- Poruka
- 63.994
Ne obrascaj paznju na botuljagu ostojinuznači ne smem da kritikujem svoj klub kad igra loše, ne smem da kritikujem trenera, upravu, igrače? ne smem da budem nezadovoljan, ne smem da tražim pobede, treba da se radujem porazima, jel to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne obrascaj paznju na botuljagu ostojinuznači ne smem da kritikujem svoj klub kad igra loše, ne smem da kritikujem trenera, upravu, igrače? ne smem da budem nezadovoljan, ne smem da tražim pobede, treba da se radujem porazima, jel to?
Nesretnici koj plaćaju enormne sezonske da bi gledali čunga lungu iz albe virtusa bajerna i sa plantaza banana...
Ponavljas se i smaras dve godine. A pogotovo ovu sezonuIsto kao protiv Monaka, da se ne ponavljam. Kontam da cemo ozbiljno zagristi. Bez obzira na sve sto se desavalo, ne svidja mi se kako se ponasamo kad nam ne ide.
Nazalost, zakljucno sa onom serijom protiv Reala, osecam se sve vise kao da gledam ABA-ligu.
Dići ruke od govana.Hahahaha koji je ovo skup debila na čelu sa rumenigeom

Trinki bi ubo i evro kup i ABA ligu da ga Covic nije sjebao i ponistio citavu sezonuOpet su svi drugi krivi, samo njegovo velicanstvo nije. Ako je dosao da privatizuje Partizan, nek to uradi i da dodje neko drugi na mesto trenera. Igre nema, pa nema... Trinkijeri je sa manjim budžetom napravio mnogo bolji tim i igru...
Moji postovi odavno govore da rumenoglu uzima titule ako ima najbolje igrace u evropiMoram da pitam, al onako komšijski bez peckanja, do juče ste se kleli u tog rumenog a mi ga zezali .. sad odjednom ne valja ni on ... odakle tako nagla promena ?
... ali šta mu sad nedostaje ? Nisam više ni sam siguran u kojem pravcu ide vaša mržnja prema njemu pošto je do juče dobijao aplauze i poštovanje samo tako.Moji postovi odavno govore da rumenoglu uzima titule ako ima najbolje igrace u evropi
Nedostaje mu gazda fenera Reala ppanatinaikosa da mu kupi najbolje..... ali šta mu sad nedostaje ? Nisam više ni sam siguran u kojem pravcu ide vaša mržnja prema njemu pošto je do juče dobijao aplauze i poštovanje samo tako.
A znači nije rumeni problem nego drugi vlasnik Partizana tj. druga uprava posle fudbalskeNedostaje mu gazda fenera Reala ppanatinaikosa da mu kupi najbolje..
Ovde dobija od ovih ostojinih botuljaga.... ali šta mu sad nedostaje ? Nisam više ni sam siguran u kojem pravcu ide vaša mržnja prema njemu pošto je do juče dobijao aplauze i poštovanje samo tako.
Smarti ne daviA znači nije rumeni problem nego drugi vlasnik Partizana tj. druga uprava posle fudbalske
![]()

Ne lazi.Kakve rasprave, kada je jasno da Obradovic ima maksimalnu podrsku. Vi malo o nacionalnosti Drazena Petrovica, bitnosti Sretenovica za igru Jugoplastike, a onda spamujete temu takvim nonsensima kao sto je podrska Zeljku Obradovicu.
Rumenoglu penzija. Idi dok mozes bices oteranObradovic smislja sta ce reci posle utakmice, mozda, bice bolje sledece godine, zamenicemo i sve fizioterapeute i doktore.![]()
Znam, nazalost, da se to desilo bio bi mnogo zdraviji Partizan. Ovo sad je preslikana situacija sa Zvezdom i kupovanje potencijalnih glasova za neke buduće izboreTrinki bi ubo i evro kup i ABA ligu da ga Covic nije sjebao i ponistio citavu sezonu
Uso bi u finale evro kupa i obezbedio evro ligu...
U pravu si. Trinki je radio posaoZnam, nazalost, da se to desilo bio bi mnogo zdraviji Partizan. Ovo sad je preslikana situacija sa Zvezdom i kupovanje potencijalnih glasova za neke buduće izbore
Izvanredno smo mi oprali rezultat i utisak prisavsi na -1, ali nismo imali loptu za preokret, tako da ne vredi. Mnogo gresaka, mnogo nervoze, mnogo gluposti. Bolje mi je da smo izgubili -15 igrajuci neku igru, iskreno.