Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Ja ocekujem klasicnu nasu utakmicu gde se nista nece znati do par minuta pred kraj..ili jos gore do par sekundi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blokiran nam je racun na nekih 350k evra (iliti na nesto vise od polovine budzeta za igrace), tako da nema nikakve sanse da cemo menjati roster u skorije vreme. Nadam se da su bili spremni na ovako nesto i da ce srediti ovo sa Edom i Muslijem, najbolje odmah, ali mi je verovatnije da se ponovo dogovaraju o ratamo, odnosno tempu isplate.
Inace, Dzikic rekao da Novica i Lukovic nisu trenirali od Ludvisburga, a da je i Rotkvica tu negde. Takodje, nece slati malog Jovanovica na pozajmicu u Zemun jer nam fali igraca.
Najbolja nasa utakmica ove sezone. Napokon smo licili na pravi Partizan, napokon je Pionir delovao kao Pionir! Energija, pozrtvovanost, podrska, bez previse gresaka, sve na mestu. Nadam se da ce ovo posluziti kao prekretnica i da su se pojedini napokon opustili.
Novica kapiten je neverovatan, bukvalno dusa tima. Kad vidis njega nespremnog, rovitog kako se golmanski baca za loptu, ne moze da ti ne bude jasno da moras i ti tako. Razbio je veceras.
Pot je iznenadio, trebalo mu je malo da se opusti, ali je svoje minute odigrao vise nego korektno i malo nadomestio odsutstvo Rotkvice, koji je ipak usao u drugom iako je pod povredom. Karahodzic je sa druge strane podbacio.
Stimca sam uvek branio kad su ga napadali, ali veceras se ciganisao za sve pare. Ulazio u koskanja, glumatao, jurio sudije, prozivao se sa publikom, Necu vise da ga branim.![]()