KK Partizan

Mislim da je vreme da ode Željko. Hvala mu na sve ali ovakav pristup igri gde protivnik ima konstanto utakmicu za utakmicom više od 10 skokova od nas.

Trinkijeri je nakon jedne utakmice gde je bila slična situacija kao ova, naučio ekipu da bude najbolja skakačka u eurokupu u nastavku sezone i to sa kakvim igračima.

Koliko vi ljudi umete da kenjkate. :roll:

Znaci, neocekivano, Bruno nije instant resenje za skok. :mrgreen: To je za sve one koji samo traze nova pojacanja, i fali nam ovaj, fali nam onaj. Ali dobar je bio, cini mi se da ce tu biti one energije koju je imao Lesor, a koja nam fali sa metiljavim Kaminskim.

Trud je bio na mestu ovaj put, velika zelja, ali jednostavno otvaramo protivnicima sut nacinom na koji se branimo. Ovo sto su oni mali crnci ispogadjali preko ruke ne mogu da zameram previse, ali jednostavno, udjes im od starta kako treba, i nece ih tako lako ici. To jos ne umemo, a upada u oci i koliko lopti koje su nicije ne uspevamo da obezbedimo, kao i one koje su nam vrhu prstiju.

Fali i Panter, on je taj koji je davao sigurnost ostalima jer daje suteve kada malo zapne.

I vecina igraca nam jednostavno nije u formi: Ledej i Naneli izvlace neki ucinak, ali dosta toga i pobrljave, Aleksa, Smailagic, potpuno van zivota u poslednje vreme. Bice to mnogo bolje, ali steta je da prosipamo neke prilike zato sto se jos uigravamo, cekamo igrace.

Koliko vi ljudi umete da kenjkate. :roll:

Znaci, neocekivano, Bruno nije instant resenje za skok. :mrgreen: To je za sve one koji samo traze nova pojacanja, i fali nam ovaj, fali nam onaj. Ali dobar je bio, cini mi se da ce tu biti one energije koju je imao Lesor, a koja nam fali sa metiljavim Kaminskim.

Trud je bio na mestu ovaj put, velika zelja, ali jednostavno otvaramo protivnicima sut nacinom na koji se branimo. Ovo sto su oni mali crnci ispogadjali preko ruke ne mogu da zameram previse, ali jednostavno, udjes im od starta kako treba, i nece ih tako lako ici. To jos ne umemo, a upada u oci i koliko lopti koje su nicije ne uspevamo da obezbedimo, kao i one koje su nam vrhu prstiju.

Fali i Panter, on je taj koji je davao sigurnost ostalima jer daje suteve kada malo zapne.

I vecina igraca nam jednostavno nije u formi: Ledej i Naneli izvlace neki ucinak, ali dosta toga i pobrljave, Aleksa, Smailagic, potpuno van zivota u poslednje vreme. Bice to mnogo bolje, ali steta je da prosipamo neke prilike zato sto se jos uigravamo, cekamo igrace.

Dajemo koševe, koliko god šut da ne ide, opet smo preko 85 koša dali. Problem je jbani skok, kada bi to rešili, niko nas ne bi dobio tek tako.

Skok treba da se reši.

I dodje mi Željka da lupim kada neko pogreši na terenu, on se okreće na klupu i dere se na njih. Znači strašno! Trener treba da bude i pedagog!

Гледам распоред евролига и не слути на добро, реално је да јуримо то до 10 места можда и достигнемо, са Звездом ако се уиграју не пише нам се добро.

У суштини реално шта је Жељко освојио за две године од могућа 8 трофеја, само један АБА лигу и то са доста среће и натезања, могуће је и да остане само на томе, јел су набили цене комплет улазница у односу на прошлу сезону, где је напредак у тиму.

Остоја класична СНС прича, побеђујемо на КиМ са 10 :0 како рече неки тамо снс бот, можда тако буде и са Жељком, али он нас увео у евролигу, супер, само што ипак трофеји засад фале.

Сурова чињеница.

Opet iste boljke. Izgledalo je da mi ne mozemo nijedan napad da odbranimo. Jedino su oni mogli da izmase i to cesto otvorene suteve, pa i kad izmase uvek su imali drugu sansu.
I naravno opet pljuvanje. Ko da smo zaboravili gde smo bili Prosle sezone u ovo vreme i koje smo boljke imali i sta je sve korigovano.
Ovo veceras je i dodatni potpis pabla lasa. Unistio nas je sa tim niskim petorka a koje nam koncepijski ne pasu.
Dokle mozemo videcemo al zaboravljamo da od ovih 14 igraca, imamo Doziera, Ponitku, Kaminskog,, Kabolka cije domete ne znamo + aleksu i pantera koji sigurno nece biti u top formi bar jos mesec mesec ipo. Praktično uz Ledeja, Naneli ja i Smajlija igraci koji ce uzimati najvecu odgovornost.
Kad ova 4 gore nabrojana pohvataju defanzivne principe, uz bolju koncentraciju i sut koji ce doci po prirodi dometi ovog tima su bar za 50% veci.
Trifine, Jaramazaove, Andjusine, Balsine, Tristanove domete manje vise znamo al ce i oni biti bar za mali nivo visi u odnosu na proslu sezonu.
Dakle samo lagano.

