KK Crvena Zvezda

Koliko ja znam, u pravilima stoji da neko može izaći sa terena i vratiti se u određenom roku. Pre 2,3 godine je Nazor (ZAD) povukao ekipu sa terena da bi udario kontru Vujoševićevom peglanju kriterijuma tehničkom i pritiskom na sudije. Pa niko nije pravio skandal od toga. Vujošević je povukao ekipu da bi izvršio pritisak zbog divljanja vaših igrača i sudije Obrkneževića, kao i njegovog pomoćnika Beloševića koji nema mu.da. To je sad odjednom za žestoku kaznu.

Sa druge strane, vi ste sa vašim navijačima i uz blagoslov Đilasa pravili prekid od 24h i bežali sa terena da bi se pregrupisali, ono kad ste očekivali da ćete nas nabiti 20 razlike a bilo previše čupavo, pa su "fakultetski obrazovani momci" pod zaštitom Čovića prekinuli utakmicu i usvinjili parket.

"Ne može da se igra".

Zato i kažem to može da prođe u Srbiji,BiH,Hrvatsko i sličnim zemljama. Nešto sumnjam da bi mu to palo na pamet u Španiji ili Rusiji npr. A to što ti za svaku Duletovu svinjariju nađeš opravdanje je tvoj problem. Čovjek je davio svog igrača pred kamerama. Da ništa drugo zbog toga je trebao podnijeti ostavku.

- - - - - - - - - -

Preformuliši ti do mile volje kako tebi odgovara i postavljaj nova pitanja. Sve ti je već napisano i rečeno. Manje RSB-a i tribine, i sve će biti OK.

A ti kao i većina vas grobara ovde prihvatite da ne možete biti dovijeka prvi. Da jednom i neko drugi mora uzeti titulu i igrati EL. Mjesto što su vam puna usta Zvezde i njenog rukovodstva zapitajte se da li je vaše rukovodstvo negdje griješilo i ko je kriv što ste u situaciji u kakvoj jeste.

Kakvi crni argumenti... Recimo da imam 100% isto mišljenje kao Vujošević, to bi glasilo ukratko: dobili ste veliku pomoć u vidu prevelikog respekta od sudija, veći prag dozvoljenog kontakta na blokovima , gnjavljenje plejmejkera bodičekovima i rukama, a to vam nije ni bilo potrebno. (Jer ste bolje odigrali a mi slabo, jer imate veću rotaciju upotrebljivih igrača, jer ste se ove sezone naučili na viši broj obrtaja, i sl.)

To je otprilike ono što piše po mom tumačenju, a što vi ne umete da čitate jer ste zaslepljeni mržnjom prema Vujoševiću, nego ide ono, čim on pomene suđenje to je katastrofa. :mrgreen: I onda ja treba da vam crtam i da trpim "preformulacije" i da se preganjam 100x s ljudima koji od starta pogrešno kopčaju.

Moje mišljenje je malo drugačije, al svakako ga neću razglabati s vama. I ovo je previše :roll:

- - - - - - - - - -

Čovjek je davio svog igrača pred kamerama.

I Demarkus Nelson ovaj Vilijams :mrgreen: je davio Murića pred kamerama jer se ovaj drznuo da ga faulira. Pa nisam pravio problem, niti je bilo ko. :mrgreen:

PS: A za ono u vezi našeg rukovodstva, postoji tačno ono za šta su oni krivi, i za šta je krivo vaše rukovodstvo od Čovića preko Vesića do Vučića. Slažem se, i naša je odgovornost za naše stanje, uz dobru gurku od ovih vaših.
Samo, nije tema za to.

Aha, sad je cela ova tvoja igrarija kao navlačenje na jednu temu, gde kao krunski dokaz stiže izjava iz kurtoazije igrača "bratskog kluba", koji je postao "cela Evroliga"? Šta je sledeće, lično Kalena da posvedoči o "fe-no-me-nal-noj odbrani"?

Doduše, vi u EL i niste bili prljavi, zaista, jedno je kad si takav prema EL aždajama, drugo je kad si takav protiv pokrpljenog Partizana. Da ste dobra odbrana na EL nivou, imali biste više od pišljivih 4 od 10 pokrpljenih u zadnji čas.

