Izvukle sudije Partizan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Ne bi mi zao bilo da smo pukli 14-15 razlike koliko je bilo za Fener,ali da smo opet izgubili pola kosa ziv ne bih izasao iz Arene. Ova pobeda je mnogo znacila kako Zeljku, igracima tako i navijacima bez dileme.
zamalo
Castili smo juznu sns tribinu zvizducima,a neko je bacio i pokoji upaljac. Bolje ka braniocima imena i lika AV-a nego na teren u svakom slucaju..
Чујем, била туча међу Гробарима?
Овим бојкотарима се наводно, није допало прозивање Навијача по међународно признатом надимку...
.
Ledej je imo nadrealnu sezonu.Icudis vršio pritisak na sudije celu utakmicu..
bila neka tuča dole među onim najvatrenijim navijačima
navijanje- solidno
Avramović, Jaramaz, Douzer - loši
Trifke - ok .. dao važnu trojku na 13 razlike za njih kad nam ništa nije išlo i posle još tri bacanja
Ponjitka - malo igrao .. maši zicer pred kraj
Naneli - dobar
Vukčević - dobar u napadu ali loš u odbrani
Anđušić - dobar, važna trojka i bacanja pred kraj
Smajli - dobar
Ledej - loš.. ne znam koj je k tom čoveku ove sezone..
Kaminski - dobar
odlučila naša agresivna odbrana u drugom poluvremenu i Madar koji je promašio ono što nikada ne promašuje, plus je imao izgubljenu loptu
važna pobeda ali moramo da dobijemo sledeće dve da budemo u plusu
Mnogo nam je zao. Nek napusti fotelju u Partizanu i pokaze time revolt i saosecanje sa predsednikom.
Crno-beli su u 7. kolu elitnog takmičenja pobedili turski tim 85:84 posle preokreta u Štark areni.
"Neverovatna i velika pobeda. Partizan je neke utakmice gubio na ovaj način, nesrećno i sada mu se to vratilo. Mnogi će reći da ima još da se igra, ali da je Partizan izgubio i ovo, imao bi minimalne šanse da uđe među osam. Nije još ništa rešeno, mnogo ima da se radi za oba srpska kluba. Pričao sam sa nekim ljudima u kafiću, moje mišljenje je da je meč rešio Danilo Anđušić. U poslednjoj deonici uhvatio je skok u napadu, vratio Dožeru za trojku, pa dao jednu pored Itudisove klube. Dao je i dva penala, imao asistenciju za zakucavanje Smailagića. Uradio je dosta toga dobrog ", rekao je Đurović za Arenu sport.