KK Partizan

Не пратим ни пудлицу ни његов вештачки клуб па зато питам.
Ако он каже да јесте онда јесте.
Није битно шта твоје очи виде, него ти је потребна потврда од Човића? Јадан си и чемеран када и око овако бенигног проблема немаш свој став већ тражиш, гоњен филозофијом масе, да неко други доноси одлуку уместо тебе.

Poraz kao poraz...ali nezalaganje i opšta bezvoljnost bi morali biti kažnjeni.

Poraz ko poraz. ABA moze da se osvoji i sa 8. mesta, sto znaci moze komotno jos 6 - 7 ovakvih poraza. Problem je u tome sto ti porazi nastaju kad "odmaras" igrace, a u istoj toj tekmi kad popijes minus 20 poena iste te igrace satres jureci rezultat.

Po meni je bolje popiti jos nekoliko ovakvih poraza ali zato uigrati Bruna ili malog Drezgica npr. Takav poraz bi imao smisla.
Kaznjavati danas ne mozes nikoga. Ti njemu osines kaznu, on kaze, ajd' ti blago meni isplati sve one plate koje mi dugujes pa da pricamo dalje.

Kako da kaznis Dozera npr.? On ce prestati da igra, i a njegov advokat ce vec isposlovati da mu se svaki dinar iz ugovora plati.
Sta ima Reyer od Bruna? Nista. Nece da igra i kraj... Basket je drugaciji od fudbala, ne mogu se tu isti arsini primenjivati.

Није битно шта твоје очи виде, него ти је потребна потврда од Човића? Јадан си и чемеран када и око овако бенигног проблема немаш свој став већ тражиш, гоњен филозофијом масе, да неко други доноси одлуку уместо тебе.
Не, ја верујем пудлици, аренисевер и циганским коментаторима, ако они кажу да јесте ко сам ја да се нешто буним, мислим показали су се већ раније као поуздани.Верујеш ли им ти?

И кад си већ ту:
402620204_2268685426657991_8527079373854980360_n.jpg

Poslednja izmena:
Ma cela poslednja cetvrtina je bila haos jer smo se nalozili da ih stignemo. Kad god se zumira kamera, ti vidis neku sudijsku gresku. Naneli kad je odigrao izmedju dva igraca ispod kosa i bacio za malo u aut, kad smo ih pristizali, ti vidis da je od jednog igraca udaren po ruci, a od drugog malo potegnut. Ili na kraju kad je Milosavljevic uzeo loptu Andjusicu "pod faulom", faula bojim se nije ni bilo. Pa Ledej pravi nesportsku nekaznjeno, pa onda ovaj daje pobedonosni kos u frci iz auta, niko ne vidi.

Ne smemo da igramo takve utakmice protiv slabijih ekipa, na trenutak smo zalicili upravo na covicev klub iz doba "fe-no-me-nal-ne odbraneeee", kada su krpili, svadjali se, pritiskali, hvatali se za glave, samo da pobede...

Upitni su u najmanju ruku. Obst ionako nije u suterskoj formi sa svetskog, ali protiv nase odbrane bi se lagano vratio. :mrgreen: Samo da se mi uozbiljimo. Ni Igokei nisu igrali Josilo i Gordic, pa nam nije pomoglo.

ma meni su aba i el dve različite dimenzije.. meni je aba kao neki trening za evroligu..
evo sad sam ovde pročitao da 8 ulaze u plej of.. nema šanse da ne budemo u prva 4..
zato me ona pobeda protiv zvezde u aba nije interesovala uopšte a ona u evroligi mi je bila najdraža do sada

Izgleda da je heroj iz Manile popio klupu, obicno ulazi pred kraj prve, sad ne. Plasi me svaka utakmica u kojoj je Trifunovic najefikasniji, jer ih gubimo. :mrgreen: Trenutno igra kao Hejs-Dejvis protiv nas.

Dobra odbrana, ali smo se naprimali trojki zbog nacina na koji se branimo, ne umemo to da ispratimo. Branimo pik povlaceci se ka kosu i ostavljamo prostor, naravno da smo skautirani.

U momentu kad smo imali +10 dali smo im da se rastrce, sto im nismo davali dotad. Mozda je Trifunovicev izlazak bio kljucan za to, ne znam, ali poceli smo sve da im dozvoljavamo. Dotad smo im dozvoljavali samo da nas jure trojkama, a sad nam rade sve, i naravno da ne valja.

Back