KK Partizan

Blamiramo se protiv Vesne, cu 90p primljenih i produzeci protiv FMP-a, bar da je onaj prvi a ne ovaj drugi.

Prvo, uzasna mi je ideja da igramo po cetvrtinu podeljeni na dve petorke, ova druga se ohladi, nigde ritma, nista. A drugo, nasa "rezervna" postava je odigrala skroz jadno, primila 30p za cetvrtinu. Drugim recima, izostao je poletni Mika-Poku show i u napadu i u odbrani. A igramo kuci protiv jadnog tima.

Stagod da bude u produzecima - bezveze, ne bi bio strasno bitan poraz koliko podsecanje na onu izduvanu ekipu od pre 2 sezone.

Ау колико смо шупљи на центру шетају нам се противнички играчи по рекету и поентирају сами.Спасиле нас тројке у продужетку.
Надам се да је Карлик добро.

Majko mila.

Povrede su normalne i ocekivane, ali mi ga gubimo na trecinu sezone zato sto nismo igrali ozbiljnu utakmicu i onda je on morao da rilja zestok finis i vadi kestenje iz vatre umesto da smo odradili posao kako treba i igrali lagano. Em glup razlog, em veliki problem jer pleja nemamo.

Sad smo u problemu i protiv Pariza, ne ocekujem da ce igrati ni Milton. Protiv Pariza nije neresiv problem, verujem da smo i dalje favoriti, ali naravno da ce oni ugrabiti svaku priliku koju im pruzimo.

jbg.. šta je tu je
nemamo ko neki 30 igrača , moramo da se krpimo...
Čekamo povratak Miltona a do tad Vašington 35 min..

msm da je Marinković pre par sezona igrao pleja kad smo imali povređene igrače..

Nisu problem organizatorske sposobnosti, nije da je Karlik klasican plej, on covek preuzima odgovornost, zavrsava nam posao i usput je dovoljno pametan da razigra saigrace iz svojih prodora. Loptu ce vec neko preneti, igra nam ionako zavisi od protoka lopte a ne talenta i inspiracije pleja, to nije problem toliko koliko smo izgubili jednog bitnog igraca koji je medju prvima da resava utakmicu.

Sad bi mogli da dovedemo nekog na 3 meseca da popuni odgovarajucu rupu, dobra stvar je sto se Vasington konacno uklapa, tu su Braun, Milton, ali obzirom na to da mi ne mozemo izabrati obicnog centra za rotaciju dosad, ne ocekujem da cemo uspeti dovesti odgovarajuceg za rotaciju.

PS: I da, Zelimir ni ne voli takve stvari (igrac na 3 meseca), ali mozda bi bilo dobro da sad silom prilika zavoli.

Back