Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 5.857
A šta se dešava sa dušama koje kažu: Neću na ispit, mnogo mi puca ektoplazma za taj tvoj test?
Znači, pristanemo na test, pa zaboravimo da smo pristali i onda neko dođe i kaže da smo na testu. I čudi se što mu ne veruju jer se ne sećaju da su prihvatili bilo kakav test. Kakva gomila budalaština.
Kako po prvi put kada nas je već jednom pitao da li hoćemo test. I on izgubio pamćenje?![]()
A šta se dešava sa dušama koje kažu: Neću na ispit, mnogo mi puca ektoplazma za taj tvoj test?
kada bi rekao da nece na test, to znaci nemoj da budem covjek sa slobodnom voljom, jer da bi dobio slobodnu volju mora se na test ici, jer kada Bog dadne slobodnu volju dadne i odgovornost , da bude podlozan testu u zivotu u toj slobodnoj volji, da se pokaze sta ces ti to raditi sa tom slobodnom voljom....
pa onaj ko nebi pristao da bude na testu, fakticki izabere da ga nema, da ne postoji.
mnogo mi puca ektoplazma za taj tvoj test?
malo si ti meni decko nadobudan, kao da ti se cini da je Bog neka ulicna shosha kome cvoke moze paliti...halooooo momce, Gospodar univerzuma, pred kim se tresu i najblizi andjeli od straha pred njim, pred kim niko ne moze prvi prozboriti ni rijec dok on to ne odobri....a ti ateistiska nerazumna trtina bi da ono malo podhebajes kao da je bog neki jaran sa ulice kome cvoke palis iz zahebancije....ateistickom ludilu nema kraja....
Znači, pristanemo na test, pa zaboravimo da smo pristali i onda neko dođe i kaže da smo na testu.
da, poslat je poslanik da nas o tome obavijesti.
I čudi se što mu ne veruju jer se ne sećaju da su prihvatili bilo kakav test. Kakva gomila budalaština
vjeruju Bogu mnogi, ali ti nisi medju njima, a to sto nisi medju njima mozes itekako da to mnogostruko iskises na kraju