Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
"Ta sezona", očigledno je na šta aludiraš 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa zar najvećim srbima u istoriji odjednom titula prvaka zemlje nije važna? Odjednom su trofeji sporedni, bitan je samo plasman u Evroligu. Ako se gledaju uspesi i to ste dobili za zelenim stolom, tako da koorčenje sezonom u kojoj niste postigli ništa nije baš logično. Stav "Sad nam dolazi Olimpijakos u Arenu, okačite vi vaše titule mačku o rep" meni deluje kao klasično kiselo grožđe. Ako je domaćica šou Milije Vojinovića šta je onda ABA? Ako je u pitanju kiks, kako to da se domaćica otima a ABA kiksira već 12+ godina?
Ma sve je to nebitno, dolaze braća Romulanci u Arenu na jesen![]()
Nađi ti meni seljaka ili varošanina koji će, posle posete gradu, pričati da mu je Opera draža od seoske svadbe, i ja ti učinim isto.
Utakmica sa Olimpijakosom se ne važi, to nije obična utakmica već istorijska prilika da se okupe sve Gavri Munje na jednom mestu. Razumljivo je što ste jako uzbuđeni.

Titula prvaka?Kome je bila nebitna,nama ili vama?"Sada igramo ovo nebitno takmičenje"...to ste mogli kao sponzora da okačite na dresove.
A to ko nama dolazi u Arenu u EL to nas ne interesuje - bio Olimpijakos ili Neptunas...vas to više opterećuje ali to je već neka druga priča u kojoj vi možete biti samo nemi posmatrači koji će svoje viđenje i divljenje dati preko tastature![]()
Nađi ti meni seljaka ili varošanina koji će, posle posete gradu, pričati da mu je Opera draža od seoske svadbe, i ja ti učinim isto.
Utakmica sa Olimpijakosom se ne važi, to nije obična utakmica već istorijska prilika da se okupe sve Gavri Munje na jednom mestu. Razumljivo je što ste jako uzbuđeni.
Pa zar najvećim srbima u istoriji odjednom titula prvaka zemlje nije važna? Odjednom su trofeji sporedni, bitan je samo plasman u Evroligu. Ako se gledaju uspesi i to ste dobili za zelenim stolom, tako da koorčenje sezonom u kojoj niste postigli ništa nije baš logično. Stav "Sad nam dolazi Olimpijakos u Arenu, okačite vi vaše titule mačku o rep" meni deluje kao klasično kiselo grožđe. Ako je domaćica šou Milije Vojinovića šta je onda ABA? Ako je u pitanju kiks, kako to da se domaćica otima a ABA kiksira već 12+ godina?
Ma sve je to nebitno, dolaze braća Romulanci u Arenu na jesen![]()
Zapravo, svako učešće dosad im je poklonjeno, počevši od onog EK kad su dobili pozivnicu preko Radničkog i još jednog ABA ligaša koji je bio bolje plasiran, preko onog haosa sa Igokeom i Radničkim prošle sezone, gde bismo u EL išli mi i Igokea da pravila nisu menjana, pa sve do sad.jer je prvo ni vi niste izborili nego vam je data
Ishode mečeva u EL...Analiziram konačan ishod? Čega? Po dobrom starom običaju, ti si se malo zbunio i nisi nešto razumeo.
Na šta li ti odgovaraš da mi je znati? Ja sam prvi rekao da je domaća titula za mene obezvređena i da mi je merak da je uzmemo samo da vas uskratimo trofeja, jer ste se ložili na nju i žestoko mutili sa rukovodstvom lige da bi je osvojili. Uspeli smo u tome i ja sam zadovoljan. A to da smo mi nemi posmatrači su tvoje nagomilane frustracije koje sada izlaze na površinu jer konačno imaš čime da se dičiš - eto vama je data EL a nama nije. Nismo je osvojili ni mi ni vi, mi smo to prihvatili jer i pored svih gluposti oko dodela WC i kvalifikacija, mi to na terenu nismo izborili. Ali da se vi nama podsmevate to mi je neshvatljivo, jer je prvo ni vi niste izborili nego vam je data a drugo mi smo je igrali 13 godina UZASTOPNO. Jedan Real je pauzirao dve sezone u tom periodu, mi nismo.
Mislim da su Barsa, CSKA, Makabi, Pao i Partizan jedini odigrali sve Evrolige u ovom veku, i sad je za podsmeh što ne igramo ove sezone. A vi ste i dalje bez ijedne titule u vitrinama u tom periodu, pa se zezajte koliko vam volja.

Te fore čuvaj za školu...Zato ćete vi kao ovogodišnji šampioni igrati ELU stvari, čekaj...
Više ljudi ste skupili na finale plej-ofa nego na utakmicu protiv Kahe ili Ritasa, ono gde je bilo 4,000 gledalaca u Areni. Toliko o tome.
Zapravo, svako učešće dosad im je poklonjeno, počevši od onog EK kad su dobili pozivnicu preko Radničkog i još jednog ABA ligaša koji je bio bolje plasiran, preko onog haosa sa Igokeom i Radničkim prošle sezone, gde bismo u EL išli mi i Igokea da pravila nisu menjana, pa sve do sad.
I kao njima su ti pokloni draži, nego da jednom u životu nešto osvoje i idu u EL pošteno, kao šampioni.![]()

Ne, nisam prognozirao ishode mečeva u EL. Nisi razumeo uopšte šta sam rekao, to nema veze sa time.
Te fore čuvaj za školu...
Ijao, mnogo bitno dal je bilo 4 ili 7 hiljada a "može" da stane 25, kako ste nam dokazivali u "eminentnom takmičenju" koje je bilo bitnije i od same EL.Nije bilo 4.000 nego 6.500 ali ako će tebi biti lakše da zaokružimo na 2.500![]()
Za trenutak sam pomislio da diskutujem sa jednim drugim vašim koji se bavi "tačnim" statistikama.Ijao, mnogo bitno dal je bilo 4 ili 7 hiljada a "može" da stane 25, kako ste nam dokazivali u "eminentnom takmičenju" koje je bilo bitnije i od same EL.
Sve ispod 10 je blam, posebno za "najbolje" navijače na svetu.
Bol je strašan.Nisam znao da još uvek toliko boli 24.232![]()

A šta, vi se još tešite ovim našim prvenstvom?![]()