Wolf_1
Primećen član
- Poruka
- 710
Sve gore pomenute sekte su ustvari hrscani (ne vidoh jesu li i satanisti sa njima,oni nisu hriscani) koji tumace Bibliju na svoj nacin,odnosno svaka za sebe ima svoje misljenje sta nam ustvari Biblija zeli da kaze.E sad sto je neki vladar,prvenstveno mislim na cara Konstantina,rekao da je hriscanstvo ovo sada sto se ispoveda a ne ono sto oni zele da nam kazu,to je druga stvar.Znaci ispovedaj svoju veru,a njih pusti da ispovedaju svoju i stvar resena.
A kako se boriti?Svoju decu od malena uciti da misle svojom glavom i objasniti im da niko drugi to nece nikada bolje uraditi za njihj od njih samih.
P.S.pre par godina su mi dolazili Jehovini svedoci...Lepo sam im objasnio da me to ne zanima,oni su se ljubazno zahvalili i otisili...Eto,moze i tako,na primer,da se borite protiv sekti.
A kako se boriti?Svoju decu od malena uciti da misle svojom glavom i objasniti im da niko drugi to nece nikada bolje uraditi za njihj od njih samih.
P.S.pre par godina su mi dolazili Jehovini svedoci...Lepo sam im objasnio da me to ne zanima,oni su se ljubazno zahvalili i otisili...Eto,moze i tako,na primer,da se borite protiv sekti.