KK Crvena Zvezda

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...g-finala-Zvezda--Partizan-pao-na-doping-testu

1437003738_big.jpg

Ako je marihuana, nije to nikakav doping, pre može da ti smeta da igraš dobro. Neće ga nešto kazniti, pre svega zato što je igrač mezimčeta. Naravno, ako kaznu daje KSS.

Džejms Gist je isto tako pao na dopingu dok je igrao za nas, igrali smo polufinale protiv FMP-a (pravog) i izgubili drugu utakmicu u Železniku, i ovaj se pravdao da je duvao posle te utakmice da podigne raspoloženje.
PS Inače, on je trenutno pod kaznom u Grčkoj zbog iste stvari, do novembra ja mislim.

Poslednja izmena:
Inače, neki od vaših klubova, ne znam ni sam koji, je pozajmio Aranitovića (kao najvećeg prospekta) Mega Leksu na razigravanje.
Nastavlja se razvoj saradnje sa Zalizanim, a od Gurovića i njegovog FMP-Radnički Basket svakako nema ništa, to je običan štek za igrače i malo Sin da se poigra.

Ako je marihuana, nije to nikakav doping, pre može da ti smeta da igraš dobro. Neće ga nešto kazniti, pre svega zato što je igrač mezimčeta. Naravno, ako kaznu daje KSS.

Džejms Gist je isto tako pao na dopingu dok je igrao za nas, igrali smo polufinale protiv FMP-a (pravog) i izgubili drugu utakmicu u Železniku, i ovaj se pravdao da je duvao posle te utakmice da podigne raspoloženje.
PS Inače, on je trenutno pod kaznom u Grčkoj zbog iste stvari, do novembra ja mislim.

Gist je drugi put pao pa su ga odvalili od kazne. Ovom je prvi put. Nebitno, mora da ga kazne jer opet je droga u pitanju bez obzira što je laka. Ne verujem u suspenziju ali kazna mora pogotovo jer je uzorak od pre plejofa.
A da. Gista je kaznila Fiba dok je bio u Partizanu zbog marihuane.

Naravno da treba da bude kazne iako nije doping, šta bi bilo kad bi se laka droga tolerisala.

Prvi će klub da ga kazni da bi povratio malo para. :mrgreen: Evo sad su izdali saopštenje kako su im kazne rigorozne jer se oni zalažu za sportske vrednosti.

A koliko čujem, ovome je travu dobavio "član uprave" kog je Dule tukao. Haos. :rotf:

Naravno da nije kad je Čovke rekao da ne ide ispod milion. Što se njega tiče, B92 će da napiše i 1 650 000 umesto 500-650,000 što je cifra u opticaju, kao i za Bobana što je puštena priča o "trening kompenzaciji" i obeštećenju za "free agenta".

Zaista nije gotovo, i ja sam previše poverovao izvorima koji su se zaleteli.

Navodno je Preldžić problem, ako ga se otarase, dovešće krilo, ako ne, neće. Španska serija.

Inače, sigurno je bilo kontakta i posle onog prvog, inicijalnog. Čović može da se cenjka, on ne zavisi od prodaje igrača.

Uz pomoć gazdi političara, drugih klubova, velikog vetra u leđa, raznih alternativnih metoda, itd. ste konačno dočekali da nas pobedite. Da li misliš da je vreme da se preraste fiksacija Partizanom, ipak ste vi jedan od TOP klubova u EL, prvo po pitanju defanzive, zatim marketinga, a uskoro i svega ostalog? Suviše ste opterećeni tzv. "institucijom", od vas navijača, preko cenjenih članova uprave, pa sve do igrača.

Eno, odmrzao vam se klub, više ne morate da navijate za Ivu Lolu Ribara i da idete u Železnik... Sad još ostaje samo da se pravimo ludi da je to ikad postojalo.

Back