DzoksRS
Obećava
- Poruka
- 55
Radenović sigurno ide, sigurno će doći plej i centar, a ostalo zavisi od budžeta ako ostane išta, pošto će budžet biti malo veći od 4 miliona €.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta li vam je trebalo da dovodite ovog Lipovkura uopšte?Igrački budžet će biti 2 miliona, za nijansu manje bogato nego protekle sezone, ali opet i više nego dovoljno s obzirom na potencijal kluba i rezultate.Radenović sigurno ide, sigurno će doći plej i centar, a ostalo zavisi od budžeta ako ostane išta, pošto će budžet biti malo veći od 4 miliona €.

Jedan zanimljiv klipE sad, zamislite kad ovo bude u Areni
![]()

Jedan zanimljiv klipE sad, zamislite kad ovo bude u Areni
![]()
Umeće Dangubić valjda i nešto bolje od ovoga.
Lučićevo zakucavanje jeste brutalno, ali ja više volim zakucavanja jednom rukom, kada je igrač malo udaljen od koša. Ovo Dangubićevo je jedno od najboljih koje sam video po srpskim halama, ako ne i najbolje Ukoliko zaista nisi maliciozan, imamo totalno različit ukusLučićevo zakucavanje jeste brutalno, ali ja više volim zakucavanja jednom rukom, kada je igrač malo udaljen od koša. Ovo Dangubićevo je jedno od najboljih koje sam video po srpskim halama, ako ne i najbolje
Što se Grifina tiče, meni su njegova zakucavanja uživanje, nije mi jasno šta tu ne valja
![]()
Neka bude stvar ukusa, ja samo ne mogu da smatram zakucavanjem kad nisi ni došao do obruča.![]()

Ma gde moze da valja zakucavanje igraca koji ne igra za Partizan?

pise na wiki da igra za zvezdu Zirbes..izgleda da je on novi centar