Znalo se protiv koga se igra na život i smrt, a protiv koga je "školica" kako reče Radonja, ko se sme slučajno povlačiti za rame, u afektu stisnuti ruka u makazice, kome se sme "u borbi za loptu" smestiti pesnica u oko, zube ili bubreg, a kome ne sme.

No, ne mislim ovde da se ubeđujem s vama u vezi vaše "odbrane". Ovoliko sam istrajao danas samo zbog očitih gluposti u vezi nečitanja (namernog nerazumevanja), gde se pokušavam praviti budalom zbog nečeg što nisam rekao.

Al na to smo navikli od vas, ako ne možeš protiv njega, unizi ga. Čovićev originalni recept. ;)

Poslednja izmena:
Inače, nije vama odbrana loša na timskom nivou, tu se sve stiže i krpi, rotira, sve je to dobro, no svakako daleko od izjava iz kurtoazije EL nivou. Kako vas drugačije i pohvaliti, da si igrač Oly, Barse i Reala?

Fora je na individualnom nivou, gde istina ima par dobrih igrača i u odbrani 1 na 1, ali najviše se cene potpuno anti-košarkaški likovi koji protiv Partizana smeju da rade prljav posao, a protiv Reala baš i ne, jer bi leteli napolje. Samo ovde može da prođe pesnica u zube i oko bez faula, a protiv nekog Fernandeza...

Možda sam ja previše ostrašćen, al ne znam kako bih drugačije i lepše rekao najkraće moguće, to je to od mene, jbg. Rekoh ovo samo da bih rekao i nešto pozitivno o toj timskoj odbrani, da ne bude sad ono da samo kudim.

Poslednja izmena:
Stvarno su avangarda i gospoda ovi navijaci partizana. A i precizni su evo Jovica spucase delom stolice direkt u vugla. Neki neiskusan panter bi verovatno omasio, ipak mi kosarku pratimo od skoro, nismo jos povatali ove avangardne fore.

Istina :)
A do jaja mi je i ovo sa Kisom. On je bio samoproklamovani disident, nije ni cudo sto su se bas na njega nalozili. ;)

ovo je stvarno jadno... nikada se necemo promeniti

sta se tom liku motalo po glavi? sta ga je navelo to da gadja coveka koji mu nista nije zgresio...

mrznja, zelja da bude 'faca' u drustvu?

jel takvi likovi razmisljaju dal ce mozda na sledecoj utakmici protivnicki navijaci pokusati da se osvete na isti nacin?

taj Jovic je uvek bio ok i korektan decko, bez ikakvih skandala i ispada... zaista nije mi jasno cemu to

ovo je stvarno jadno... nikada se necemo promeniti

sta se tom liku motalo po glavi? sta ga je navelo to da gadja coveka koji mu nista nije zgresio...

mrznja, zelja da bude 'faca' u drustvu?

jel takvi likovi razmisljaju dal ce mozda na sledecoj utakmici protivnicki navijaci pokusati da se osvete na isti nacin?

taj Jovic je uvek bio ok i korektan decko, bez ikakvih skandala i ispada... zaista nije mi jasno cemu to

Ne, takvi likovi ne razmisljaju previse. A koliko god divlji bili ipak utakmice i sva ta atmosfera izvlaci ono najgore iz tebe, te izgladaju zaostalijim nego sto zaista to jesu. Ja sam provalio da me sever mnogo lose radi tako da sam prestao tamo da idem, eventualno istok/zapad mada uglavnom vise ni ne idem na fudbal.

ma ni ne mozes brate vise... meni najvise smeta sto normalni ljudi zbog takvih budala ne mogu decu da dovedu da gledaju uzivo svoje sportske idole, jer se na utakmice ne ide vise da navijas za voljeni tim i uzivas, vec da pravis sranja kako bi bio u centru paznje i kako bi se o tebi pricalo.

Nisam video trenutak kada su pogodili Jovica ali nikad mi takvi nece biti jasni. On je reprezentativac i uz to nije problematican decko. Uvek bio korektan. U isti kos stavljam i one koje pljuju Vujosevica ispred tunela. To nisu normalni navijaci.

Back