Via media optima
Zainteresovan član
- Poruka
- 434
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je marihuana, nije to nikakav doping, pre može da ti smeta da igraš dobro. Neće ga nešto kazniti, pre svega zato što je igrač mezimčeta. Naravno, ako kaznu daje KSS.
Džejms Gist je isto tako pao na dopingu dok je igrao za nas, igrali smo polufinale protiv FMP-a (pravog) i izgubili drugu utakmicu u Železniku, i ovaj se pravdao da je duvao posle te utakmice da podigne raspoloženje.
PS Inače, on je trenutno pod kaznom u Grčkoj zbog iste stvari, do novembra ja mislim.
Evo sad su izdali saopštenje kako su im kazne rigorozne jer se oni zalažu za sportske vrednosti.

Naravno da treba da bude kazne iako nije doping, šta bi bilo kad bi se laka droga tolerisala.
Prvi će klub da ga kazni da bi povratio malo para.Evo sad su izdali saopštenje kako su im kazne rigorozne jer se oni zalažu za sportske vrednosti.
A koliko čujem, ovome je travu dobavio "član uprave" kog je Dule tukao. Haos.![]()
A u sutrasnjem broju "Bljuc-a" - Vujosevic pretio Vilijamsu da ce ga zadaviti ako ne bude duvao pre utakmice.
Zaista nije gotovo, i ja sam previše poverovao izvorima koji su se zaleteli.

Janning is expected to decide his future between Panathinaikos, Crvena Zvezda and Lokomotiv Kuban