Kako su vas otkačili

pa ovako..... on u standardno vreme poslao por, a ja na apsolventskom( znao je naravno gde sam ) u svom ludilu ja poruku vidim posle 2sata i odgovorim najsladje moguce..... sutradan ga zovem, on se ne javlja......nije prvi put, kapiram zaboravio mob u kancelariji kao sto ima obicaj... posaljem por, opet nista........ ceo dan ga nema...... a ni sutradan......... sa zajednickim drugom napravim foru da ga pozove u svoj kafic i ja se posle izvesnog vremena pojavim......... prospe pricu kako to vise ne moze tako, moje standarno odgovaranje posle sat, dva( preuvelicavao je )... taman ja pomislim, aj sad ce biti ok, prolazna svadjica, nije prvi put, a on ce meni na to- znas pomirio sam se sa bivsom........ prevario sam te, i ne bih ti nikad rekao, al ostala je trudna.............. zavrsi se to tako...... cujem ozenio se pocetkom god i tada saznam da ona nije ni bila trudna tada............ zatrudnela je dosta kasnije..... a verovali ili ne, pre nedelju dana mi je javio da je postao otac.... zove na pice i kaze da mene i dalje voli......... :rotf:

a ja sam saznala u gradskom autobusu od slucajnik putnika koji su pricali da mi se aktuelni momak zeni hehehehe a ja bila bas na putu do agencije da uplatim poslednju ratu za put da ga posetim i iznenadim
ne znam kako sam izasla iz autobusa
i onda se on posle niz godina pojavio i rekao da sam zena njegovog zivota hehehe
kreten

nekad ljudima stvarno kasno upali lampica ali bas kasno
ali onda nema vremeplova da se vrati unazad

a ja sam saznala u gradskom autobusu od slucajnik putnika koji su pricali da mi se aktuelni momak zeni hehehehe a ja bila bas na putu do agencije da uplatim poslednju ratu za put da ga posetim i iznenadim
ne znam kako sam izasla iz autobusa
i onda se on posle niz godina pojavio i rekao da sam zena njegovog zivota hehehe
kreten

nekad ljudima stvarno kasno upali lampica ali bas kasno
ali onda nema vremeplova da se vrati unazad

bas tako........ nekako ne znam kako je moguce da neki imaju tako kasno paljenje..... mislim meni treba vremena dok neke stvari ne ukapiram, al neki ljudi su prosto neverovatni......... :dontunderstand:

bas tako........ nekako ne znam kako je moguce da neki imaju tako kasno paljenje..... mislim meni treba vremena dok neke stvari ne ukapiram, al neki ljudi su prosto neverovatni......... :dontunderstand:

bas tako neki su ljudi neerovatni
samo kad bih ja bila konj pa poverovala
ali na zalost uspeo je da me nauci neverovatnu glupost a to je da ne verujem nikome da me voli
jednostavno je tako crv sumnje me unistava uvek

zove na pice i kaze da mene i dalje voli......... :rotf:
Nego šta, povredili su vas, ali sad kad se vraćaju klečeći vi im ne date dalje i tako ih vređate i nanosite im bol koji su naneli oni vama.

Ah, mokar san svake sveženapuštene cure.

banana.gif

Poslednja izmena:
bas tako neki su ljudi neerovatni
samo kad bih ja bila konj pa poverovala
ali na zalost uspeo je da me nauci neverovatnu glupost a to je da ne verujem nikome da me voli
jednostavno je tako crv sumnje me unistava uvek

da, da......... i ja sam to naucila........ :(

Давно је Хераклит рекао да човек не може да загази два пута у исту реку...
А још теже од тога је два пута срести истог човека...
Нада увек постоји....
Иначе, ја сам сазнао да ми се девојка смувала с трећим док је разишљала између мене и првог.
И то ми испричао друг који појма није имао да смо у шеми.
Кад се тад нисам шлогирао.
Седим, и не могу да устанем. Не осећам ноге.
Сутра кад смо се срели рекла ми је да то није ништа озбиљно и да уствари жели да буде с четвртим, иначе једним од два моја најбоља друга...
И тако сазнам да они већ увелико размењују поруке и да му је она рекла како ја њу прогоним и како она нема ништа самном и како неће да ме повреди (ово ми је он причао кад смо се нашли то вече...).
Још сам се чудио што ме он чудно гледа тих неколико дана.
На крају смо схватили да смо обојица хтели да будемо џентлмени док не раскине с званичним момком.
Ту ја кажем "од данас си мртва за мене" и заиста је мртва.
Ја сам волео неку другу Гордану, коју ми је она продала...
Неколико месеци након тога сам срео ову моју и сигуран сам да не бих знао колико је волим да ње није било...
У сваком случају, хвала јој за све... Само нек је далеко од мене...

