KK Partizan

Citam da je jedan nas navijac uhapsen zbog seksualnog napada zato sto je poljubio radnicu obezbedjenja.:hahaha: Mrska Jevropa, sta nam rade...U braCkoj Rusiji bi mozda bio dozvoljen pravoslavni samarcic, a u Iranu bi morao da je ozeni. A ovamo 'apse! Salu na stranu, to mozda zvuci kao bizaran i smesan incident, ali ukoliko se pod "rasistickim ispadima" misli na skandiranje Monekeu posle utakmice, a ne ono retardirano spamovanje njegovih profila na mrezama, onda je to vec ozbiljnije.

Uvek smo bili nedisciplinovani po pitanju atmosfere na utakmicama, upaljaca, kovanica, i kad smo se trsili toga, ova popularizacija KKP nam je podigla ocekivanja u vezi rezultata i spustila kvalitet navijaca definitivno.

I jos ako su to ljudi koje je klub vodio sa sobom, onda je odgovornost kluba tim veca.

Ne kontam sta hoces da kazes ovom slikom?Jel imas predstavu koliko ljudi u Srbiji navija za Zvezdu?Ne mozes uticati na svakog pojedinca,a ovde plasiras pricu kao da vi ne radite i gore stvari.Pusti me tog marketinga cigani klosari dza bu.Puna vam usta Zvezde,kompleksi vas ubise bre.Vi ste protiv nas sada u derbiju pevali samo pesme protiv nas,citavu utakmicu covece,ne znate svom klubu da pevate a ljudi vam se pale kad se peva protiv nas.Nadam se da pratis pa znas o cemu pricam.Kompleksi su cudo.

Nismo bas dobro organizovali ovo, u petak u 20:30h utakmica u Vitoriji, a nedelja u 17h u Splitu. Kontam da je rezon da se cim pre ratosiljamo gostovanja i vratimo kuci, al' malo je to potcenjivanje protivnika kog smo dobili na jedvite jade prosle sezone. Nadam se laksoj utakmici, svakako, i za ocekivati je, ali ni 48h izmedju dve utakmice...

"Mislim da su svi mogli da vide o čemu smo pričali. Oni su govorili da sigurno neću pogoditi dva slobodna bacanja, a ja sam im odgovorio da nema šanse da promašim. Na kraju smo napravili i opkladu. Kladili smo se u mesečnu platu da ću pogoditi oba, očekujem isplatu kada budem došao na meč u Beogradu da igram protiv Partizana. Zbog toga sam posle utakmice pokazivao znak dolara", uz smeh dodaje Moneke.
https://www.mozzartsport.com/košark...secnu-platu-da-pogaam-slobodna-bacanja/466025

Jeste nas Miki Maus pobedio, al' kapa dole majstoru. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne verujem da Baskonija preplacuje igrace, ali preporuka Ledeju i Naneliju da izbegavaju ovakve opklade sa igracima Milana, Efesa, Reala i Barse. I Nejpira da izbegavaju, jer ce im otici ko zna koliko na jednu njegovu mesecnu.

Da smo protiv Mege ovako startovali, pobedili bismo. Popravili smo odbranu pocevsi od ponedeljka i pantera, to je evidentno. Ali video se los defanzivni skok i veceras.

Imam utisak da bi Tristan bio mnogo bolji igrac samo kad bi malo ocvrsnuo u duelu, a Balsa kad bi umeo da uradi bilo koju vrstu suta osim zakucavanja. Njemu ni polaganje protiv nizih od sebe ne ide od ruke, a ako odmah nesto ne uradi s loptom, gubi je. Naravno, super je sto su veceras odigrali dobro i odmorili nosioce.

Ne moze bez problema
Screenshot_20231105_194822_Chrome.jpg

Нисам очекивао овако лаку победу поготово што се утакмица играла убрзо после гостовања Басконији.

Ђубрад човићевска поново пријавила посету као да игра Партизан у Арени.
396709701_2264367127089821_9164071400970508194_n.jpg

Ничег их није срамота.

Vidim da cokson nesto oko Arene trazi "ravnopravan" tretman, sto u njegovom recniku znaci da verovatno mi treba da budemo isterani, ali me mrzi da citam te bljuzgarije da vidim o cemu se uopste radi. No, jasno je da lazu i dupliraju sebi posetu da bi sebi dali na znacaju u tom nepostojecem duelu oko Arene, u vezi cegagod prigradski mafijas hoce da postigne.

Da se mi vratimo u Halu sportova i pocnemo da pravimo atmosferu kao protiv Arisa 88-te gde nije imala igla gde da padne gazda Coki bi resio da nas i tu prati kao verni pas. Problem je u tome da je samo jedan original,a neuspesnih kopija mnogo.

gledao sam malo Fenera sinoć.
po onom što sam video milsim da ih dobijamo u četvrtak a onda Bajern i Alba sledeće nedelje za ulazak u pozitivan skor na tabeli..dakle trebaju nam ove tri pobede da konačno uđemo u plus i u gornju polovinu tabele..

A odakle ta vest uopste? Zato sto sad citam da je to napisao lik na twitter-u koji je poznat po sprdanju i trolovanju. Mozda nema veze sa istinom.

Inace:

Zabrinjavajuće se u prvi mah zvučale vesti da je Alen Smailagić završio u splitskoj bolnici zbog dobijenog udarca u grudni koš, ali prvi pregledi su pokazali da stanje nije tako alarmantno.

Štaviše, srpski košarkaš je prema saznajima Telegrafa zadobio udarac u grudi, koji je izazvao nagnječenje grudnog koša. Ipak, to nije tako veliki problem koji bi Smailagića na duži period odvojio od terena.

Procene su da bi centar Partizan Mozzart Beta mogao već za tri dana da se ponovo nađe na treninzima sa saigračima. Mada će se ponovo uraditi pregledi kada ekipa dođe u Beograd, ukoliko se potvrdi da će Smailagić odsustvovati samo tri dana, to će biti dobre vesti za crno-bele, koji ionako muku muče sa povređenim igračima.

Back