Sta smo mi gledali u poslednjoj cetvrtini, kakve sekvence...

Izvanredno smo mi oprali rezultat i utisak prisavsi na -1, ali nismo imali loptu za preokret, tako da ne vredi. Mnogo gresaka, mnogo nervoze, mnogo gluposti. Bolje mi je da smo izgubili -15 igrajuci neku igru, iskreno.
Pozitivno je po meni sto se toliko verovalo igracima koji se trude, pre svega Bosnjakovicu. Vosington ne izgleda kao da prvi put igra u Evropi, on izgleda kao da prvi put igra kosarku na planeti Zemlji, a ipak je dobio sansu do kraja.
Sad mora da padne Milano, pa da vidimo onda. Jako smo blizu onom kriticnom momentu od pre dve sezone od 4/9, s tim sto smo jako daleko i od onog 4. Naravno, sa ovako oborenim samopouzdanjem, sve je moguce, pa i da puknemo od metiljavog Milana. Mnogi igraci su trenutno "sareni", Zeljko mnogo menja i rotira, svima kao da nesto fali.
Ali ja jos verujem.
Sudjenje kriminalno ko zna koju utakmicu, sudije nemaju kontrolu. Jesu nam poceli pomagati, ali na -20. Vise bih voleo da nisu napravili Barseloni +7, pa da vidimo da li bi otislo na +20. Ebo ih autoritet Satoranski.