Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Isti Mudrinski 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ništa od toga. Bolje da se okrenu igračima željnim dokazivanja i igranja EL.
Ta priča mora da je sa RSB-a, od onih što ih gazda voda čarter letovima po Evropi i što su najavljivali prošle sezone da je Miličić potpisao samo se čeka da se ozvaniči.Kontakta definitivno ima, a trenutno je najveći izazov nagovoriti ga da igra za 250k godišnje. S tim što bi imao i neke bonuse u slučaju ulaska u top16.
David Pick
@IAmDPick
Unless he ends in NBA, wonder what caused free agent SG Darius Morris to reject a $450k net offer from Serbian power-club.
I oni sa RSB-a što su provaljivali za Miličića dve godine i ne bi priznali da se u Partizanu igra ispod cene zbog napretka, minutaže i EL, a sad kad vi imate EL, počeli se da tražite milionske igrače, zdrave i u zenitu, za četvrtinu njihove vrednosti. Hajd, nemojmo se šaliti... tražite pleja za red veličine pola milke, pošto ste na konto EL uštedeli na prvoj trojici.
Ali nisam, jer sam znao da ili sluša onog glavonju Ružića ili namerno pod-ebava.Ne sećam se kad je neko iz našeg kluba izneo platu bilo kog igrača... javno. A te informacije ne idu od ljudi iz kluba ni kroz ove "čaršijske priče". Za Kinzijevu platu od 200,000$ je poteklo od njegovog menadžera i prijatelja kluba (to su dve osobe, ne jedna ista) koji je i ugovorio kontakt kluba i Kinzija, a bila je i druga verzija od 250,000e. Pavlovićeva plata od 17,000$ mesečno koja je spuštena na 10,000$ (a ovaj pristao srećom na toliko jajarenje) potiče sa sto strana, pošto je to ipak unutrašnja priča. Oni Crnogorci su spetljani svi međusobno, ja sam za Pavlovića čuo preko drugarice koja se druži sa likom iz Bara koji je Pavlovićev drug-poznanik, znam odatle i kako je teklo i gde je zapelo. Nažalost, on nije bio informisan da je Pavlović dobio i lokal u centru BG; al srećom tu je bio tvoj kolega da nas informiše.
Inače, ja da verujem svemu što kaže Dule, napravio bih feštu na našoj temi jer "Gasprom kupuje 50% Partizana".Ali nisam, jer sam znao da ili sluša onog glavonju Ružića ili namerno pod-ebava.
Onda da preformulišem pitanje. Kada bi Dule izneo iznos nečije plate, da li bi pre verovao njemu ili Pick-u?Tajna koliko i kod vas i kod drugih. A to što ljudi iz vašeg kluba puštaju priče koje žele preko "prijatelja kluba" koji onda oficijelno "informišu" vaše forume, nema veze sa transparentnošću. Tu se priča da se milionska američka zvezda traži za 250,000$, a onda stigne BAT tužba iz koje se prostom matematikom shvati da je jedan Samardžiski plaćen 200,000e. To su jedini izvori informisanja, kao i kod nas - samo što naši nemaju ambicija da se bave oblikovanjem navijačkog mnjenja.Naravno da su plate u Vujoševićevom pašaluku tajne. Niko ništa ne zna o poslovanju tzv. institucije. A kada se pomene kontrola finansija u istoj nastaje panika, histerija i ludilo među vernicima.