КАКВИ СМО ИДИОТИ - МИ МОРА ДА ПРОПАДНЕМО !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa oni su krivi, tj. takvi kojima su puna usta patriotizma, ali "znaju znanje" i kupuju radna mesta, a prodaju neprijatelju kuce i imanja.

Nije moralno zaposljavati se za pare, ako nisi znala.

pitala sam te jel samo dodjosi imaju para da kupuju radna mesta...

cuj nije moralno, pa ko prodaje ta radna mesta? srbi u srbiji...i ti bi kupila da mozes, nemoj da mi tu moralises...

Gdje u Niš ima Bosanaca izbjeglih? Šta su oni ''poklopili''?
I sam sam bio izbjeglica u sopstvenom rodnom gradu, tako da znam muke života po izbjegličkim centrima.

Nisam te razumela najbolje, ali Bosanci su vise po Beogradu.

Ovde sam znala njih nekoliko koji su isto, zdravi i pravi momci, za vreme rata '92 god. dosli da studiraju umesto da brane svoje.

Аха значи ти си свуда добродошла а Срби са Космета и Метохије нису свуда добродошли ,па еботе ти си изгледа осим НИША

КУПИЛА И ЦЕЛУ СРБИЈУ!

Пази када то до сада нисам знала да си ТИ ЛИЧНО ПРИВАТНИ ВЛАСНИК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ!

'Ajde dosta.

pitala sam te jel samo dodjosi imaju para da kupuju radna mesta...

cuj nije moralno, pa ko prodaje ta radna mesta? srbi u srbiji...i ti bi kupila da mozes, nemoj da mi tu moralises...

Ne bih kupila, jer sad ce da ih otpustaju. Tako im i treba.

Poslednja izmena:
Ето и ја сам нешто сазнала данас да је Мерлинка ПРИВАТНИ ВЛАСНИК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ!

Није то мала ствар ,то мора да се поштује ипак бити приватни власник једне државе то се деси једном у историји света.

Арнаут, нисам ти ја бирао ник, "Nomen est omen"...:D

Siptar, e jesi pravi kamenjar, nema `leba. Procitao dve knjige Crnjanskog i tri latinska citata i tu stao, kao i svaki Crnogorac, rodom iz Gusinja :mrgreen:

Prijateljski savet za tebe: ako si glup, ne pokazuj to javno :D Toliko knjizevnika ima, pa procitaj makar one najpoznatije klasike, cisto da delujes pametniji...

...jadan

Ето и ја сам нешто сазнала данас да је Мерлинка ПРИВАТНИ ВЛАСНИК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ!

Није то мала ствар ,то мора да се поштује ипак бити приватни власник једне државе то се деси једном у историји света.

Sta da se radi, od '90-te naovamo u ovoj zemlji se "lovi u mutnom".

Нико нама не може да помогне. Ми смо гомила пролупаних кретена КОЈИ МОРАЈУ ДА ПРОПАДНУ..........:dash:

Говори само у своје име ... Овим си ме увредио, те очекујем да модерација изврши свој задатак

Nisam te razumela najbolje, ali Bosanci su vise po Beogradu.

Ovde sam znala njih nekoliko koji su isto, zdravi i pravi momci, za vreme rata '92 god. dosli da studiraju umesto da brane svoje.

'Ajde dosta.

Ne bih kupila, jer sad ce da ih otpustaju.

a zato ne bi kupila...ne brini, one koji su mnogo platili nece otpustiti, naebace samo boranija...

Nisam te razumela najbolje, ali Bosanci su vise po Beogradu.Ovde sam znala njih nekoliko koji su isto, zdravi i pravi momci, za vreme rata '92 god. dosli da studiraju umesto da brane svoje.
U prethodnim diskusijama bilo je riječi o Kosovarima da ''vladaju inspekcijom'', pa je moje pitanje bilo u tom smislu postavljeno. No, ne trebaš odgovarati jer su Bosanci više po Bgd-u ''poklapali'' što-šta.

