KK Partizan

Screenshot_20231112_082301_X.jpg

Prosle sezone nismo kiksali jer smo ozbiljno shvatili i zeleli titulu u ABA, ove sezone je potcenjujemo. Od finala superkupa se to vidi, sad imamo dva kiksa. Savrseno je normalno da dolazi do praznjenja posle EL, da igraci imaju los dan, da imamo kadrovskih problema i tumbamo sastav dosta... ali zato se to nadoknadjuje ozbiljnim pristupom utakmici koji ove nedelje nismo imali. Mi smo razigrali Fenjer i Igokeu, i naravno da ne mozemo svaki put da se vratimo iz mrtvih.

Dva poraza od prosecnih Aba ekipa,kako ni sami ovi s druge strane ne znaju i sto je najgore olako prosuta pobeda nad klubom iz Zeleznika. Da osvojimo EL potpisujem da sve izgubimo do kraja, ali nazalost za to nema garancije tako da nam sledi grcevita borba za prednost domaceg Aba terena. Da je neko rekao da cemo bolje stajati u fudbalskoj Super ligi nego u regionalnoj kosarkaskoj ligi ne bih mu verovao.

Ма умор и лоша одбрана, мора негде да се киксне.

Totalno pogresan pristup ovakvim utakmicama. ABA ligu bi KKP morao da igra isto onako kao sto je CSKA igrao svoje utakmice u VEB ligi.
Na startu prva 5orka koja nema premca u tom takmicenju i krene sa 120% snage sa ciljem da protivnika samelje u prvih 6 - 7 minuta.
Posle toga krece kombinovanje sastava, i odmaranje igraca.
ZOC to radi na najglupli moguc nacin, krene sa dunsterima - popije 20 razlike i onda satre prvu 5orku da stigne rezultat.
Ovde je 1. cetvrtinu morao odigrati onako kao 4. cetvrtinu... Dobio bi tri'es razlike na kraju.

Cudi me da nista nije naucio od kuma Itudisa... :D

Mada, nije ni bitno... I onako ce EL pre ili kasnije izbaciti prvaka ABA - lige iz svog takmicenja, pa nije ni bitno koliko jos puta pobede ili izgube.

Što reče Grba obrni-okreni na kraju će finale igrati Zvezda-Partizan u istoj dvorani tako da ovaj reg deo ABA lige treba odigrati sa pola gasa i čuvati snagu za EL.. i da budemo treći pred plej of sa 5,6 poraza nije problem..
sledi nam jako bitna nedelja i dve utakmice protiv Nemaca koje će nas, ako dobijemo, lansirati u gornju polovinu tabele..

Što reče Grba obrni-okreni na kraju će finale igrati Zvezda-Partizan u istoj dvorani tako da ovaj reg deo ABA lige treba odigrati sa pola gasa i čuvati snagu za EL.. i da budemo treći pred plej of sa 5,6 poraza nije problem..
sledi nam jako bitna nedelja i dve utakmice protiv Nemaca koje će nas, ako dobijemo, lansirati u gornju polovinu tabele..

U redu je i to. Ali onda treba izjaviti da tekma protiv Igokeje za nas nema nikakav ni takmicarski ni rezultatski znacaj, nego da cemo se pre svega baviti timskom integracijom Bruna npr. kao i igraca koji nemaju minutazu u EL.
To bi imalo smisla. Ovako...
Mada ako ti svaku zavrsnicu sa izvodjenjem auta projektujes na Kaminskog, onda si ti pre za ludnicu nego za trenera.

Ko nam garantuje da ce se igrati finale u istoj dvorani? Mi to malo potcenjujemo Cokija. :mrgreen: Lako moze prebaciti finale natrag u Pionir ako misli da mu to odgovara. I meni je svejedno ako ce se igrati pod istim uslovima u Areni, svejedno da li jednu vise pred njihovim navijacima, ali sa njima nista nije sigurno, kao ni sta ce izmisliti i ako bude u Areni.

Svejedno, mi smo tu ABA osvojili i mozemo malo da se opustimo, mozemo i da je ne osvojimo, nama su oci vise uprte u EL i mastamo da nastavimo tamo gde smo stali prosle sezone. Ali i za to moramo resiti probleme koji su evidentni i u ABA-ligi - moze da se izgubi i kiksa, da se ima los dan, ali ne moze se izlaziti na parket sa bolom u preponama.

„Insistirao sam da odbrana treba sve da nam da na početku, međutim, ispalo je sve drugačije. Imali smo priliku da vidimo kako neki igrači daju sve od sebe, dok se neki ponašaju prilično indolentno. Videćemo zašto je to tako, pričaćemo i pokušaćemo da ih dignemo, to nam je posao“, zaključio je Obradović.

PS: Bojim se da se kritike puno odnose na Avramovica. Tesko je reci da je decko delovao indolentno, kada je sutnut na klupu samo sto nije izgoreo zbog svoje lose igre, ali je cinjenica da nas je sinoc mnogo kostao.

Inace, ko i kako zavrsava utakmicu je najmanje bitno, osim pobede i bodova - na duze staze, nebitno. Utakmica se, sto se trenerskog posla tice, zavrsava dva minuta pre kraja. Ako dotad nisi resio slabiju ekipu, onda nisi uradio dobar posao, i tu mozemo da trazimo kritiku. Ako si je doveo do egal zavrsnice protiv Reala u gostima, uradio si dobar posao. Mogao je igrati Panter i bocnuti neku svoju trojku i da pobedimo, ali nasi problemi bi ostali.

I ima smisla gurati Kaminskog da se celici jer jedino mu jos kontakt igra jako nedostaje da bi bio stvarno dobar. I ona akcija protiv Fenjera kada je ostao sam a nije primio loptu je bila odlicna, samo sto mu je PJ dao prejaku loptu "iz stomaka", umesto sa glave, kako se i inace izvodi aut.

Не знам шта каже пудлица, јел било саопштење?
Питај га, ионако пратите његов рад, саопштења, гостовања и више и са већом пажњом него ми - навијачи ККЦз. Тако да верујем да знате кад је шопи а кад је њоке и на којој тв кад гостује.
Него кад се већ јави, прокоментаришу клип. Да ли је или није неспортска.

Питај га, ионако пратите његов рад, саопштења, гостовања и више и са већом пажњом него ми - навијачи ККЦз. Тако да верујем да знате кад је шопи а кад је њоке и на којој тв кад гостује.
Него кад се већ јави, прокоментаришу клип. Да ли је или није неспортска.
Не пратим ни пудлицу ни његов вештачки клуб па зато питам.
Ако он каже да јесте онда јесте.

Back