Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Nelson postao Srbin. Sta ce mu drzavljanstvo, ne znam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Prva i verovatnija opcija je da mu je sređeno ovde kod nas da mu se da državljanstvo kako se u PAO-u ne bi računao kao Amerikanac, već kao "domaći" Evropljanin. Koliko znam, oni imaju limit na Amere, a za Evropljane nemaju. Takav dil verovatno i uključuje i vas, tako da, lepo je to Vučko sredio.
Druga, manje verovatna opcija, je da je to rađeno da bi kod nas bio domaći igrač, ali je otišao u međuvremenu. Mislim da se radi o ovom prvom.
.....Катић: „Нисам више у Звезди и на менаџеру је сада да ми пронађе нови клуб. Али, прелазни рок тек почиње. Миран сам. Сигурно ће нешто да буде и ту.”

Nešto mi se suviše družite sa njima...Neozbiljno je i zaključivati da je Dangubić velika klasa za njega, kada jedan igra u menadžerskom timu gde se nabija statistika bez pritiska rezultata, a drugi igra u klubu koji ne zna gde je šupalj i gde udara, počevši od predsednika iz senke, preko moćnika iz senke, sve do trenera. Kod vas i vrlo solidni Evrokup-nivo igrači poput Radenovića i Dragićevića umeju da se "ne pojave" na parketu, a kamoli neki Lipovij.Neozbiljno je porediti njih dvojicu.

- Zvezdu sam izabrao zbog toga što želim još više da napredujem i da se kao igrač dokažem na najvišem nivou, a to je Evroliga. U Crvenoj zvezdi imam sve uslove za to, a što je najvažnije klub ima visoke ambicije i to se poklapalo sa mojim razmišljenjem. Jako sam srećan što sam došao u Zvezdu – počeo je priču Dangubić i potom dodao:
- Gledao sam nastupe Crvene zvezde na evrosceni prošle sezone i poseban utisak na mene su ostavili mečevi koje je igrala u Kombank areni sa Budiveljnikom i Uniksom. Atmosfera je na tim utakmicama zaista bila fantastična, svaki igrači bi poželeo da ima takvu podršku i da igra u takvom ambijentu. Zato jedva čekam početak sezone u Evroligi i duel prvog kola u kome ćemo, ubeđen sam, pred prepunim tribinama Arene dočekati Galatasaraj. Ne mogu da dočekam da u takvoj atmosferi istrčim na teren, siguran sam da će to biti neverovatno iskustvo – poručio je Dangubić.
Polako, tek treba da se vidi kako je Dejo sve to zamislioSigurno neće svi igrati na trojci. Dangubić bi trebalo da igra na trojci sa Kalinićem, Jaka na dvojci, a Lazić ako ostane može da igra i jedno i drugo, zavisno od stanja na terenu.
a znate li o kom pleju se radi??
A trebaju nam i prvi i rezervni plej, centar jak umesto Raška, i četvorka ako Radenović ide. A iskerno me je strah šta je to Dejo smislio.