kad na semaforu posle 10 min vidim rez 20:17 za nas znaću da dobijamo
kada vidim 28:25 znam da gubimo

ne mogu da shvatim da u svaku utakmicu uđemo ko po srani.. svaki napad koš primimo

fener fmp u za 40 min dao 56 poena a bajern nama za pol 55

dobijemo Albu i opet smo u minusu jednu..
efes na strani pa 3 kući.. panatanaikos, milano i monako.. dakle u narednih 5, četiri igramo kući i to protiv ekipa koje su tu negde sa nama osim Albe koja je loša... efes šta bude bude

Poslednja izmena:
Nismo mi ni u ovu ni u proslu sa Fenjerom usli lose, naprotiv. Ova je bila dobra dok nije izasao Trifunovic, a oni poceli da trce kao blesavi, na pola druge cetvrtine. Jedino da kazes aj sto su nam sipali dotad pet-sest trojki, ali to moze proci i kao koncepcijski rizik, a neke trojke preko ruke. Problem je sto nismo jos toliko povezani da nista ne trpi.

Vidim i da je Zelimir apostrofirao da nam jos uvek fali hrabrosti i odlucnosti u duelima, to je ziva istina. Mislim da je tu problem sa novim igracima koji jos nisu skontali, da ovi stariji poput Ledeja, Nanelija, Smajlija, Avramovica, jos nisu ponovo usli u staru dobru formu. Cim nam se vrati to, bice mnogo bolje, i u odbrani, i u skoku.

To sto su panteri razvalili Fenjera i primili koliko mi za poluvreme, pa oni mucenici jedva docekali neko da im plati ceh, lepo se spremili i oprali ih. Fenjeru fali 4 igraca, peti na duze, znaci imali smo srece sto su nam dosli takvi pa porodismo onu pobedu. Zato sad Alba mora konacno nesto bez previse mucenja, izgleda da su dosta slabi.

Obicno ne volim hajlajtse kada izgubimo :mrgreen: ... Ali sad bas gledam. Do deset razlike dolazimo tako sto Naneli baca los pas u obruc prema korneru, Kaboklu upada otpadak u ruke i daje 2+1. Onda dvojica nasih bekova nisu daleko od ukradene, ali proplivavaju i ostaje visak na koji Edvards naslanja na tablu preko Kabokla koji doskace na njega i pravi 2+1. Vrlo brzo smo izgubili +10 i pustili utakmicu na njihovu vodenicu, a sve se zavrsava losim faulom PJ-a za 2+1 pred poslednji minut.

Dok smo gubili +10, Kaminski ne dobija faul, siri ruke i gleda u sudije a Bolnaro istrcava kontru. Tu su poceli i da nam trce u ledja, mi kao po.srani.

Kad se smanje te gluposti, kada se odbrane i napadacke akcije pocnu dovrsavati sa malo vise pameti i odlucnosti, bice mnogo bolje.

401794410_677921784491558_7281221720928934407_n.jpg

Kod odbrane me najviše nervira iskakanje centra na njihove bekove gde obično njihov centar ostane sam protiv našeg beka gde naravno koristi odlično visinsku razliku.

Gledam sada Zvezdinu odbranu, ni govora o iskakanju centara, igraju kružnu odbranu koja je mnogo bolja i takva odbrana ti dalje i bolje šanse za defanzivni skok.

Tako je, centri nam iskacu, a kada branimo pik, branimo dropom, a protivnici se naucili tome i koriste prostor koji time ostavljamo. Zato smo i prosle sezone patili dok se nismo navikli. Kad smo poceli da sa onakvom odbranom primamo manji broj poena i koliko-toliko kontrolisemo def. skok (mada nismo u tom segmentu briljirali ni tad), bilo je stani-pani za protivnike. Ako sve bude OK, bice opet tako. A panteri ce opet sad da odigraju pik sezone dok mi kukamo nad time sto nam ekipa ne briljira u novembru.

kad na semaforu posle 10 min vidim rez 20:17 za nas znaću da dobijamo
kada vidim 28:25 znam da gubimo

ne mogu da shvatim da u svaku utakmicu uđemo ko po srani.. svaki napad koš primimo

fener fmp u za 40 min dao 56 poena a bajern nama za pol 55

dobijemo Albu i opet smo u minusu jednu..
efes na strani pa 3 kući.. panatanaikos, milano i monako.. dakle u narednih 5, četiri igramo kući i to protiv ekipa koje su tu negde sa nama osim Albe koja je loša... efes šta bude bude
Mi nikako da rešimo te velike padove

Secas se 5te u madridu, plus 16 na minut do kraja trece cetvrtina...

I voda u usi...

Back