Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.492
Treba nam Kaboklo ili taj profil igraca nasusno zbog skoka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrska Jevropa, sta nam rade...U braCkoj Rusiji bi mozda bio dozvoljen pravoslavni samarcic, a u Iranu bi morao da je ozeni. A ovamo 'apse! Salu na stranu, to mozda zvuci kao bizaran i smesan incident, ali ukoliko se pod "rasistickim ispadima" misli na skandiranje Monekeu posle utakmice, a ne ono retardirano spamovanje njegovih profila na mrezama, onda je to vec ozbiljnije.Ne kontam sta hoces da kazes ovom slikom?Jel imas predstavu koliko ljudi u Srbiji navija za Zvezdu?Ne mozes uticati na svakog pojedinca,a ovde plasiras pricu kao da vi ne radite i gore stvari.Pusti me tog marketinga cigani klosari dza bu.Puna vam usta Zvezde,kompleksi vas ubise bre.Vi ste protiv nas sada u derbiju pevali samo pesme protiv nas,citavu utakmicu covece,ne znate svom klubu da pevate a ljudi vam se pale kad se peva protiv nas.Nadam se da pratis pa znas o cemu pricam.Kompleksi su cudo.
https://www.mozzartsport.com/košark...secnu-platu-da-pogaam-slobodna-bacanja/466025"Mislim da su svi mogli da vide o čemu smo pričali. Oni su govorili da sigurno neću pogoditi dva slobodna bacanja, a ja sam im odgovorio da nema šanse da promašim. Na kraju smo napravili i opkladu. Kladili smo se u mesečnu platu da ću pogoditi oba, očekujem isplatu kada budem došao na meč u Beogradu da igram protiv Partizana. Zbog toga sam posle utakmice pokazivao znak dolara", uz smeh dodaje Moneke.

Vidi se da je navijač onog kluba. Elem, dakle ciganija iz Anadolije je prodala 12.000 sezonskih (mislim tako lažu, ovaj kažu), a u Areni je bilo 15.730 njih. Dakle, ako se oduzmu 12.000 znači juče u areni ih je bilo tačno 3.730. Jbg, to tako funkcioniše.
Zabrinjavajuće se u prvi mah zvučale vesti da je Alen Smailagić završio u splitskoj bolnici zbog dobijenog udarca u grudni koš, ali prvi pregledi su pokazali da stanje nije tako alarmantno.
Štaviše, srpski košarkaš je prema saznajima Telegrafa zadobio udarac u grudi, koji je izazvao nagnječenje grudnog koša. Ipak, to nije tako veliki problem koji bi Smailagića na duži period odvojio od terena.
Procene su da bi centar Partizan Mozzart Beta mogao već za tri dana da se ponovo nađe na treninzima sa saigračima. Mada će se ponovo uraditi pregledi kada ekipa dođe u Beograd, ukoliko se potvrdi da će Smailagić odsustvovati samo tri dana, to će biti dobre vesti za crno-bele, koji ionako muku muče sa povređenim igračima.