Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.091
Odlican. "Where are we going?" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..
lično bi me bilo sramota da navijam sada za zvezdu,kada znam koje go.vno ih gura na prva mesta i kako
Mislis Aleksandar F. Vucic?a zamisli da je Aleksandar P.Vučić došao na utakmicu
Ja za Zadar i Zadrane navijamTi slino bi trebalo da navijaš za Dinamo ili Osjek a ne Zvezdu.
Ма умор и лоша одбрана, мора негде да се киксне.
Što reče Grba obrni-okreni na kraju će finale igrati Zvezda-Partizan u istoj dvorani tako da ovaj reg deo ABA lige treba odigrati sa pola gasa i čuvati snagu za EL.. i da budemo treći pred plej of sa 5,6 poraza nije problem..
sledi nam jako bitna nedelja i dve utakmice protiv Nemaca koje će nas, ako dobijemo, lansirati u gornju polovinu tabele..
„Insistirao sam da odbrana treba sve da nam da na početku, međutim, ispalo je sve drugačije. Imali smo priliku da vidimo kako neki igrači daju sve od sebe, dok se neki ponašaju prilično indolentno. Videćemo zašto je to tako, pričaćemo i pokušaćemo da ih dignemo, to nam je posao“, zaključio je Obradović.
Не знам шта каже пудлица, јел било саопштење?Šta velite kakav igrač ovaj smradej? Nije namerna jer sudije nisu sudile.
Питај га, ионако пратите његов рад, саопштења, гостовања и више и са већом пажњом него ми - навијачи ККЦз. Тако да верујем да знате кад је шопи а кад је њоке и на којој тв кад гостује.Не знам шта каже пудлица, јел било саопштење?
Не пратим ни пудлицу ни његов вештачки клуб па зато питам.Питај га, ионако пратите његов рад, саопштења, гостовања и више и са већом пажњом него ми - навијачи ККЦз. Тако да верујем да знате кад је шопи а кад је њоке и на којој тв кад гостује.
Него кад се већ јави, прокоментаришу клип. Да ли је или није неспортска.