Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.093
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvoji linkovi su sa adresom x.com, kada bi bili twitter.com krstarica bi ih prepoznala i post bi bio embedded, tj mogao bi da se gleda unutar krstarice. evo vidi:Ne znam dal je to zato sto nemas twitter/X. Ja ne mogu da okacim drugacije. Sprdnja uglavnom, nista bitno.
.Срећан Бруно свима који славе.
Сваки играч који дође у Партизан мора прво да прође кроз шпанску серију.
Bravo klinacsestra od moje kume pa njen muž..
zakleti Zvezdaš ono brt lud.. ne možeš s njim ni u kakvu raspravu oko Zvezde, Partizana itd.. poludi.. trenutno lik u žešćoj depresiji zbog sunovrata i FK a i KK a.. e sad ima sina treći osnovne koji je u duši kontraš..i od malih nogu krene da navija za Partizan.. bilo je tu naravno i svađe i svega ali dečko je ostao pri svome..zadnjih par godina sa povratkom KK a u evropske visine mali se baš naložio.. pitam sestru kuminu pošto onog ne želim ništa da pitam....pa kako Milan jbg.. je l mu drago kad Partizan dobije zbog Darka? Ma kakvi.. iznervira se..
jbt ladno liku važnije da Partizan izgubi nego da mu je dete srećno..klinac plače kada izgubimo..
i sretnem ih na ulici pre neko veče, njega i majku i pitam ga da l bi voleo da ide na košarku?
dečko se pogubio.. obećao sam mu propusnicu protiv Albe.. priđe klinac i zagrli me a oči pune suza..kuma je inače u Bgu pa će on u petak sa majkom na utakmicu i ostaće za vikend kod nje, tj kod tetke
kuma kaže da dečko već tri dana ne može da spava od sreće, samo o tome priča ..zove je po 5 puta na tel
e to je Partizan i ljubav!
Okrenucemo19 poena primljenih za 6 min.. gasite tv