KK Partizan

Isto kao protiv Monaka, da se ne ponavljam. Kontam da cemo ozbiljno zagristi. Bez obzira na sve sto se desavalo, ne svidja mi se kako se ponasamo kad nam ne ide.

Nazalost, zakljucno sa onom serijom protiv Reala, osecam se sve vise kao da gledam ABA-ligu.

Isto kao protiv Monaka, da se ne ponavljam. Kontam da cemo ozbiljno zagristi. Bez obzira na sve sto se desavalo, ne svidja mi se kako se ponasamo kad nam ne ide.

Nazalost, zakljucno sa onom serijom protiv Reala, osecam se sve vise kao da gledam ABA-ligu.
Ponavljas se i smaras dve godine. A pogotovo ovu sezonu
Nemamo s čim!

Otero je čitav tim a doveo kud i kamo slabije i od prošle godine.

Opet su svi drugi krivi, samo njegovo velicanstvo nije. Ako je dosao da privatizuje Partizan, nek to uradi i da dodje neko drugi na mesto trenera. Igre nema, pa nema... Trinkijeri je sa manjim budžetom napravio mnogo bolji tim i igru...

Opet su svi drugi krivi, samo njegovo velicanstvo nije. Ako je dosao da privatizuje Partizan, nek to uradi i da dodje neko drugi na mesto trenera. Igre nema, pa nema... Trinkijeri je sa manjim budžetom napravio mnogo bolji tim i igru...
Trinki bi ubo i evro kup i ABA ligu da ga Covic nije sjebao i ponistio citavu sezonu

Uso bi u finale evro kupa i obezbedio evro ligu...

Nedostaje mu gazda fenera Reala ppanatinaikosa da mu kupi najbolje..
A znači nije rumeni problem nego drugi vlasnik Partizana tj. druga uprava posle fudbalske

Got You Prank GIF by CBS

Kakve rasprave, kada je jasno da Obradovic ima maksimalnu podrsku. Vi malo o nacionalnosti Drazena Petrovica, bitnosti Sretenovica za igru Jugoplastike, a onda spamujete temu takvim nonsensima kao sto je podrska Zeljku Obradovicu. Isto vazi za sve igrace, osim mozda za zamenika kapitena koji je gori i od Andjusica :mrgreen:

Uzasni smo, ne mogu da verujem da su usli onako u drugo poluvreme. Sad je sve ovo pranje rezultata i utiska, sad nam sudije cak i pomazu. No, to ne menja cinjenicu da su oni iz egal utakmice napravili Barseloni prednost. Ali sve i da su pljackali puskama, nema opravdanja za onakav gubitak volje i samopouzdanja, ne znam sta bih rekao, to je Dusko Vujosevic imao metode da regulise.

Kakve rasprave, kada je jasno da Obradovic ima maksimalnu podrsku. Vi malo o nacionalnosti Drazena Petrovica, bitnosti Sretenovica za igru Jugoplastike, a onda spamujete temu takvim nonsensima kao sto je podrska Zeljku Obradovicu.
Ne lazi.
O nacionalnosti prica debil pop i onaj hrvat.

Prekini vise da smaras temu glupostima. Da se imalo razumes jasno bi ti bilo da su ovo ispod prosecni dunsteri

Sta smo mi gledali u poslednjoj cetvrtini, kakve sekvence... :mrgreen: Izvanredno smo mi oprali rezultat i utisak prisavsi na -1, ali nismo imali loptu za preokret, tako da ne vredi. Mnogo gresaka, mnogo nervoze, mnogo gluposti. Bolje mi je da smo izgubili -15 igrajuci neku igru, iskreno.

Pozitivno je po meni sto se toliko verovalo igracima koji se trude, pre svega Bosnjakovicu. Vosington ne izgleda kao da prvi put igra u Evropi, on izgleda kao da prvi put igra kosarku na planeti Zemlji, a ipak je dobio sansu do kraja.

Sad mora da padne Milano, pa da vidimo onda. Jako smo blizu onom kriticnom momentu od pre dve sezone od 4/9, s tim sto smo jako daleko i od onog 4. Naravno, sa ovako oborenim samopouzdanjem, sve je moguce, pa i da puknemo od metiljavog Milana. Mnogi igraci su trenutno "sareni", Zeljko mnogo menja i rotira, svima kao da nesto fali.

Ali ja jos verujem. :rumenko:

Sudjenje kriminalno ko zna koju utakmicu, sudije nemaju kontrolu. Jesu nam poceli pomagati, ali na -20. Vise bih voleo da nisu napravili Barseloni +7, pa da vidimo da li bi otislo na +20. Ebo ih autoritet Satoranski.

Back