KK Crvena Zvezda

Prva sezona koje se ja sećam je sa Zmagom Sagadinom, Skuni Penom i Vladimirom Ticom :mrgreen:

Tica je ja mislim moje godiste... i bilo je odrzavano gradsko takmicenje gimnazija... i dodju sad oni, ja mislim 13-ta sportska gimnazija... i moj ortak ga na tekmi izblokira jedno sest puta:mrgreen:... ali ga je moja ortakinja koja se prezivala usto Tica saletala posle tekme :lol:

Sjećaš se Milka Bjelice i Miloša Mirkovića? :)

- - - - - - - - - -

S tim Milošem Mirkovićem sam se družio kad smo klinci bili... kasnije počeo da se folira...

- - - - - - - - - -

Ne mogu sad da spavam... 'ladno smo sve osvojili u košarci :)

:worth:

Screenshot_156.png

Radonja dao usmeno obećanje da će produžiti ugovor na još dve godine.

Ovo je verovatno najbolji moguci potpis koji Zvezda mzoe da napravi ove sezone.
Ja cak mislim d aje bolje sto ide Marjanovic, suvise se igra bazirala na njemu i opcijama sa dodavanjem njemu, a manje s eigrala kosarka.
Takodje mislim da i Vilijams treba da ide, ali je problem sto je Dzenskins vec otisao.
A sta izabrati?
Obzirom na resenost uprave za pojacanjima, na izgleda stabilnu finansijsku situaciju, obzirom na to da je prosle godine uzeto prkeo milion evra od ulaznica i da bi psole ove sezone sponzori trebali da budu jos zainteresovaniji, onda se moze protegnuti za nekog dobrog pleja.Ima ih po Evropi poprilicno zanimljivih, a moj tip bi bio McKaleb..........Nije van platezne moci Zvezde, a donece sasvim novu dimenziju ekipi, za ralziku od Vilijamsa.

Nije mi jasno kako to, koliko smo mi uveravani da je sve ovo zapravo Zvezda. Mrzeli smo Tegeltiju, a na kraju ovi sami pričaju šta je on pričao.
Ja ću onda da sačekam Tegeltiju da objasni šta se ovde desilo. :lol:

Nego, po mom mišljenju, sada Čović ili koristi vakuum u ABA ligi da izvrši zamenu bez posledica, ili je morao da izvadi stari klub za EL, da ispuni zahteve finansijskog fer-pleja po kom ne sme da bude dugova. Naravno, ukoliko je prava Zvezda očišćena od dugova uz pomoć famoznih 2,5%. To niko ne zna osim njega, pošto je pre 2 godine pričao kako je ostalo samo 250,000e, a u zadnje vreme priča kako mu u budžet ulaze milioni starog duga.

Naravno, sasvim je moguće da se radi o još jednoj malverzaciji, poput, sa FMP-om (Crvena zvezda Beograd-Telekom) je počeo da koristi matični broj i adresu pravog kluba, napravio u tajnosti neku vrstu "fuzije", i sl, pošto uopšte nije normalno i legalno da jedan klub uskače i igra ABA i EL bez da je to pravo obezbedio. Podsetimo se, prava Crvena zvezda nema pravo učešća ni u ABA ligi, pošto su ga izgubili.

No, masi navijača to nije ni bitno, oni žele da Čović saopšti "suštinu" :lol: Ko je progutao FMP i "franšizu", gutaće sve živo.... Što se mene tiče, voleo bih da prestanu da mešetare i vrate sve kako je bilo, ako je ovo sada to. Malo smo se folirali nekoliko godina oko "Zvezde", šta je bilo, bilo je, samo da prestane da se mešetari.

Real i Fener klasa za sebe, Himki i Bajern burzuji, sklepace vrhunsku ekipu sigurno prepuni su kesa, Strazbur bi trebao da nam legne mada me izuzetno nerviraju francuske ekipe i prezirem da gledam meceva sa njima. Tesko je sad bilo sta prognozirati, videcemo pocetkom sezone kad timovi budu formirani :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Čekaj malo jel to znači da je KK Crvena Zvezda izašla iz stečaja ili je to zajebavanje mase cigana :lol: .

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=08&nav_id=1013421

Da, da zavrsio se period UPPR evo ti vest

Pretpostavljam da je to to bez obzira na fore Zalizanog, valjda je jasno o čemu se radi. Veliki uspeh za Marjanovića, svojim igrama je zaslužio da se oproba u NBA, i još mu je upala kašika u med da se oproba u timu koji može do prstena.

Veliki uspeh i za klub, od Vladimira Radmanovića niko nije otišao direkt u NBA. :ok:

Back