Bosanci tamo u Bgd.u imaju najinteligentniju raketu na svijetu:
Zemljak - Zemljaku!

Poslednja izmena:
Siptar, e jesi pravi kamenjar, nema `leba. Procitao dve knjige Crnjanskog i tri latinska citata i tu stao, kao i svaki Crnogorac, rodom iz Gusinja :mrgreen:

Prijateljski savet za tebe: ako si glup, ne pokazuj to javno :D Toliko knjizevnika ima, pa procitaj makar one najpoznatije klasike, cisto da delujes pametniji...

...jadan

Арнаут, много си разјапио чељуст а још клекнуо ниси...:D

135239_a.jpg

Sta da se radi, od '90-te naovamo u ovoj zemlji se "lovi u mutnom".

Колико видим и ти си своју рибу уловила у мутном ,ти постаде ПРИВАТНИ ВЛАСНИК ДРЖАВЕ СРБИЈЕ а то нико до сада није знао!

Па ти си бре опасан тајкун ,ови остали су ништа за тебе .Остали купују и роваре и уништавју фабрике а ти ДРЖАВУ КУПИЛА!

E pa zato imam protiv takvih.

Sto su korupcionasi a korupcija ja kao rak za zemlju. Zbog takvih propadamo.

i sta sad, kosmetski srbi su krivi za korumpiranost zemlje? koliko ima srba iz uze srbije koji kupuju radna mesta? licno poznajem neke koji su to uradili...mesto salteruse 5000€, mesto nekog sefa u opstini 10.000€...

Који си ти бре фактор да одређујеш да ли ће Срби из Босне да живе у Београду или ће Срби са Космета да живе у Нишу?

Који си ти ФАКТОР да уопште коментаришеш ко ће где и како да живи и још да тврдиш да си ти свуда добродошла.

Па јеси сигурно али само на своју приватну ливаду ако је уопште и имаш ако ти је деда оставио!

Па ти лепо на тој својој ЛИВАДИ ако је имаш одређуј ко ће где да живи а у Србији ти немаш право НИКОМЕ да одређујеш где ће да живи
Нити да се ти нешто бунуш што неки Срби из Босне живе у Београду или Срби са Космета у Нишу !

То ти драга моја можеш да коментаришеш само на тој својој ЛИВАДИ ако је уоште и имаш

Па ти лепо на тој својој ЛИВАДИ ако је имаш одређуј ко ће где да живи а у Србији ти немаш право НИКОМЕ да одређујеш где ће да живи
Нити да се ти нешто бунуш што неки Срби из Босне живе у Београду или Срби са Космета у Нишу !

То ти драга моја можеш да коментаришеш само на тој својој ЛИВАДИ ако је уоште и имаш

Ma sta te briga sta ja sve imam. :lol:

I ne odredjujem ja ko ce gde da zivi, nego kako ce da zivi.

eto vidis, ti imas livade a ja nemam ni pedalj zemlje niti sam ikada imala, iako sam sa kosmeta...sta ti to govori?
lol.gif

Pa ja imam livade, lepe, ali niakd ih ne bih prodala. To je moja rodna gruda, tu su moji koreni. Uostalom, one nista ne vrede, ali i da vrede mozda bih prodala 1 ili 2, daleko, one koje i ne znam, ali one koje znam, ne bih.

P.S. Pa dobro niko nikog ovde LICNo ne osudjuje, ja te nisam ni pitala sta imas, nego govorim o toj pojavi da je ruzno da neko prdaje neprijatelju zemlju i da se zaposljava od tih para.

Poslednja izmena:
Ma sta te briga sta ja sve imam. :lol:

I ne odredjujem ja ko ce gde da zivi, nego kako ce da zivi.

Доста бре ... где си нашла са црвенима да се расправљаш ... Они су за друштвену својину и наравно да им смета приватна својина ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back