Nego šta, povredili su vas, ali sad kad se vraćaju klečeći vi im ne date dalje i tako ih vređate i nanosite im bol koji su naneli oni vama.

banana.gif

da ljudi koji su oko mene i vole me i pomazu mi da sve prevazidjem vide ovo sto pisem ubili bi me, al moram ti reci da gresis.......... ja ga ne bih drzala na distanci da se nije ozenio....... da je slobodan vratila bih mu se odmah.............

Давно је Хераклит рекао да човек не може да загази два пута у исту реку...
А још теже од тога је два пута срести истог човека...
Нада увек постоји....
Иначе, ја сам сазнао да ми се девојка смувала с трећим док је разишљала између мене и првог.
И то ми испричао друг који појма није имао да смо у шеми.
Кад се тад нисам шлогирао.
Седим, и не могу да устанем. Не осећам ноге.
Сутра кад смо се срели рекла ми је да то није ништа озбиљно и да уствари жели да буде с четвртим, иначе једним од два моја најбоља друга...
И тако сазнам да они већ увелико размењују поруке и да му је она рекла како ја њу прогоним и како она нема ништа самном и како неће да ме повреди (ово ми је он причао кад смо се нашли то вече...).
Још сам се чудио што ме он чудно гледа тих неколико дана.
На крају смо схватили да смо обојица хтели да будемо џентлмени док не раскине с званичним момком.
Ту ја кажем "од данас си мртва за мене" и заиста је мртва.
Ја сам волео неку другу Гордану, коју ми је она продала...
Неколико месеци након тога сам срео ову моју и сигуран сам да не бих знао колико је волим да ње није било...
У сваком случају, хвала јој за све... Само нек је далеко од мене...

hahahahahaha dijenek izvini sto se smejem ali sam crkla od smeha kad sam procitala recenicu kad se tad nisam slogirao
imala sam vizuelizaciju Zorana Radmilovica onog naseg glumca izvini nista lose nisam pomislila samo sam se od srca nasmejala ali verujem da ti je bilo grozno a za tu pricu za nadu i reku znam
lepa je i korisna

hahahahahaha dijenek izvini sto se smejem ali sam crkla od smeha kad sam procitala recenicu kad se tad nisam slogirao
imala sam vizuelizaciju Zorana Radmilovica onog naseg glumca izvini nista lose nisam pomislila samo sam se od srca nasmejala ali verujem da ti je bilo grozno a za tu pricu za nadu i reku znam
lepa je i korisna

Та реченица је тачна и мудра.
Рекао ју је један од најмудријих људи икада...
Сад је смешно и мени...
Треба да ме видш кад то препричавам друштву...

banana.gif

gresis
nisam zelela da se pojavi niti sam bila grozna
puno je vremena proslo
toliko da o njemu mogu da pricam sa osmehom na licu
ali je dosao tada kada sam o njemu vec dugo pricala sa osmehom na licu
ali moram da priznam sujeta mi je cvetala
ali sam bila kulturna i rekla mu da je bio moje najvece zaljubljivanje i najbolji frajer kog sam ikad imala
sta ces vise a mogla sam da mu i ne kazem al nekako mi bilo zao da ode kao usran
bar je otisao misleci da je bar bio najlepsi

Moram da ispričam smešnu priču kako je mog prijatelja ostavila devojka.... Njih dvoje su živeli zajedno u njegovom stanu, zabavljali se dugo, to je bila veza koja je imala sve indicije da preraste u brak uskoro. Ponekad bi se malo zakačili, ali ništa van normalnog odnosa. Jednog dana drug me pozove na piće i priča:

"Eto tako, preksinoć smo se nešto opet bili zakačili, ja odem da spavam i sutra rano ujutro pre nego što se ona probudila odem na posao. Popodne se vraćam s posla, ulazim u stan, i šokiran shvatam da je stan skoro potpuno prazan. Prva pomisao bila je da su nas opljačkali, ali onda mi se slažu kockice i shvatam da je ona otišla i odnela sve njene, ali i naše zajedničke stvari iz stana, čak i veš mašinu koju smo kupili zajedno. Bilo mi je neverovatno kako je sve organizovala i izvela za osam sati.

Prvo mi je trebalo pola sata da se priberem, a onda sam sebi rekao "dobro Miroslave, možda je ovako bolje, kupićeš drugu veš mašinu i televizor..." i odlazim onako šokiran da se istuširam i osvežim u kupatilu. Nakon tuširanja onako gologuz i mokar krenem rukom na policu pored tuša da uzmem peškir, kad vidim da mi je ostavila samo malene peškiriće... e tad sam počeo da psujem....

Moj najbolji raskid je bio sa ovim poslednjim. Bila sam kod njega (spavala), pice, muzikica, sex, romantika...sve bude super i ujutru se dog da raskinemo (a sad pojma nemam zbog radi cega). I tako...isprati me na bus, cmokimo se i kraj.

Back