KK Crvena Zvezda

Ostalo viška u budžetu pa da potroše sve do kraja. Zato što Radonja nema pojma, ali ima para pa kao da dovedemo nekog da se osiguramo. Ili peru neke pare zajedno sa Miškom, kao sa Samardžiskim, a usput učine dobro delo i izvuku malo onog dečka iz zaraćene Ukrajine. Kad sam bio mali, preko škole smo dovodili ovde na mesec dana decu iz Bileće da budu kod nas kući malo, na miru od rata.

Radenović sigurno ide, sigurno će doći plej i centar, a ostalo zavisi od budžeta ako ostane išta, pošto će budžet biti malo veći od 4 miliona €.
Igrački budžet će biti 2 miliona, za nijansu manje bogato nego protekle sezone, ali opet i više nego dovoljno s obzirom na potencijal kluba i rezultate.
Poklon-Evroliga je bila spas, inače ko zna šta bi tu bilo... ovako je procenjeno da je bolje da se opet jače uloži, jer ako Laboral bude opet jadan, grupa se može proći. A i da se ne blamira u Evropi...

Nama je bitniji igrac koji zna malo vise od zakucavanja, a kao sto vidis po nama iskidasmo se od sekiracije sto je umesto za nas potpisao za FMP!!!
Posle ovakvog komentara ni ti vise sebi ne verujes kad lazes da si Grobar koji pise u interesu Partizana protiv svih koji imaju veze sa Partizanom (uprava, igraci, navijaci) za dobrobit Partizana... :hahaha:

Jedan zanimljiv klip :D E sad, zamislite kad ovo bude u Areni :mrgreen:

Ne bih da budem maliciozan jer je to sad vaš igrač, ali ma koliko moćno izgledalo, ovo nije zakucavanje, a atraktivnost Blejka Grifina je najveća prevara i ložana u NBA. :mrgreen: Umeće Dangubić valjda i nešto bolje od ovoga.
Ovo ja zovem zakucavanjem preko igrača, neću kačiti da link bude direktan i da se vidi slika.

Ukoliko zaista nisi maliciozan, imamo totalno različit ukus :mrgreen: Lučićevo zakucavanje jeste brutalno, ali ja više volim zakucavanja jednom rukom, kada je igrač malo udaljen od koša. Ovo Dangubićevo je jedno od najboljih koje sam video po srpskim halama, ako ne i najbolje :D Što se Grifina tiče, meni su njegova zakucavanja uživanje, nije mi jasno šta tu ne valja :D

Ukoliko zaista nisi maliciozan, imamo totalno različit ukus :mrgreen: Lučićevo zakucavanje jeste brutalno, ali ja više volim zakucavanja jednom rukom, kada je igrač malo udaljen od koša. Ovo Dangubićevo je jedno od najboljih koje sam video po srpskim halama, ako ne i najbolje :D Što se Grifina tiče, meni su njegova zakucavanja uživanje, nije mi jasno šta tu ne valja :D

Neka bude stvar ukusa, ja samo ne mogu da smatram zakucavanjem kad nisi ni došao do obruča. ;)

Izgleda da dolazi do dublje saradnje CZT i Mega Vizure, gde će Mega dobiti da trenira u Železniku, i više nije "Vizura". Ko zna, možda promene ime u Mega FMP. :mrgreen:
Toliko o "Partizanovoj filijali", koja godinama snadbeva vaš klub trenerima i ponajboljim igračima...

Majk Cirbes

maik-cirbes

Back