Liv Tyler
Primećen član
- Poruka
- 783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ja sam saznala u gradskom autobusu od slucajnik putnika koji su pricali da mi se aktuelni momak zeni hehehehe a ja bila bas na putu do agencije da uplatim poslednju ratu za put da ga posetim i iznenadim
ne znam kako sam izasla iz autobusa
i onda se on posle niz godina pojavio i rekao da sam zena njegovog zivota hehehe
kreten
nekad ljudima stvarno kasno upali lampica ali bas kasno
ali onda nema vremeplova da se vrati unazad

bas tako........ nekako ne znam kako je moguce da neki imaju tako kasno paljenje..... mislim meni treba vremena dok neke stvari ne ukapiram, al neki ljudi su prosto neverovatni.........![]()
bas tako neki su ljudi neerovatni
samo kad bih ja bila konj pa poverovala
ali na zalost uspeo je da me nauci neverovatnu glupost a to je da ne verujem nikome da me voli
jednostavno je tako crv sumnje me unistava uvek

da, da......... i ja sam to naucila........![]()
zove na pice i kaze da mene i dalje voli.........![]()
Nego šta, povredili su vas, ali sad kad se vraćaju klečeći vi im ne date dalje i tako ih vređate i nanosite im bol koji su naneli oni vama.i onda se on posle niz godina pojavio i rekao da sam zena njegovog zivota hehehe
))bas tako neki su ljudi neerovatni
samo kad bih ja bila konj pa poverovala
ali na zalost uspeo je da me nauci neverovatnu glupost a to je da ne verujem nikome da me voli
jednostavno je tako crv sumnje me unistava uvek
da, da......... i ja sam to naucila........![]()
mojne vako javno))
Nego šta, povredili su vas, ali sad kad se vraćaju klečeći vi im ne date dalje i tako ih vređate i nanosite im bol koji su naneli oni vama.
Ah, mokar san svake sveženapuštene cure.
![]()
Давно је Хераклит рекао да човек не може да загази два пута у исту реку...
А још теже од тога је два пута срести истог човека...
Нада увек постоји....
Иначе, ја сам сазнао да ми се девојка смувала с трећим док је разишљала између мене и првог.
И то ми испричао друг који појма није имао да смо у шеми.
Кад се тад нисам шлогирао.
Седим, и не могу да устанем. Не осећам ноге.
Сутра кад смо се срели рекла ми је да то није ништа озбиљно и да уствари жели да буде с четвртим, иначе једним од два моја најбоља друга...
И тако сазнам да они већ увелико размењују поруке и да му је она рекла како ја њу прогоним и како она нема ништа самном и како неће да ме повреди (ово ми је он причао кад смо се нашли то вече...).
Још сам се чудио што ме он чудно гледа тих неколико дана.
На крају смо схватили да смо обојица хтели да будемо џентлмени док не раскине с званичним момком.
Ту ја кажем "од данас си мртва за мене" и заиста је мртва.
Ја сам волео неку другу Гордану, коју ми је она продала...
Неколико месеци након тога сам срео ову моју и сигуран сам да не бих знао колико је волим да ње није било...
У сваком случају, хвала јој за све... Само нек је далеко од мене...
hahahahahaha dijenek izvini sto se smejem ali sam crkla od smeha kad sam procitala recenicu kad se tad nisam slogirao
imala sam vizuelizaciju Zorana Radmilovica onog naseg glumca izvini nista lose nisam pomislila samo sam se od srca nasmejala ali verujem da ti je bilo grozno a za tu pricu za nadu i reku znam
lepa je i korisna
Nego šta, povredili su vas, ali sad kad se vraćaju klečeći vi im ne date dalje i tako ih vređate i nanosite im bol koji su naneli oni vama.
Ah, mokar san svake sveženapuštene cure.
![]()