Nije mi jasno kako to, koliko smo mi uveravani da je sve ovo zapravo Zvezda. Mrzeli smo Tegeltiju, a na kraju ovi sami pričaju šta je on pričao.
Ja ću onda da sačekam Tegeltiju da objasni šta se ovde desilo.
Nego, po mom mišljenju, sada Čović ili koristi vakuum u ABA ligi da izvrši zamenu bez posledica, ili je morao da izvadi stari klub za EL, da ispuni zahteve finansijskog fer-pleja po kom ne sme da bude dugova. Naravno, ukoliko je prava Zvezda očišćena od dugova uz pomoć famoznih 2,5%. To niko ne zna osim njega, pošto je pre 2 godine pričao kako je ostalo samo 250,000e, a u zadnje vreme priča kako mu u budžet ulaze milioni starog duga.
Naravno, sasvim je moguće da se radi o još jednoj malverzaciji, poput, sa FMP-om (Crvena zvezda Beograd-Telekom) je počeo da koristi matični broj i adresu pravog kluba, napravio u tajnosti neku vrstu "fuzije", i sl, pošto uopšte nije normalno i legalno da jedan klub uskače i igra ABA i EL bez da je to pravo obezbedio. Podsetimo se, prava Crvena zvezda nema pravo učešća ni u ABA ligi, pošto su ga izgubili.
No, masi navijača to nije ni bitno, oni žele da Čović saopšti "suštinu"

Ko je progutao FMP i "franšizu", gutaće sve živo.... Što se mene tiče, voleo bih da prestanu da mešetare i vrate sve kako je bilo, ako je ovo sada to. Malo smo se folirali nekoliko godina oko "Zvezde", šta je bilo, bilo je, samo da prestane da se mešetari.