mentalitet i u problemu smo. Kriterijum u poslednjoj cetvrtini uzasan po nas, ali to je tercijarna stvar. Pece sto nije prvi put, hajde samo da je jednom, podrzavamo hit Evrolige, sve super, ali...

Evo taj tajmaut jedna analiza sa drugog foruma :

"Ja sam idiot, neka mi neko objasni kako na 2 minuta do kraja posle tajm auta, nakon što smo ih stigli, imamo 70:69, momentum i posed, mi ubacujemo loptu sa naše polovine, Pariz vrši očigledan pritisak i šalje 3 igrača u srce našeg reketa, a mi imamo samo dvojicu - Tajrika i Ifea. Željko gestikulira ovim ostalima da ostanu na drugoj polovini i gleda kako prolazi 5 sekundi, Vanja je uslovljen da izvede aut i naravno nema kome da je da nego li protivničkom igraču, i tek onda stižu Karlik i Nilikina.

10 puta vraćam taj momenat i pokušavam da shvatim šta je tu bila zamisao. Dvojica jure Ifea, Tajrik sa onim njegovim nonšalantnim stavom čeka da Ife primi loptu, ovi ostali skroz na drugoj polovini bleje. I to posle tajm auta. ****** krv."

Bre toliko u nasoj igri ima na momente nekog amaterizma to je strasno, bre svi pocinju utakmice sa uglavnom najjacom petorkom, mi stalno na pocetku neke eksperimentalne petorke.

Glavno pitanje je da li Obradovic moze da dobije Zvezdu u Aba i Kup.

Ne znam, lepo je Dule rekao, ne menja se ceo tim nego trener kada ne ide.

Željko ne može biti veći od Partizana šta god uradio.

Na onom kk forumu ga dižu u nebesa.

Ja sam protiv toga, daš kritiku i odmah ban.

Zato volim krstu jer se uvažavaju tudja mišljenja.

ove godine, kao i ranije, biće potrebno 17-17 za ulazak u prvih 10, a to znači još 15 pobeda...da budemo iskreni to je nemoguće, što znači i ova sezona je propala, a navijači obmanuti i otete pare za preskupe ulaznice

Јесте и шта сад.Иначе осим тога солидно је одиграо.
Што не тераш Остоју са таквим ентузијазмом.
ти си остојин ботић не ја
зато и подржаваш руменоглуа који је деменција за баскет постао... који му служи да окрећу лову и будалама наплаћују прескупо сезонске карте а увале им орангутане просечне...

ти си остојин ботић не ја
зато и подржаваш руменоглуа који је деменција за баскет постао... који му служи да окрећу лову и будалама наплаћују прескупо сезонске карте а увале им орангутане просечне...
Уколико подржавам Жељка то не значи да подржавам Остоју, коме треба да се обратиш за продају карата, ако смеш да изјавиш нешто против њега.Уосталом ти да си стварно навијач Партизана, а не Остојина ботина, не би називао тренера свог клуба увредама којима га часте присталице клуба и новинарска гамад Остојиног газде.

Партизан постоји захваљујући Жељку а не захваљујући Остоји и његовом газди, а ти ако си навијач резултата што очигледно јеси иди навијај за ФМП.

Са Жоцом и у амбис.
FB_IMG_1731076926579.jpg

У инат дахијама.

Уколико подржавам Жељка то не значи да подржавам Остоју, коме треба да се обратиш за продају карата, ако смеш да изјавиш нешто против њега.Уосталом ти да си стварно навијач Партизана, а не Остојина ботина, не би називао тренера свог клуба увредама којима га часте присталице клуба и новинарска гамад Остојиног газде.

Партизан постоји захваљујући Жељку а не захваљујући Остоји и његовом газди, а ти ако си навијач резултата што очигледно јеси иди навијај за ФМП.
Sa druge strane niko nije iznad partizana pa ni žoc...partizan ga je stvorio i napravio od njega legendu a ne obrnuto...partizan je bio institucija kad je on u beograd dolazio na eskurziju da vidi avalski toranj i nije znao bez učiteljice da nađe stadion...kići i praji je kupovao burek, a duletu ljubio ruke...
Navijači gube strpljenje, ne bi valjalo da ode popišan i popljuvan, a sluti na to

Sa druge strane niko nije iznad partizana pa ni žoc...partizan ga je stvorio i napravio od njega legendu a ne obrnuto...partizan je bio institucija kad je on u beograd dolazio na eskurziju da vidi avalski toranj i nije znao bez učiteljice da nađe stadion...kići i praji je kupovao burek, a duletu ljubio ruke...
Navijači gube strpljenje, ne bi valjalo da ode popišan i popljuvan, a sluti na to
Split bio 3 puta prvak Europe u košarci, Cibona 2 puta, Partizan 1 puta , Zvezda 0 puta.

Све то стоји и тако би требало да буде, само си заборавио у којим условима функционише клуб, у којој лиги игра и у каквој земљи вегетира, а то је најбитније тренутно, зато резултат треба да буде у другом плану.Да он није дошао ККП би био као фудбалски пред гашењем, а ако неко има знање да направи резултат то је онда он, само подршка и резултат ће доћи.

Све то стоји и тако би требало да буде, само си заборавио у којим условима функционише клуб, у којој лиги игра и у каквој земљи вегетира, а то је најбитније тренутно, зато резултат треба да буде у другом плану.Да он није дошао ККП би био као фудбалски пред гашењем, а ако неко има знање да направи резултат то је онда он, само подршка и резултат ће доћи.
U ovoj zemlji ne možeš da budeš prodavac karata u areni bez vučićevog odobrenja, a kako li tek trener kk partizan...svi su sumnjivi i niko nije bez krivice jer ja u tri godine ne vidim nikakav boljitak osim što služimo ciganima za podsmevanje

Један Копи-Пејст :lol::

Sve što nije zasnovano na zdravim i poštenim osnovama ne može da napreduje kako u KKP tako i FKCZ.
Najbolji primer bi bio u poljoprivredi kada se na loše pripremljenoj i godinama neobrađeno zemlji poseje najskuplje seme i to uzeto na kredit koji nikada ne treba da se vrati, i jos to seme se pretplati 3 puta vise a dobaljvljac semena profit od prodaje podeli sa kupcem čiji novac i nije. Pilići moji, nemojte se primati kao primati na sport,

😂

Back